פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דייג סרטנים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג סרטנים (נקרא 3844 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום, אני מעוניין לדוג סרטנים במרינה באשדוד... אני רוצה לקנות מלכודת יעודית בשביל דייג סרטנים. אני רוצה למכור אותם למסעדות ומהכסף לקנות ציוד לדייג.. אז השאלות שלי הם: כמה זמן הרשת צריכה ליהיות במיים ובאיזה שעות? מסעדות יקנו ממני?
|
|
|
|
|
שלום, אני מעוניין לדוג סרטנים במרינה באשדוד... אני רוצה לקנות מלכודת יעודית בשביל דייג סרטנים. אני רוצה למכור אותם למסעדות ומהכסף לקנות ציוד לדייג.. אז השאלות שלי הם: כמה זמן הרשת צריכה ליהיות במיים ובאיזה שעות? מסעדות יקנו ממני?
מה זה רשת ? אני מכיר את השיטה של הכלוב..
|
|
|
|
|
התבלבלתי... כמה זמן הכלוב צריך ליהיות במיים ובאיזה שעות..
|
|
|
|
|
התבלבלתי... כמה זמן הכלוב צריך ליהיות במיים ובאיזה שעות..
לא יודע בחיים לא ניסיתי... נשמע משעמם וחסר טעם. אני גם לא בטוח שיקנו ממך..
|
|
|
|
|
|
אשמח לעוד תגובות....
כן חכה לעוד תגובות, או שתפנה לאיזה מסעדת דגים ביפו שם תשאל..
|
|
|
|
|
אשמח לעוד תגובות....
כן חכה לעוד תגובות, או שתפנה לאיזה מסעדת דגים ביפו שם תשאל.. בכל זאת תודה על העזרה 
|
|
|
|
|
במקום להשתגע ולעשות שטויות
אולי תגיד איזה ציוד אתה צריך ואני יוכל לעזור לך לאיזה סוג דייג?
|
|
|
|
|
מזאת אומרת לעזור? אני בכל זאת רוצה לעשות מה שרציתי ואשמח לקבל תשובות לשאלות ששאלתי
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מזאת אומרת לעזור? אני בכל זאת רוצה לעשות מה שרציתי ואשמח לקבל תשובות לשאלות ששאלתי תקשיב ילד חמוד לא סתם אתה לא מקבל תשובות אם תקרא מה שכתבו לך תבין שהדבר לא ראלי כרוך בסיכון וכסף לא תראה מזה כמו שכתב לך הילל אם יש לך בעיה לכנות ציוד ואתה מעוניין ללכת לדוג ספר פה בקצרה איזה סגנון מעניין אותך ומה הציוד שאתה צריך אני בטוח שיהיו פה אנשים שיוכלו לעזור לך להסיג את מבוקשך
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אהלן ליאור,
אני מניח שאתה עדיין תלמיד בבית הספר והשעות שאתה יכול להקצות לעבודה הן מעטות. בכל מקרה, עדיין יש לא מעט עבודות המיועדות לבני נוער, לתקופות קצרות ובתנאים נוחים. מציע לך להתחיל לחפש בכיוון הזה שגם יאפשר לך לעבוד באופן הוגן עם תנאים סוציאלים, מאשר ללכת להסתכן בלילות במרינה אשדוד בשביל כמה סרטנים שספק אם יקנו ממך. הרעיון בתיאוריה אמנם קורץ לך עכשיו, אבל בפועל מתוך היכרות עם התחום ועם השוק, הסיכויים שתראה מזה כסף הם נמוכים עד אפסיים. סרטנים כחולים יש בשוק בכמויות (פחות בעונה הזו), ואם לא, אז יש יבוא לא רע בכלל שעונה על צרכי המסעדות. בכל אופן, מסעדה זקוקה לזרם תדיר של סחורה והיא לא יכולה לתלות את התקוות שלה בבן אדם אחד שהולך להוציא סרטנים במרינה.
אספקט אחר הוא עניין הרישוי. כדי לדוג דגים (וסרטנים) עליך להיות בעל רישיון עוסק בדיג - זה רישיון שלא מנפיקים יותר. אי לכך, כל דיג למטרות רווח יחשב עבירה על החוק ואני לא מציע לך להסתבך.
את הכול אני אומר לך מניסיון ובגובה העיניים, אני בעצמי עזבתי את בית הספר בגיל 15 כדי ללכת לעבוד בדיג. בשתי מילים - לא משתלם. בכמה מילים נוספות - ציוד דיג אפשר לקנות בצניעות ובזול, לא צריך ישר לפנות למותגים, לכן אני מאמין שעבודה של כמה שעות בשבוע, למשך חודש, יכולה לזכות אותך בארסנל בסיסי ומספק לדיג.
כמו כן, נעשו פה בעבר פרויקטים קטנים של העברת ציוד דיג שלא בשימוש עבור תלמידי בית ספר או חיילים בסדיר שמאוד רוצים לדוג אבל פשוט לא יכולים לעמוד בעלויות. אני בטוח שאם תפרסם הודעה יפה ומנומקת המסבירה את המצב, את התשוקה שלך לדיג וקצתת פרטים כללים על עצמך, תוכל למצוא את מבוקשך בין חברי הפורום, בשקט ובצניעות.
בהצלחה!
|
|
|
|
|
 |
|
|
אהלן ליאור,
אני מניח שאתה עדיין תלמיד בבית הספר והשעות שאתה יכול להקצות לעבודה הן מעטות. בכל מקרה, עדיין יש לא מעט עבודות המיועדות לבני נוער, לתקופות קצרות ובתנאים נוחים. מציע לך להתחיל לחפש בכיוון הזה שגם יאפשר לך לעבוד באופן הוגן עם תנאים סוציאלים, מאשר ללכת להסתכן בלילות במרינה אשדוד בשביל כמה סרטנים שספק אם יקנו ממך. הרעיון בתיאוריה אמנם קורץ לך עכשיו, אבל בפועל מתוך היכרות עם התחום ועם השוק, הסיכויים שתראה מזה כסף הם נמוכים עד אפסיים. סרטנים כחולים יש בשוק בכמויות (פחות בעונה הזו), ואם לא, אז יש יבוא לא רע בכלל שעונה על צרכי המסעדות. בכל אופן, מסעדה זקוקה לזרם תדיר של סחורה והיא לא יכולה לתלות את התקוות שלה בבן אדם אחד שהולך להוציא סרטנים במרינה.
אספקט אחר הוא עניין הרישוי. כדי לדוג דגים (וסרטנים) עליך להיות בעל רישיון עוסק בדיג - זה רישיון שלא מנפיקים יותר. אי לכך, כל דיג למטרות רווח יחשב עבירה על החוק ואני לא מציע לך להסתבך.
את הכול אני אומר לך מניסיון ובגובה העיניים, אני בעצמי עזבתי את בית הספר בגיל 15 כדי ללכת לעבוד בדיג. בשתי מילים - לא משתלם. בכמה מילים נוספות - ציוד דיג אפשר לקנות בצניעות ובזול, לא צריך ישר לפנות למותגים, לכן אני מאמין שעבודה של כמה שעות בשבוע, למשך חודש, יכולה לזכות אותך בארסנל בסיסי ומספק לדיג.
כמו כן, נעשו פה בעבר פרויקטים קטנים של העברת ציוד דיג שלא בשימוש עבור תלמידי בית ספר או חיילים בסדיר שמאוד רוצים לדוג אבל פשוט לא יכולים לעמוד בעלויות. אני בטוח שאם תפרסם הודעה יפה ומנומקת המסבירה את המצב, את התשוקה שלך לדיג וקצתת פרטים כללים על עצמך, תוכל למצוא את מבוקשך בין חברי הפורום, בשקט ובצניעות.
בהצלחה!

|
|
|
|
|
אני אישית מעריך אותך מאוד וסבור שזה די בוגר לנסות ולהרויח קצת מזומנים בעצמך מאשר לבקש מההורים או לקבל תרומה... לגבי מכירת סרטנים - אין לי מושג אם יש לזה ביקוש, אתה יכול לדוג/לתפוס סוג אחד או שניים של סרטנים ולעשות איתם סיבוב במסעדות או חנויות דגים ולראות אם הם יהיו מוכנים לקנות ממך ובאיזה מחיר. בנוסף, סרטנים קטנים חיים הם פתיון מעולה לדייגי החוף ותנסה לבדוק אם יש דייגים שיהיו מוכנים לקנות אותם ממך. בהצלחה! נ.ב. רשת לדיג סרטנים תוכל לרכוש באיביי במחיר מצחיק של כ 10 ש"ח בלבד. קישור
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 03, 2014, 11:18:37 AM על ידי Arbinka
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
תודה תודה תודה רבה לכל מי שהגיב פה וממש רוצה לעזור  אני לא צריך כסף בקטע של תרומה לקניית חכה.. אני פשוט רציתי להרוויח כסף מדייג לא בשביל סתם כסף אלא בשביל רק ציוד לדייג כי גם אני מתנגד לדייג מסחרי.. גם חשבתי לתפוס קלמארי ולמכור לחנויות או לחנות דייג שאני מכיר שהם מוכרים קאלמרי לפיתיון.. אמרו לי נגיד עם אני תופס דג גדול אז אף מסעדה לא תסרב לקנות אותו ממני...
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
דייגים מסחרים כבר לא מתפרנסים מדייג תהנה מהחוויה של הדייג ותתרכז בה כך תחזיק מעמד בענף הזה
Sent from my iPad using Tapatalk
|
-------------------------------
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|