|
אם אתם בעניין, אז מצאתי דרך יצירתית וזולה להסוואת משקולות על רקע קרקעית הכינרת. מכירים פימו fimo ? הפלסטלינה המתקשה באפיה? טוב, קונים חפיסה 1 (10 ש')צבע שחור ו 1 צבע לבן. משקולות מה שרוצים-אני משתמש בקונוסים 60-80 ג'. חותכים חתיכת פימו שחורה של כ2 ס"מ ולבנה של כחצי ס"מ ולשים עד שמקבלים מרקם של פלסטלינה רכה. ניתן לשלוט על הגוון בהתאם לכמות הלבן-משחור לאפור כהה ולאפור בהיר. מרדדים לעלה דק של כ5/5 ס"מ ועטפים את המשקולת. אם רוצים משקולת על חוט, מכניסים קיסם שיניים לחסום את החור. אם רוצים משקולת תליה, משתמשים בחוט ברזל(אני משתמש בחוט של מהדק) אותו מחדירים למשקולת, בקצה אחד מכופפים כחצי ס"מ ליצירת האות האנגלית l ובקצה השני יוצרים לולאה. כל זה לפני העטיפה בפימו. לאחר העטיפה תולים מהרשת בתנור האפיה ואופים 25-30 דקות בחום של 150 מעלות. להערכתי החומר מספיק ל25 משקולות .
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 08, 2014, 21:09:16 PM על ידי מאיר
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
ומה קורה לעופרת בתנור? שלא לדבר על הרעילות שמתפשתת בתנור הביתי.
רעיון טוב רק לא ישים לתונרים ביתיים ואף לא מומלץ
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יוסי צודק חימום עופרת בתנור הביתי תגרום לשחרור רעלים שעלולים לעבור למזון אותו אנכנו אוכלים 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : פברואר 08, 2014, 22:59:05 PM » |
|
שאלת תם. למה כל כך חשוב להסוות משקולות?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יוסי צודק חימום עופרת בתנור הביתי תגרום לשחרור רעלים שעלולים לעבור למזון אותו אנכנו אוכלים  הרעיון שלו ממש הלהיב אותי, זה בטוח יכול לעבור למזון שאני יכין אחרי זה בתנור?
|
|
|
|
|
לגבי ה"רעילות", -העופרת עטופה לגמרי בפימו. , לא מבשלים אוכל ומשקולות ביחד, ואחרי החימום מאוררים את התנור. לא נראית לי כל בעיה. לגבי השימוש בשטח- המשקולת לא נראית כלל ודבר נוסף, הציפוי עומד טוב מאד במכות באבנים ובגרירה, לא נפגע כלל.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לגבי ה"רעילות", -העופרת עטופה לגמרי בפימו. , לא מבשלים אוכל ומשקולות ביחד, ואחרי החימום מאוררים את התנור. לא נראית לי כל בעיה. לגבי השימוש בשטח- המשקולת לא נראית כלל ודבר נוסף, הציפוי עומד טוב מאד במכות באבנים ובגרירה, לא נפגע כלל.
אם אין בעיה באמת אחרי איוורור אני יתחיל לעשות את זה גם, תודה על הרעיון. רק איפה אפשר לקנות את החומר הזה?
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : פברואר 09, 2014, 03:58:25 AM » |
|
יופי של רעיון.אני ינסה
|
|
|
|
|
אומרים שהקרפיון חשדן מאוד ושם לב לכל דבר שלא קשור לסביבה
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אחלה רעיון תודה על ההסבר 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים הרעיון נחמד אבל אני לא משוכנע שהוא בטוח לא משנה בכמה פימו נעטוף את המשקולת היא לא תהיה אטומה לגמרי ובזמן החימום ישתחררו לתוך התנור גזים רעילים אני לא בטוח כמה אוורור התנור יעזור לדעתי הסיכון מיותר 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אומרים שהקרפיון חשדן מאוד ושם לב לכל דבר שלא קשור לסביבה תודה. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
כל הדגים חשדנים חוץ מאבו קאקא רעיון טוב אבל עכשיו אני צריך לשכנע את אשתי גם לתת לי רשות להשתמש בטנור
Sent from my iPad using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
חייב להודות שהרעיון של עופרת בתנור לא עושה לי טוב...
מה רע בלטבול בצבע ולהשאיר לייבוש? שתיים-שלוש שכבות וזה כמו הקנויות...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נוטה להסכים עם מי שמוטרד מהעופרת..... בזמנו עבדו ו"חיו" בתוך אזבסט עד ש.... לא הייתי מהמר על אטימות העופרת - בטח לא עת מדובר בבריאות הילדים כי עליהם לא מהמרים...
רעיון חלופי: ביטוח מקיף לרכב או ביטוח בריאות עושים?! קבלו הצעת ביטוח: טוסטר אובן ב:200 שקלים בערך, כבל מאריך, מכאן הכל פשוט: אופים את העופרות וצבעי ההסוואה בחצר או במרפסת הפתוחה אם אין חצר...
בכל מקרה מאיר רעיון מעניין וכך ההסבר....
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|