פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   שימוש ב המפ סידס, זרעי קנביס לפתיון |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שימוש ב המפ סידס, זרעי קנביס לפתיון (נקרא 3098 פעמים) |
הדפסה |
|
|
האם מישהו השתמש בזרעי קנביס, המפ סידס בפיתיון לקרפיונים? באיזו צורה? הייתה הצלחה?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
האם מישהו השתמש בזרעי קנביס, המפ סידס בפיתיון לקרפיונים? באיזו צורה? הייתה הצלחה?
נוסה מספר פעמים, גם כשלמים, גם כמבוקעים וגם כמרוסקים/טחונים. ריח טוב, נותן טקסטורה מעניינת ופריכות מסוימת לבצק אבל תכלס, אני לא בטוח שזה מה שהביא לתפיסות במקרים שבהם כן היו תפיסות... לרוב הגרעיני קנביס באים כמרכיב נוסף לתערובת פרטיקלס ולא כתוסף יחיד לבסיס ניטרלי... כול המקרים שבהם השתמשתי בגרעיני קנביס , היו בקפיצים ולא כפידר להייר ריג או כפידור איזורי...
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
נוסה מספר פעמים, גם כשלמים, גם כמבוקעים וגם כמרוסקים/טחונים. ריח טוב, נותן טקסטורה מעניינת ופריכות מסוימת לבצק אבל תכלס, אני לא בטוח שזה מה שהביא לתפיסות במקרים שבהם כן היו תפיסות... לרוב הגרעיני קנביס באים כמרכיב נוסף לתערובת פרטיקלס ולא כתוסף יחיד לבסיס ניטרלי... כול המקרים שבהם השתמשתי בגרעיני קנביס , היו בקפיצים ולא כפידר להייר ריג או כפידור איזורי... אצלי דווקא ההפך, בחיים לא השתמשתי בזרעי קנביס בשביל קפיצים. רוב המקרים היו בשביל פידור אזורי ואז עם תערובת על הפידר. הזרעי קנביס לדעתי מוסיפים ועוזרים, באחת היציאות שלי עם אנדריי, היינו שלושה ימים בלי שום דג, וכאשר ביום השלישי פידרנו עם זרעי קנביס בנוסף לפידור שלנו (ופידרנו הרבה יותר אבל עדיין הוספנו זרעים), הגיע הבוקר ואיתו הרבה תפיסות, הכי מרשימה הייתה קרפ 9קג. (הסרטון בחתימה שלי זה מהיציאה הנל) הריח של הזרעים מושך אותם, ולפי מה שהבנתי אחרי שהם אוכלים את זה הם מקבלים "מאנצ'ס", מתחילים להיות רעבים יותר (נפתח להם התאבון) וכך אוכלים יותר ויותר סיכויים שיאכלו את הפתיון שעל הקרס שלך.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 26, 2014, 20:35:47 PM על ידי Misha Ravich
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מחזק את הדברים של מישה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מעניין אם זרעי קנביס ימסטלו את הקרפיונים... 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעניין אם זרעי קנביס ימסטלו את הקרפיונים...  הם מבושלים ולכן הTHC אפסי ואי אפשר "להתמסטל מזה" 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 31, 2014, 12:11:38 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מעניין אם זרעי קנביס ימסטלו את הקרפיונים...  הם מבושלים ולכן הTHC אפסי ואי אפשר "להתמסטל מזה" לצערי הרב  גם ככה ועוד לפני הבישול היה בהם אחוז כול כך נמוך עד אפשי של THC שהיית צריך לאכול שקית של קילו בשביל לקבל אפקט של שכטה אחת... הגרעינים האלו מגיעים מצמח שנקרא קנה שהוא בעצם הגרסה התעשייתית של הקנביס. זו סטיבה שונה לחלוטין מהאינדיקה שמעשנים ויותר מזה, יש בסוג הזה חומר שנקרא CBD (Cannabidiol) שההשפעה שלו מבטלת את האפקט של ה-THC אז בתכלס, זה לא הכיוון למי שמחפש... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מעניין אם זרעי קנביס ימסטלו את הקרפיונים...  הם מבושלים ולכן הTHC אפסי ואי אפשר "להתמסטל מזה" לצערי הרב  גם ככה ועוד לפני הבישול היה בהם אחוז כול כך נמוך עד אפשי של THC שהיית צריך לאכול שקית של קילו בשביל לקבל אפקט של שכטה אחת... הגרעינים האלו מגיעים מצמח שנקרא קנה שהוא בעצם הגרסה התעשייתית של הקנביס. זו סטיבה שונה לחלוטין מהאינדיקה שמעשנים ויותר מזה, יש בסוג הזה חומר שנקרא CBD (Cannabidiol) שההשפעה שלו מבטלת את האפקט של ה-THC אז בתכלס, זה לא הכיוון למי שמחפש...  מאיפה אתה יודע את כל זה 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעניין אם זרעי קנביס ימסטלו את הקרפיונים...  הם מבושלים ולכן הTHC אפסי ואי אפשר "להתמסטל מזה" לצערי הרב  גם ככה ועוד לפני הבישול היה בהם אחוז כול כך נמוך עד אפשי של THC שהיית צריך לאכול שקית של קילו בשביל לקבל אפקט של שכטה אחת... הגרעינים האלו מגיעים מצמח שנקרא קנה שהוא בעצם הגרסה התעשייתית של הקנביס. זו סטיבה שונה לחלוטין מהאינדיקה שמעשנים ויותר מזה, יש בסוג הזה חומר שנקרא CBD (Cannabidiol) שההשפעה שלו מבטלת את האפקט של ה-THC אז בתכלס, זה לא הכיוון למי שמחפש...  גיא , שני הזנים מכילים את אותם חומרים פעילים המכונים "קנבינואידים" כאשר באינדיקה יש בדרך כלל הרבה CBD ומעט THC ובסאטיבה יש הרבה THC ומעט CBD. הTHC הוא האחראי העיקרי על תחושת האופוריה שנלווית לצריכת החשיש או המריחואנה. והCBD איננו בעל השפעה פסיכואקטיבית אך בעל סגולות בריאותיות יוצאות דופן.. - כך שבסטיבה יש בדרך כלל יותר THC מאשר CBD.. אולי אתה מכיר את הזן הספציפי של הזרעים שמוכרים לפידור לקרפיונים, בזה לא התעמקתי יותר מידי מה הזן 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 29, 2014, 22:11:02 PM על ידי Misha Ravich
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
שוב טעות מישה שלושה סוגים של הצמח קיימים. המפ-לא מכיל חומרים פעילים לא משנה כמה תהפכו אותו זה המריחואנה החוקית מגדלים אותו לטובת בדים ותעשייה שוב הוא חוקי כי אין בו חומר פעיל. . אינדיקה -כן מכיל את שתי החומרים היחס תלוי בזן של האינדיקה ומוצאה (מגיע בעיקר מאזור אמריקה צמח קטן יותר מהסטיבה בדרך כלל וקצת יותר עמיד לקור סטיבה -גם כן מכיל את שתי החומרים הפעילים גם אצלו היחס תלוי בזן (יש עשרות זנים גם לזה וגם לקודמו) מגיע מאזורים חמים יותר וכלל צמח יותר גדול מהאינדיקה. . רוב הזנים היום הם הכלאות של השניים צור אל תשאל מאיפה אני יודע את כל זה פשוט יודע  מישה אם תמשיך להתלהב מזה זה יבלע לך את הילדות שיהיה לנו יום שמח 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
|
|
רפי, נשבע לך שהתאפקתי עד עכשיו...
חברים.
מעט על הצמח ששמו הלטיני הוא קנאביס סאטיבה...
ישנם ארבעה תתי זן לצח הזה. ישנו המפ, אין בו חומר פעיל (פחות מחצי אחוז) שמשמש לייצור בדים, מפרשים היו מיוצרים בעבר (קאנבאס, מוכר השם?), ייצור דלק, פלסטיק ועוד כעשרת אלפים שימושים בתעשייה, כולל ייצור נייר ללא צורך בכריתת עצים...
ישנו תת זן נוסף שמכיל מעט מאד חומר פעיל (כאחוז לערך) שגדל פרא אפילו בארה״ב.
ישנו תת זן הנקרא אינדיקה, לתת זן זה ישנם כשלוש מאות תתי תת זן, לכל אחד שם אחר, ולרוב הם מכילים הרבה מהחומר הפעיל THC (ישנם זנים שמכילים מעל לשלושים אחוז), האינדיקה לרוב מכילה מעט קנאבינואיד הנקרא CBD שהוא הוא בעל סגולות ריפוי לסרטן, גלאוקומה, אלצהיימר ועוד... אני יכול להפנות אתכם למחקרים בנושא אם תרצו...
תת הזן הנוסף הינו הזן הנקרא סאטיבה שמכיל לרוב הרבה מהקנבינואיד CBD ויחד עם זה לא מעט THC.
מה שגורם לתחושת ה״סאטלה״ זה הקנבינואיד THC, הקנבינואיד CBD אינו בעל השפעה פסיכואקטיבית כלל אולם בעל תכונות ריפוי מדהימות, השילו של שניהם מביא לתוצאות מדהימות.
ישנו איש באמריקה ששמו ריק סימפסון, שהפיק שמן מצמח הקנאביס, וריפא את בנו מסרטן מוח ללא הקרנות או כימותרפיה..
בשעה טובה בתחילת השנה אושרה ליגליזציה כמעט מלאה של הקנאביס בקולורדו ובמדינת וושינגטון כך שמה מאד יהיו יותר מחקרים שמוכיחים את יכולות הריפוי של הקנאביס.
ברמה האישית, דודתי נרפאה מסרטן ריאות בעזרת הקנאביס.. וכיום יש בישראל כמליון אנשים הצורכים קנאביס...
מבקש לציין כי אינני ממליץ לאף אדם לעבור על החוק, והחוק אוסר שימוש בקנאביס... חוק מטומטם לצערי, אך עדיין חוק במדינת ישראל.
רפי, מקוה שלא עברתי על חוקי הפורום, לא המלצתי, רק הבאתי עובדות שניתנות להוכחה... אוהב אותך, מקוה לפגוש כבר...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
מאחר ואני מכיר את העורך של המגזין באופן אישי, אני יכול לומר לך שישנה טעות הקלדה שם, במאמר מציין הכותב שהסאטיבה מכילה הרבה THC והאינדיקציות מכילה הרבה CBD, זו שגיאה ואדבר איתו לתקן אותה... אגב, אני חלק מהכותבים במגזין, קרא את ״ המדריך להתחמקות מתמנונים״ שאני כתבתי, וכן את ההצעה לועדת טרכטנברג שאני הכותה שלה.. אגב, ההצעה זכתה במקום הראשון בבחירת האזרחים, כמובן שהועדה התעלמה מזה לחלוטין...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאחר ואני מכיר את העורך של המגזין באופן אישי, אני יכול לומר לך שישנה טעות הקלדה שם, במאמר מציין הכותב שהסאטיבה מכילה הרבה THC והאינדיקציות מכילה הרבה CBD, זו שגיאה ואדבר איתו לתקן אותה... אגב, אני חלק מהכותבים במגזין, קרא את ״ המדריך להתחמקות מתמנונים״ שאני כתבתי, וכן את ההצעה לועדת טרכטנברג שאני הכותה שלה.. אגב, ההצעה זכתה במקום הראשון בבחירת האזרחים, כמובן שהועדה התעלמה מזה לחלוטין... הבנתי, יפה לדעת שאתה כותב שם 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
רפי, נשבע לך שהתאפקתי עד עכשיו...
חברים.
מעט על הצמח ששמו הלטיני הוא קנאביס סאטיבה...
ישנם ארבעה תתי זן לצח הזה. ישנו המפ, אין בו חומר פעיל (פחות מחצי אחוז) שמשמש לייצור בדים, מפרשים היו מיוצרים בעבר (קאנבאס, מוכר השם?), ייצור דלק, פלסטיק ועוד כעשרת אלפים שימושים בתעשייה, כולל ייצור נייר ללא צורך בכריתת עצים...
ישנו תת זן נוסף שמכיל מעט מאד חומר פעיל (כאחוז לערך) שגדל פרא אפילו בארה״ב.
ישנו תת זן הנקרא אינדיקה, לתת זן זה ישנם כשלוש מאות תתי תת זן, לכל אחד שם אחר, ולרוב הם מכילים הרבה מהחומר הפעיל THC (ישנם זנים שמכילים מעל לשלושים אחוז), האינדיקה לרוב מכילה מעט קנאבינואיד הנקרא CBD שהוא הוא בעל סגולות ריפוי לסרטן, גלאוקומה, אלצהיימר ועוד... אני יכול להפנות אתכם למחקרים בנושא אם תרצו...
תת הזן הנוסף הינו הזן הנקרא סאטיבה שמכיל לרוב הרבה מהקנבינואיד CBD ויחד עם זה לא מעט THC.
מה שגורם לתחושת ה״סאטלה״ זה הקנבינואיד THC, הקנבינואיד CBD אינו בעל השפעה פסיכואקטיבית כלל אולם בעל תכונות ריפוי מדהימות, השילו של שניהם מביא לתוצאות מדהימות.
ישנו איש באמריקה ששמו ריק סימפסון, שהפיק שמן מצמח הקנאביס, וריפא את בנו מסרטן מוח ללא הקרנות או כימותרפיה..
בשעה טובה בתחילת השנה אושרה ליגליזציה כמעט מלאה של הקנאביס בקולורדו ובמדינת וושינגטון כך שמה מאד יהיו יותר מחקרים שמוכיחים את יכולות הריפוי של הקנאביס.
ברמה האישית, דודתי נרפאה מסרטן ריאות בעזרת הקנאביס.. וכיום יש בישראל כמליון אנשים הצורכים קנאביס...
מבקש לציין כי אינני ממליץ לאף אדם לעבור על החוק, והחוק אוסר שימוש בקנאביס... חוק מטומטם לצערי, אך עדיין חוק במדינת ישראל.
רפי, מקוה שלא עברתי על חוקי הפורום, לא המלצתי, רק הבאתי עובדות שניתנות להוכחה... אוהב אותך, מקוה לפגוש כבר...
שי, ממש לא עברת על חוקי הפורום, אין כל מניעה לקיים דיון מסוג זה, הבהרת היטב את עמדתך הלגיטימית תוך ציון עמדת החוק, אחלה... מקווה גם אני להפגש, זה יגיע... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2