|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
צור מה שנותר חוץ מלומר כול הכבוד זה תכין גם לי איזה 2  Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איך צבעת עם הספריי?
שלב ראשון צובע את הכול בלבן 2 שכבות שלב שני מכסה חצי על ידי חתיכת ניר וצובע בצבע השני שלב שלישי לאחר שהכל מתיבש טוב מרסס 2 שכבות ספרי לקה
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור מה שנותר חוץ מלומר כול הכבוד זה תכין גם לי איזה 2  Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2 בשמחה איזה משקלים אתה צריך ? הפליז 45 ג'ר השניים האחרים 35 ג'ר
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
תודה רבה צור  כיף ומרגש לקרוא את ההקדשה שלך לי יופי של צבעים על הגיגיים דרך אגב מה המשקל והמידות של הגייג הורוד?
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה רבה צור  כיף ומרגש לקרוא את ההקדשה שלך לי יופי של צבעים על הגיגיים דרך אגב מה המשקל והמידות של הגייג הורוד? הורוד והכסוף 35 ג'ר אורך 80 מ''מ הפליז 45 ג'ר
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 14, 2014, 20:35:39 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
צור מה שנותר חוץ מלומר כול הכבוד זה תכין גם לי איזה 2  Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2 בשמחה איזה משקלים אתה צריך ? הפליז 45 ג'ר השניים האחרים 35 ג'ר אחד מזה ואחד מזה איזה נשמה אתה. תודה רבה Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
איך צבעת עם הספריי?
שלב ראשון צובע את הכול בלבן 2 שכבות שלב שני מכסה חצי על ידי חתיכת ניר וצובע בצבע השני שלב שלישי לאחר שהכל מתיבש טוב מרסס 2 שכבות ספרי לקה יפה מאוד תתחדש
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של עבודה צור
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הורוד עדיין נראה לי כמו צהוב...  עוד חומרי גלם בדרך 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
לי יש גם מלא שאריות פליז בעבודה וגם חדר צבע, חשבתי על זה כמה פעמים אבל השאלה כמה זמן תחזיק הלכה עם כל המלח של הים.....כשיש היום מבחר ג'יגים כל כך יפים ב- 28 שקל ... כל החיתוך ליטוש עד להברקה והצביעה.... 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לי יש גם מלא שאריות פליז בעבודה וגם חדר צבע, חשבתי על זה כמה פעמים אבל השאלה כמה זמן תחזיק הלכה עם כל המלח של הים.....כשיש היום מבחר ג'יגים כל כך יפים ב- 28 שקל ... כל החיתוך ליטוש עד להברקה והצביעה....  הלכה מחזיקה לא רע גם לאורך זמן אבל הדבר היפה בכול הסיפור זה שגם אם היא לא מחזיקה, אתה מעביר ליטוש זריז מחדש, עם מכשיר ליטוש או עם לימון ואז צובע מחדש עם לכה  פשוט וקל וגם מהנה... וזה בדיוק הרעיון מאחרוי היצירה העצמית. זה לא הכסף ולא הזמן. זה הרצון ליצור וליהנות מהיצירה והתוצאה. ואם בא על זה דג? או-הו,,, זו כבר חגיגה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לי יש גם מלא שאריות פליז בעבודה וגם חדר צבע, חשבתי על זה כמה פעמים אבל השאלה כמה זמן תחזיק הלכה עם כל המלח של הים.....כשיש היום מבחר ג'יגים כל כך יפים ב- 28 שקל ... כל החיתוך ליטוש עד להברקה והצביעה....  ראשית זה לא רק עניין הכסף כמו שגיא כתב ההנאה בליצר משהוא לבד ואם בא על זה דג זה תענוג שנה שעברה בניתי ניקלים שנתנו תוצאות נחמדות בכינרת http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=4980.0אם אתה צובע אותם אין צורך ללטש עד רמת הברק
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 15, 2014, 21:47:06 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|