פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   עזרתכם בבקשה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרתכם בבקשה (נקרא 1807 פעמים) |
הדפסה |
|
|
בשבת, עם קיפול הציוד, לאחר עוד יום ללא קרפיונים, מגלה דבר מוזר- מנסה להוריד את הרולר, ומה שמתברג זה רק החלק השחור, ההברגה, החבק, טבעת הניקל ,נשארת על הרולר  בבית עם קצת לחץ משחרר את החבק, אני מבין ששני החלקים פרודים לנצח. לא ברור מה קרה, לא קרה לי מעולם. החכה חכת קרפ של טרבוקו. האם ניתן לתקן? להשתמש כמו שזה?(כל פעם בפרוק להוריד את החבק בנפרד? ההברגה עובדת היטב.) תודה
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2014, 08:16:14 AM על ידי מאיר
|
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
בכמה קניתי את החקה, מה משקלי זריקה? ומה האורך? ( השאלות לא קשורות לשאלה שלך) מה שאתה מתאר אך טבעי עם הלחץ והעבודה הטבעת קיבלה זווית על המוביל , ונלחצה במקומה , מכה קטנה בעדינות על הטבעת בצד הנגדי לרולר בחלק העליון והיא משתחררת... אין מה לדאוג שני החלקים מופרדים מהיצור
Sent from my iPad using Tapatalk
|
-------------------------------
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
|
בכמה קניתי את החקה, מה משקלי זריקה? ומה האורך? ( השאלות לא קשורות לשאלה שלך) מה שאתה מתאר אך טבעי עם הלחץ והעבודה הטבעת קיבלה זווית על המוביל , ונלחצה במקומה , מכה קטנה בעדינות על הטבעת בצד הנגדי לרולר בחלק העליון והיא משתחררת... אין מה לדאוג שני החלקים מופרדים מהיצור
Sent from my iPad using Tapatalk
החכה 390 3 חלקים נקנתה אצל אאוני בנצרת, יש 2 כאלה.( לאחת "קיצרתי" את הקצה  בכ30 ס"םבמלחמה טפשית עם שפםנון} מחיר כ350 ₪, 3 ליברות לא הבנתי אותך. החלק עם ההברגה וטבעת ההידוק אמורים לעלות ולרדת יחד. נכון לעכשיו הטבעת מהדקת את רגל הרולר אך לא יורדת עם חלק ההברגה. צריך לשחרר בנפרד את הטבעת על ידי מכות קלות ולחץ, שלא "כדרך הטבע"
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 02, 2014, 08:56:58 AM על ידי מאיר
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תנסה לשים שמן ולהוריד אותה להחזיר אותה למקום
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
קורה לי כמעט בכל מקל בשלב מסויים. עייפות החומר כנראה  תבדוק שבחלק של ההברגה, לא נוצר סדר כלשהו, שאפשר את השיחרור של התפסן (זה מה שקרה אצלי לרוב). לגבי לתקן, אף פעם לא ניסיתי. דבק לדעתי לא יחזיק יותר מפעם פעמיים במקרה הטוב. כדי אולי לבדוק בחנות.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מעביר זמנית אל על-החוף, גם כדי להגביר חשיפה לקבלת תגובות נוספות, גם לטובת כלל החברים - שהרי זה קשור גם במקלות של דיג חופי אז שיחשפו לתגובות שעלו ויעלו......
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
קורה לי כמעט בכל מקל בשלב מסויים. עייפות החומר כנראה  תבדוק שבחלק של ההברגה, לא נוצר סדר כלשהו, שאפשר את השיחרור של התפסן (זה מה שקרה אצלי לרוב). לגבי לתקן, אף פעם לא ניסיתי. דבק לדעתי לא יחזיק יותר מפעם פעמיים במקרה הטוב. כדי אולי לבדוק בחנות. כנ״ל אני מה שאני עושה זה פשוט לפתוח את ההברגה עד הסוף ואז פשוט למשוך כלפי מטה את החלק שכביכול תקוע ברולר זה קורה כאשר מבריגים יותר מדי חזק על האוצר, לא נורא לא קרה כלום למקל נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
בחכות מסויימות הטבעת לא מחוברת לאום הברגה , שאתה מבדק את מחזיק הרולר הוא יתעקם במסלה כמעה וכך יתפס לאחר שחרור הטבעת נשארת מהודקת והאום יורד למטה אז תתן מכה קטנה וזה ישתחרר וזה נורמלי לחלוטין
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בסופו של דבר, כמעט כול חכה אצלי עברה את זה (או יותר נכון הגיעה לשלב הזה ועצרה...)...  שני החלקים פריקים והטבעת המהדקת לא מספיק חזקה בכדי למנוע את התקדמות האום על התבריג ללא משיכת החלק הנועל על ידית הרולר... סתם כשל מכני (ברמת תכנון) בשילוב עם בלאי טבעי... לא הייתי מדביק ולא נוגע. אם מנסה לשחרר ולא מסתדר, יש באום חריץ קטן שאפשר עם מברג שטוח או כול דבר שפיצי מתכתי לתת מכה קטנה ולשחרר...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
גם אצלי, בלאי טיבעי שקיים על חצי מהמקלות לפחות  לא הכי מפריע בעולם, התרגלתי, פשוט ללחוץ את החבק כלפי מטה בזהירות. עד שגם הוא יתרגל ואז אפשר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]