פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   לברק ועוד |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: לברק ועוד (נקרא 5790 פעמים) |
הדפסה |
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
 |
|
|
איי שחר שחר , איש יקר ... הגעתי לנקודה דקות ספורות אחרי התפיסה , לברק של קילו פלוס בהחלט לא היה מבייש אף אחד ולא נראה שמישהו היה מתנגד לשמור אותו. אבל שחר לא חשב פעמיים ושיחרר כי כך הוא החליט וזה מה שהוא קיבל על עצמו ולא משנה גם אם הוא היה של חמש קילו. הרפורמה של החלה"ט היא צרה צרורה לים ולדייגים בספורטיביים , אבל כשיש אנשים יקרים כמו רפי ושחר ורבים וטובים נוספים שעושים לילות כימים למען הים והדייגים זה בהחלט מרגיע ומשמח , נכון שאנחנו נלחמים בגוף גדול מאוד עם אינטרסים איומים אבל בסוף נצליח אם נתאחד ולא נהיה שאננים.
 מחליט לפרגן לעצמי שעתיים ים היום . אחרי חצי שעה בנקודה עם דרטר לבן קטן זה מגיע ,לברק של קילו קצת יותר שמקבל לווי צמוד כל הדרך מבן הזוג . מעלה אותו מתלבט ביני לביני מחליט לשחרר ואיך שהוא נוחת במיים מבין שהפעם הייתי צריך לצלם (שירשור השיחרורים) . גילוי קטן בתקופה האחרונה נמנעתי מלהעלות דוחות העומס בנקודות וההתעמרות הכללית בכל מה ששוחה הביאו אותי לזה .. הרפורמה הביאה את ההפך לוקח על עצמי לשחרר כל מה שיתפס בקרוב ולצלם כי בלי סרטון שחרור זה לא שווה הרבה הם צריכים לראות בעינים ... המילה שלך מספיקה , גבר גבר שפו , וכבוד רב שחררת בגלל המחשבה על הטבע והדגה או בגלל שאתה רומנטיקן וחסת על בת הזוג שלו? Sent from my iPhone using Tapatalk בת הזוג לא עברה לי בראש מודה אבל מי אם לא אתה ימצא את הזווית האחרת בסיפור טבע, דגה, אנטי רפורמה, והיכולת לא להיתחזר. . תודה על המחמאות 
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
 |
|
|
ברוח הרפורמה החלטתי עם עצמי להפסיק לקחת דגים בזמן הקרוב בין אם זה קילו, חמש, או 200 גרם. לא יוצא המון לים אבל מבטיח לתעד כשכן.
"ברוח הרפורמה" כתבת ומרשה לעצמי לחדד כמי ששוחח אתך המון ויודע כמה אתה אכפתי: *ברוח הרפורמה שתדרוש י.ע.ד בה אתה תומך בכל מאודך - וברוח ה"רפורמה" של החלה"ט לה אתה מתנגד בכל מאודך.... המסר שלך הוא: אנחנו הספורטיביים יודעים לשחרר גם מיזמתנו!!! **צודק מצריך חידוד לא בעד החלהט אלה ממש נגד ובכל זאת שחר - מהזווית שלי: *בדוח שמת דגש על השחרור ועל "אנחנו רוצים ויודעים לשמור על הים - יטופלו המסחריים!!!", מצד שני ואם כבר עולה דוח - אז תן לנו גם להנות מדוח מעניין עם כל מה שמסביב...  דוח התפיסה עצמו עם החוויות והתובנות במישור הדיג הספורטיבי - קצת הלך לאיבוד... ***אין הרבה מה להוסיף תפיסה סטנדרתית של לברק מקל אולטרה 1-8חוט ננו 6ילברה דרטר קטן ששוחה ממש מתחת לפני המים 9 או שבע ס"מ משחק בזרמים ובבורות עד שנחטף בערך 20 מטר בחוץ*ממש לא רואה פסול בלקיחת דג או יותר - מה שצריך לארוחה טובה וטעימה של דג טרי... ****גם אני לא ומצד שני אין גם פסול בלשחרר שחרור הדג וקניית דג פחות טרי במקומו - עודף ביקוש יעלה את המחיר ואת המוטיבציה של המסחריים להמשיך להתאמץ לתפוס כל מה שזז כדי למלא את הביקוש העולה.. אז כמובן לא ממליץ "לנקות את הים" - אך לא רואה תועלת בהגברת ביקושים לקניית דגים בחנויות.. ***ראה מה כתבתי לסקוויד*תעוד השחרור זו אכן הוכחה כלפי הצדדים השלישיים - שזו לא אמירה אלא עובדה מוכחת.. בפעם הבאה אחד לארוחה ועוד 4 משוחררים (איחלתי לך 5 תפיסות  ...) תודה והלוואי ופעם הבאה אני יעלה חמש סירטוני שיחרור *הימנעות מהעלאת דוחות לדעתי לא תורמת דבר: ניתן לצלם דג ללא חשיפת המיקום ואם זה חיוני למניעת הסתערות על המקום הספציפי אז באיחור של כמה ימים. דוחות הדיג עם חווית התפיסות זה הבסיס ו"עורק החיים" של פורום דיג ספורטיבי חברתי-מקצועי, זה הדרייב והעניין. ללא דוחות דיג וכל מה שמסביבם - יחסר בסיס העניין וברוח הרפורמות: תיפגע המוטיבציה של כלל הדייגים הספורטיביים להלחם ולהאבק - כי המלחמה שלנו תהיה הרי לא להותיר את הים לחסדי המסחריים אלא גם כדי לאפשר לנו ולילדינו לצאת לים ולהנות מיציאת דיג מהסוג שאנחנו רואים בדוחות הדיג... ללא דוחות דיג - הדיג הספורטיבי היה נותר הרבה מאחור וכולנו היינו יודעים הרבה פחות... דילמה לא פשוטה שלי אחרי פתיחות ושקיפות מלאה די הסתגרתי אני מניח שבסוף יהיה אמצע ביינהם  מה שכתבתם שניכם שחר ורפי  נהיה לי סלט שקשוקה בעיניים אז שמתי בכתום מה שכתב שחר 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כדי שלא יהיה ספק... זה בסדר גמור ואפילו מצוין לשחרר וברור שחר ששנינו מסכימים- אין פסול בלקיחת דג או שניין שתפסנו ולבטח אין פסול בשחרור... שחרור דגים שנתפסו זה דבר מבורך וכל אחד כהבנתו... ללא ספק התחושה של שחרור דג היא נהדרת לעיתים יותר מאכילתו.. כוונתי היתה כי מי שתפס דג לא חייב להכריח עצמו לשחרר - שזה נפלא לשחרר אך לגיטימי גם לקחת... הכי חשוב שעשית מה שהרגשת שהכי נכון לך לעשות באותו רגע... חזק ואמץ חבר יקר 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
תודה דרור כותב מהטבלט (המחשב לא עובד ) מה שמקשה מאוד על צביעה הגדלה וכאלה רפול אנחנו די באותו מקום לא אומר לאף אחד לשחרר דגים מעל הקילו רק ממליץ לנסות לי זה כיף 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
תודה דרור כותב מהטבלט (המחשב לא עובד ) מה שמקשה מאוד על צביעה הגדלה וכאלה רפול אנחנו די באותו מקום לא אומר לאף אחד לשחרר דגים מעל הקילו רק ממליץ לנסות לי זה כיף  בבקשה  ושניכם אומרים אותו דבר שזה בעצם שכול אחד יעשה עים הדג או השני דגים שהוא תפס איך שהוא מרגיש ומה שעושה לו הרגשה טובה ואני גם חושב שכול אחד צריך לנסות את הקטע של לשחרר דג לחזור לים כדי להרגיש את ההרגשה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפול אנחנו די באותו מקום לא אומר לאף אחד לשחרר דגים מעל הקילו רק ממליץ לנסות לי זה כיף  שחר, אנחנו לגמרי באותו מקום 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תודה לכל המפרגנים  אחד האנשים האמיתיים שמאד אבל מאד...נאמן לעקרונות שלו !! אומר את זה למרות שאני לא חסיד שחרורי דגים בגדלים כאלה !! גמני נאמן לעקרונות  להיות בנאדם אמיתי זה זן שהולך ונכחד  אין עליך שחר בהצלחה בבאות מאמון תודה והתחושה הדדית  לשחרר לברק של קילו זה לא ספורטיבי זה כואב  חחח לברק עם הרבה מזל בהצלחה בבאות כואב בטוח שלא אפילו די כיף אם ממש בא לי דג יש ב70 שח לברק תענוג אצלנו בעיר. . ברוח הרפרומה החלטתי עם עצמי להפסיק לקחת דגים בזמן הקרוב בין אם זה קילו, חמש, או 200 גרם. לא יוצא המון לים אבל מבטיח לתעד כשכן. חמוד אתה... אבל מישהו יתפוס את הדג שתאכל, לא? או שעברת לדגי בריכה? יש לתת את הדעת לעניין כי מי שלא עובר לדגי בריכה או גידול תעשייתי אחר ובמקום לקחת - קונה, הרי רק גרם נזק: חיזק את המסחריים והראה שיש ביקוש, ובכלל העלה את הביקוש, אכל דג שלא יודע מתי נתפס. כמו שאמרו קודמי. לברק בר מזל! כנראה עשה מעשים טובים. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk נתחיל מזה שחמוד תקרא לכלב שלך אם בחמוד התכוונת ללא מודע גם פה אני חולק עליך מודע בדיוק מאיפה מגיע הדג בהתחשב בעובדה שאני אוכל דג בחוץ אולי 4 פעמים בשנה לא רוא איך אני תורם ל"גידול הביקוש לדגים שאף אחד לא יודע כמה הם טריים " מתי ראית שכתבתי שצריך לחסל אותם? הם תמיד יהיו חלק מהתמונה צריך רק לאכוף אותם כמו שצריך אז כבר יהיו מספיק דגים לכולם. מה עם הערך המוסף של דוחות שיחרור מובהקים בלגרום למתנדנדים לשחרר גם? (ראה תגובתו של לירון) לא שווה משהו? אבל לפני כל זה תאמין או לא כיף לי לשחרר כזה דג! פשוט כיף הרבה יותר מלאכול אותו. . היו ימים ששיחררתי דגים בגדלים האלה רק כי התעצלתי לנקות. . אז בשביל מטרה יותר חשובה. . לא יודע כמה אתה מכיר את העבר שלי אבל א י ירדתי מצלילה לחכות רק בגלל האקשן שהם מספקות והחוויה הספורטיבית בצלילה תפסתי הרבה יותר דגים הציוד יושב מיותם כבר שנתיים בערך אם לא יותר. . אם הייתי הולך לים בשביל הדגים הוא עוד היה מתפקד כי מתחת למיים תופסים הרבה יותר דגים. אז אני לא יביא לאמא דגים בשנה הקרובה לא נורא היא קיבלה מספיק בשנים עברו או לסיכום אם אנחנו כל הזמן כותבים שדיג זה הרבה יותר מהדגים עצמם אפשר גם להוכיח. . לירון תודה וצודק חשבתי קצת לאט  אם סטודנטית צעירה היתה קוראת לך חמוד גם היית מגיב ככה? טוב. אני כנראה ההיפך הגמור מסטודנטית צעירונת... לא חשבתי שאתה נאיבי ולא מודע. ההיפך הוא הנכון. גם לא ידעתי שאתה צולל בעברך. שחרר מה שבא לך וקח מה שטוב לך. לגבי הגדלת הביקוש - תכפיל עצמך ב 2000 ואז תגיד לי אם הגדלת ביקוש או לא. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
לא התכוונתי לתקןף . ההערה נכתבה באותה קריצה של הכתוב שנענה . שפכתי קצת יותר מידי אינפורמציה לא קשורה אולי (החברה שלוחצים ידיים ) . בכל מקרה יש משהו מקטין בלהתחיל את הדברים שלך בחמוד כשאתה פונה לגבר בן 34 ואתה לא סטודנטית צעירה ..
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
לגבי המספרים 4 כפול 2000 זה 8000 לדעתי אם מספר כזה מזיז את השוק לפה או לשם אז המצב בים הרבה יותר גרוע משחשבתי . הכל מידתי כמו שאנחנו לוקחים דגים לפי ראות עיננו כך גם מפרנסים את ״האויב״ שוב לא מחפש להעלים אותם וגם לא כואב לי לפרנס אותם רק שיעבדו במסגרת החוק זהו.
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שחר, עשית מעשה ענק בעיני, אקט אמיתי של התגברות עצמית. שיחררת את הממד החומרי בדיג והתחברת אך ורק לממד הרוחני. 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא התכוונתי לתקןף . ההערה נכתבה באותה קריצה של הכתוב שנענה . שפכתי קצת יותר מידי אינפורמציה לא קשורה אולי (החברה שלוחצים ידיים ) . בכל מקרה יש משהו מקטין בלהתחיל את הדברים שלך בחמוד כשאתה פונה לגבר בן 34 ואתה לא סטודנטית צעירה ..
טוב. מהיום אתה כבר לא חמוד. זה שמוציא לשון, מנפנף בידיים ליד האזניים ומגלגל עיניים. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
שחר אדם לא מחמי לאדם מעשיו שלו מחמיאות לו
Sent from my iPad using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
|
|
שחר כבוד על השחרור מקווה שעוד אנשים יאמצו את הגישה הזו כל דג שחזר למים וניצל ואם ישרוד יפרה את הים שלנו להמשך עתיד טוב יותר לטבע ולתחביב שלנו הדייג הספורטיבי. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
העלאת צילום ושחרור של לוקוסים ושחרורים בכלל - בהחלט יחזקו ויצביעו שאנחנו הספורטיביים יודעים גם לשחרר דגים ולגלות אחריות כלפי הים. יפה לשמוע שחר שהנחלת ערכים לדור הצעיר  בכל מקרה יש משהו מקטין בלהתחיל את הדברים שלך בחמוד כשאתה פונה לגבר בן 34 ואתה לא סטודנטית צעירה ..
שחר... אתה חמוד נ.ב.אין שמץ של כוונה להקטין אותך, אתה גדול... ובכל זאת אתה חמוד...  *במידת הצורך אביא אישור בדיעעבד מסטודנטית צעירה לקרוא לך חמוד - רק מעניין מה תגיד אשתך... 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 26, 2014, 20:10:20 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|