| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 1/2/2014 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:30 | דמוי דג גדול - yokzona 135 - 25 גרם | לברק-חלק | 1 | 650 גרם |
| 08:00 | דמוי דג גדול - yokzona 135 - 25 גרם | חדאד / פיגמה / זברה (סרגוס הפסים) | 1 | |
הדו"ח:
אחרי תקופה לא קלה שהייתה לי כמו שבטח כבר קראתם ב " על החוף " היום יצאתי מהכלים כבר בלי ים ים ים שהייתי חייב לראות אותו לגעת בו ולנשום אותו והיום הזה קרה היום לשמחתי
מעיר את עמית השותף הקבוע שלי ב 04:30 וב 05:00 אני אוסף אותו ויאללה לכיוון אכזיב , אבל ברגע של שנייה חושב שאני צריך להיות דיי קרוב לאבא שלי שבמיקרא ו חס וחלליה משהו ...... מחליט לנסוע קרוב לבית . מגיעים לחוף רואים 5 פנסים מנצנצים ותופסים מקום בשובר , פותחים ציוד מלביש את הדמויי האהוב עליי ביותר של yokuzona הלבן 25 גרם ( העצה של רון דדון ) שלא מוותר עליו וזריקה ראשונה שלי והנדראלין מתחיל לזרום בגוף , מגלגל חזרה ושוב ושוב ו....
אין נגיעות בכלל , מסתכל אחורנית ורואה בצד השני של השובר גלים עם המון קצף ובורות ומייד עובר לשם ליפני שלא ישאר מקום מרוב כל הדייגים שהגיעו , מדליק
ונותן זריקה רחוקה בדיוק על הגלים שנישברים איפה שיש הכי הרבה קצף ומגלגל חזרה פיתאום מרגיש משיכה חזקה בחוט נותן כמה שניות לדג לקחת חוט והופ מקפיץ את המקל חזק למעלה וגילגול מהיר חזרה אליי עד שהוא כבר מחוץ לבית שלו ועכשיו הוא בבית שלי על השובר , נותן צעקה חזקה לעמית שיבוא אליי ולהפתעתי אני רואה לברק שמנמן וחמוד ואני
מרוב אושר , וכל הדייגים באו ליראות מה ניתפס . עמית השותף שלי כבר היתייאש מהדייג קיפל ציוד וחיכה שנלך הביתה . ממשיך עוד שעה בערך עם אותו הדמויי ובאותו המקום ומרגיש משיכה קלה מגלגל אליי חזרה ועולה " דגיגון " של זברה קטנה ומשחרר חזרה לים . עושה תמונות מתקפלים והביתה חזרה למקלחת טובה וקפה שחור עם
ואומר תודה רבה לים על זה שפינק אותי אחריי תקופה ארוכה שלא הייתי בים .