התחיל פס היצור של דימויים מעץ אלה הראשונים שצבעתי,בינתיים לומד לעבוד עם האיירבראש הצביעות סתם ככה איך שהתחשק לי באותו הרגע. ה2 הראשונים מסתובבים על מנגל האפוקסי בשכבה הראשונה. האמת הסיפור לא מאוד מורכב רק מצריך לא מעט זמן בין שלב לשלב עד לתוצר המוגמר. http://www.youtube.com/embed/dkVByZAqVXs
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2014, 22:45:47 PM על ידי dovdov
נראה יפה מציע לך לפני הצביעה לתת שתי שכבת של צבע יסוד לעץ מכמה סיבות 1.אוטם את העץ ומונע ספיגה של הצבע 2.נותן טקסטורה חלקה יותר לדמוי 3.לאחר השכבה הראשונה יתרוממו כל הסיבים שנשארו לאחר השיוף הראשון שיף שוב וצבע שכבה שניה ואז יתקבל שטח פנים חלק ואטום הצבע מתיבש מהר כך שהתהליך לא ארוך
צור תודה אני עובד עם צבעים על בסיס מים אני מרסס צבע יסוד מיוחד אקרילי כי אני עושה את זה עם האיירבראש אחר כך שכבה לבן ורק אז צובע איך שרוצה. אלה הראשונים האמת שדי מיהרתי ורציתי כבר לעשות משהו. אבל הדימויים הבאים אני אלטש עד רמה של נייר 600 ואז יצא חלק מאוד אני מקווה.
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2014, 23:12:31 PM על ידי dovdov
צור תודה אני מרסס צבע יסוד מיוחד אקרילי כי אני עושה את זה עם האיירבראש אחר כך שכבה לבן ורק אז צובע איך שרוצה. אלה הראשונים האמת שדי מיהרתי ורציתי כבר לעשות משהו. אבל הדימויים הבאים אני אלטש עד רמה של נייר 600 ואז יצא חלק מאוד אני מקווה.
קבל טיפ כל עץ לא משנה כמה תלטש לאחר שכבת הצבע הראשונה יוציא סיבים אם תלטש את הדמוים בין השכבה הראשונה לשניה סיבים אילו ירדו ולא יצאו חדשים כך תוכל לקבל גימור חלק ביותר שיהיה לך המון בהצלחה
אם תצפה בשכבת אפוקסי, לא יווצר לך שכבה חלקה ואחידה יותר? (סתם שואל לא מבין בכלל בדברים האלה)
לגמרי דמויי אולדסקול כמה יוצא משקל של כל דמוי? מעניין איך הראשון יעבוד במים, מבחינת התנהגות של החומר גלם.. אם יהיו סיבוכים בחוט, האם הוא יהיה יציב בזמן תנועה וטוויצינג.. נראים מעולה חייב לציין
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
אם תצפה בשכבת אפוקסי, לא יווצר לך שכבה חלקה ואחידה יותר? (סתם שואל לא מבין בכלל בדברים האלה)
לגמרי דמויי אולדסקול כמה יוצא משקל של כל דמוי? מעניין איך הראשון יעבוד במים, מבחינת התנהגות של החומר גלם.. אם יהיו סיבוכים בחוט, האם הוא יהיה יציב בזמן תנועה וטוויצינג.. נראים מעולה חייב לציין
תודה צור על הטיפ מוטי תודה על הפרגון
לירון תודה הדימויים כרגע בגדלים שאני עושה,ובעצים שהשתמשתי יצאו בין 25-55 גרם אני עושה להם ציפוי אפוקסי ב 2 שכבות בסיום. בקשר להתנהגות ,נבדוק את זה בשטח,ואם נצטרך מקצה שיפורים נשפר,עד שנגיע ליעד שישחה טוב. ושיתפוס דגים הכי חשוב.
נראה יפה מציע לך לפני הצביעה לתת שתי שכבת של צבע יסוד לעץ מכמה סיבות 1.אוטם את העץ ומונע ספיגה של הצבע 2.נותן טקסטורה חלקה יותר לדמוי 3.לאחר השכבה הראשונה יתרוממו כל הסיבים שנשארו לאחר השיוף הראשון שיף שוב וצבע שכבה שניה ואז יתקבל שטח פנים חלק ואטום הצבע מתיבש מהר כך שהתהליך לא ארוך