| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 15/2/2014 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5:00 | דמוי דג בינוני - ryobi | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | +/- |
| 5:00 | דמוי דג בינוני - ryobi | לברק-חלק | 2 | 2 |
| 5:00 | דמוי דג בינוני - ryobi | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 2 | 3 |
הדו"ח:
שלום לכולם.
המון זמן שלא העליתי דו"ח למרות שהיו לא מעט תפיסות בינתיים אי אפשר לצאת לנקודה בלי ששחר יחפור לי על זה.
אחרי התחדשות בכמה דמויים אצל כוכב שכולל כמה דמויים של ריובי ביניהם הדארטר המטורף שלהם בצבע שבד"כ אני לא אוהב אבל מה לעשות שאת הדמויים צובעים היצרנים כדי תפוס אותנו הקונים ולא את הדגים.
בנקודה קיימים לברקים , ברקודות , לוקוסים ועוד' ובכל יציאה מחדש שוברים את הראש על מה לעבוד ואת מה לטרגט.
החלטתי לעזוב מעט את הלברקים ולתת גל לברקודות הזדמנות לסיים אצל אישתי בידיים.
עבודה עם הדמוי המדובר פלוס מיתר 40 ליברה למניעת קריעות מיותרות , זריקה רחוקה על עבר החושך וגלגול איטי עם טוויץ' ועצירה מוחלטת וחוזר חלילה.
אחרי מספר זריקות החליטה הברקודה הראשונה לטעום לי את הדמוי והופ לתיק.
זריקה נוספת לאותו אזור ושוב נעילה אבל הפעם אין נגיחות או יציאת חוט יש שקית בקצה השני וחששתי שזה אבונפחא , מושך אליי ופתאום יציאת חוט לעבר הסלעים וידעתי שזה לוקוס שובב שהסתובב לנו כמה ימים בין הרגליים וכיסח את הביזרי , יד על השפולה כדי שלא יוציא חוט כמה שניות של פמפום למעלה והוא בחוץ.
הלוקוס נתפס מהפה ומהבטן ולא היה לו סיכוי לשרוד אז קדימה לתיק יחד עם הברקודה.
כשהגעתי מצאתי בנקודה כמה מחברי הפורום שהיו על הכיפאק ועזרו עם הדגים (תודה על הקפה).
יציאה נוספת לאותה נקודה והפעם מוכן לברקודות שם את הריובי עם כבל ולעבודה , 5 מטר ממני עולה לו לברק יפה לעבר הדמוי ולא חושב פעמים , נעיללללה על דרטר עם כבל באורך 20 ס"מ.
כיף גדול עם הרבה רדיפות ופיצוצים על המים.
שחר עכשיו אתה תעלה דו"ח על הלברקים שתפסת (אפילו ששחררת אותם) כי ממחר אני חופר לך על זה.

אנחנו עדיין מחכים בסבלנות....