|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
יפה
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
תודה רבה!! 
|
|
|
|
|
הכנתי עונה קודמת אותו דבר שימושי מואוד המלצה כבל אבטחה לשאר הדברים שלא יפול לים ותחתית לצינורות שהדמויים לא היתקעו בבד של התיק
בהצלחה ושיסריח מדגיים..
|
|
|
|
|
הכנתי עונה קודמת אותו דבר שימושי מואוד המלצה כבל אבטחה לשאר הדברים שלא יפול לים ותחתית לצינורות שהדמויים לא היתקעו בבד של התיק
בהצלחה ושיסריח מדגיים..
כן קשרתי את המספרים רק ועשיתי תחתית לצינורות מפוליגל לצערי גילתי את זה רק אחרי שניקע אז שבתי קרס אחד למען התיק חחח
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
תאמת עשיתי תיק אחד ציוד ועל הרצועה מקום לשים את החכה לשינוי דמויים ותיק לדמויים באלכסון יותר קל גם לראות וגם לשלוף אותם עבדתי בים עם גלים שמתנפצים עלי והוא שרד אומנם היה פציעות אבל לוקוסים יפים חחח
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עבודה יפה ותודה על השיתוף  אודה לך אם תכניס את התמונות לתוך ההודעה במקום הקישור החיצוני ל-SIZ 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יופי של תיק לדמויים אהבתי 
|
|
|
|
|
עבודה יפה ותודה על השיתוף  אודה לך אם תכניס את התמונות לתוך ההודעה במקום הקישור החיצוני ל-SIZ  קודם כל תודה רבה לכולם על הפירגון דבר שני בקשר לתמונות לא הצלחתי
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
עבודה יפה ותודה על השיתוף  אודה לך אם תכניס את התמונות לתוך ההודעה במקום הקישור החיצוני ל-SIZ  קודם כל תודה רבה לכולם על הפירגון דבר שני בקשר לתמונות לא הצלחתי יצאה לך תמונה גדולה מדי או בכלל לא הצליח?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יפה מתן, בהחלט פרקטי...  מצטרף לבקשה של גיאצוק, לא פעם אני מוותר על תמונה שלא מופיעה כאן - הפעם באופן חריג נכנסתי לקישור.... אם יש לך קושי בהעלאת תמונות, מציע שתחילה תציץ בפורום התמיכה הטכנית - הנושא עלה... אם לא תסתדר תעלה של דיון ותקבל את כל ההסברים הנחוצים...
|
|
|
|
|
יפה מתן, בהחלט פרקטי...  מצטרף לבקשה של גיאצוק, לא פעם אני מוותר על תמונה שלא מופיעה כאן - הפעם באופן חריג נכנסתי לקישור.... אם יש לך קושי בהעלאת תמונות, מציע שתחילה תציץ בפורום התמיכה הטכנית - הנושא עלה... אם לא תסתדר תעלה של דיון ותקבל את כל ההסברים הנחוצים... תודה רבה רפי אבל אני דיי חדש בפורום אז אני עוד לא מיתמצה בהעלאת התמונות ובפורומים אז אני מתנצל מראש
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|