פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  הסדנא (תחזוקת ציוד + "עשה זאת בעצמך") (אחראי: צור.)
   דימויים ראשונים ביצור עצמי |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דימויים ראשונים ביצור עצמי (נקרא 5370 פעמים) |
הדפסה |
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
זה משתפר מרגע לרגע  נראה לי שהטוניות העונה יהנו מהם
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה הלל ותודה עדי עדי אני יש לי רעיון למשהו עבור עונת הטוניות
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 06, 2014, 23:40:56 PM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
דרך נכונה ויותר טובה מיסוד , איזוולציה לעץ לטפול ואז לייבש Sent from my iPad using Tapatalk זה מה שאני עושה,יש לי סילר אני מטביע אותם אחרי החריטה והליטוש ללילה שלם בחומר מוציא ומייבש. ואז צבע בסיס ,צבע לבן ,וצביעה סופית ,ואז אפוקסי ב 2 שכבות. סלחו לי אבל אתם לא מבינים בצבע עץ , סורי . סילר זה יסוד זה גם סנדינגסילר או בייס קוט המון שמות לאותו מוצר שזה לכה שתכליתה להיות בסיס שניתן לשיוף לשכבת לקה עליונה איזוולציה זה חומר ממשפחה אחרת יותר דליל נספג יותר עמוק ואותם בפני רטיבות ולחות יותר גבוהה Sent from my iPad using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דרך נכונה ויותר טובה מיסוד , איזוולציה לעץ לטפול ואז לייבש Sent from my iPad using Tapatalk זה מה שאני עושה,יש לי סילר אני מטביע אותם אחרי החריטה והליטוש ללילה שלם בחומר מוציא ומייבש. ואז צבע בסיס ,צבע לבן ,וצביעה סופית ,ואז אפוקסי ב 2 שכבות. סלחו לי אבל אתם לא מבינים בצבע עץ , סורי . סילר זה יסוד זה גם סנדינגסילר או בייס קוט המון שמות לאותו מוצר שזה לכה שתכליתה להיות בסיס שניתן לשיוף לשכבת לקה עליונה איזוולציה זה חומר ממשפחה אחרת יותר דליל נספג יותר עמוק ואותם בפני רטיבות ולחות יותר גבוהה Sent from my iPad using Tapatalk מאמון אני משתמש במשהו כמו שאתה מתאר הוא מאוד דליל ושקוף ממש כמו מים רק יש לו ריח חזק הוא נספג לתוך העץ ומונע כניסה של רטיבות,אבל מאפשר אם יש רטיבות לצאת החוצה. מוצר של יעקובי
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
נראה מעולה מדהים 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
דרך נכונה ויותר טובה מיסוד , איזוולציה לעץ לטפול ואז לייבש Sent from my iPad using Tapatalk זה מה שאני עושה,יש לי סילר אני מטביע אותם אחרי החריטה והליטוש ללילה שלם בחומר מוציא ומייבש. ואז צבע בסיס ,צבע לבן ,וצביעה סופית ,ואז אפוקסי ב 2 שכבות. סלחו לי אבל אתם לא מבינים בצבע עץ , סורי . סילר זה יסוד זה גם סנדינגסילר או בייס קוט המון שמות לאותו מוצר שזה לכה שתכליתה להיות בסיס שניתן לשיוף לשכבת לקה עליונה איזוולציה זה חומר ממשפחה אחרת יותר דליל נספג יותר עמוק ואותם בפני רטיבות ולחות יותר גבוהה Sent from my iPad using Tapatalk מאמון אני משתמש במשהו כמו שאתה מתאר הוא מאוד דליל ושקוף ממש כמו מים רק יש לו ריח חזק הוא נספג לתוך העץ ומונע כניסה של רטיבות,אבל מאפשר אם יש רטיבות לצאת החוצה. מוצר של יעקובי אתה מתאר מזרז ליסוד מאיפה אתה בארץ? אם תזמין אני יבוא Sent from my iPad using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה הלל ותודה עדי עדי אני יש לי רעיון למשהו עבור עונת הטוניות
מחכה לעדכון, הציוד כבר מוכן 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דובדוב, כייף לעקוב אחרי ההתפתחויות!
מחכה כבר לשמוע על הדג הראשון שתקף - בטוח שתרגיש בשמיים!
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איזה ידיים חבל על הזמן כל הכבוד לך אחלה עבודה!!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה פשוט מעולה דובדוב... אני לא איש טכני אך המוצר הסופי עושה חשק לתת לו ביס....  הסרטון מדליק - ממש שיפוד מסתובב מעל המדורה רק בלי מדורה...  אגב, הדמוי על המנגל נראה מעולה - עם הבטן הכתומה בכלל...
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 17, 2014, 21:09:00 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום