מערבבים את השמן עם התימין, יוצקים מחצית לכלי אובאלי חסין חום, מניחים על השמן מחצית מהבצלים והשום. ממליחים ומפלפלים. חורצים את הדגים ומניחים אותם על השמן בכלי. מפזרים על הדגים את העגבניות, הפלפלים, יתרת השום והבצל ויוצקים מעל הכל את יתרת השמן. ממליחים ומפלפלים. אופים בחום של 220 מעלות כ-20 דקות.
הכי פשוט והכי טעים לדעתי פלפל ומלח גרוס מעל עם קצת שמן זית אפוי בתנור בחום של 180 מעלות בערך ל-45 דקות. לברק הולך טוב בכל סגנונות הבישול/אפיה - אחד הדגים האהובים עליי
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."