שלום חברים מחר אני נוסע לחיפה לדוג ביים בפעם הראשונה שלי.... אני לא כל כך מבין איך דגים שם וכל השאר אני דייג של מיים מתוקים בעיקר... אשמח אם תוכלו לעזור לי.. עם איזה פתיון לדוג ...? אפשר לזרזר עם דמויים של מיים מתוקים...? ומה הכי ממוצץ בעונה הזאת?
אם אפשרת לפרט קצת יותר אני ממש יודה לכם.... אני לא יודע מה זה שרימפס או קלמרי או בצק של ים אני מכיר מיים מתוקים לוקחים פיתה עם מיים וזהוא... תודה מראש לכל העוזרים
חכת חוף וזרזור אני לא יודע מה הכי טוב מביניהים את שניהם יש לי אבל אני לא מבין במיים מלוחים מה העונה וכל הדברים מסביב..... ולידע כללי אני הולך לדוג בחיפה אז תודה מראש לכל העוזרים
אני לר מסין גדול הדייג חופי אבל תמיד אפשר לנסות לדוג בורי עם פיתה או סרגוסים/ מרמורים עם ריג די פשוט משקולת רצה על החוט המוביל סוויול וקרס תחתיו גודל 7-3 בערך עם פתיון קלמרי יש כאן בפורום דיון והסבר על סוגי ריגים שונים לדייג חופי אני רק לא זוכר איפה זה נמצא בדיוק חפש את זה ותחכים בנוגע לריגים בהצלחה. נ.ב הסבר שלי לא מקצועי במיוחד ומינימלי ולכן כדאי לך לעיין בממשק הדוחות בקטגוריה של דייג חופי בהצלחה
חכת חוף וזרזור אני לא יודע מה הכי טוב מביניהים את שניהם יש לי אבל אני לא מבין במיים מלוחים מה העונה וכל הדברים מסביב..... ולידע כללי אני הולך לדוג בחיפה אז תודה מראש לכל העוזרים
אם אתה מגיע לקריות תן צלצול ונפגש בים
Sent from my iPhone using Tapatalk
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."