| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 21/1/2014 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1 | קלמארי - | סרגוס (סרגוס משורטט) | ||
הדו"ח:
חברים יש יומהולדת הזדמנות לקבל פס לים .
שעה 8 בערב אין פתיונות sml_bang;חכות הפתיונות העלו אבק מזמן לא ראו ים.
לבד באסה מי תמיד מוכן להצטרף כמובן הילל האחד והיחיד
. מתקשר אליו וכמו תמיד מוכן ומזון ומלא תשוקה לים.לעניין הפתיונות זורק בתיק בובות קלאמרי וסומך על הילל שיביא פתיונות אצלו תמיד זה זמין.
שעה 9 בים כבר מזרזר על קלאמר וכבר אחרי כמה נסיונות והחלפת בובות כבר עולה קלאמר ראשון
(תמיד על אותו צבע)ועד שהלל מגיע כבר יש4 מספיק לערב הקצר בכל זאת מחר עובדים.משפרים אמדה ומתמקמים כל אחד פותח חכה אני קושר קלאמר שלם על חוט 80 עם קרס צפה ריג תחתון בלי הרבה צפיות גם בגלל מצב הים גם בגלל השעה.כמובן הלל משדרג לי את הקרס הצפה בקיבוע לפי גודל הקלאמר לשמור על פרזנטציה ושהקלאמר לא יתקפל ויהיה חופשי וטבעי ללא חוט אלסטי.
הטלה הכי רחוקה ושוחכח מהחכה עכשיו הנאה נטו מהים עם קפה וקרקרים
.במקביל הלל פותח עוד חכה לבדוק מה מצב הסרגוסים וכבר אחרי כמה דקות כבר סרגוס ראשון שמשוחרר חזרה לים.לא ציינתי שהיום רק אני מוציא דגים מתנת יומהולדה מהלל הוא עובד ואני יוציא הדגים
.לקראת השעה 1 הפעמון שלי על הקלאמר מצלצל כולי מופתע תוך כדי שאני מביא הדג מדמיין כל מיני דמיונות
הדג נותן פייט וצולל לסלע אך לדייג הים יש סבלנות ברזל מחכה לתזוזה קלה ואז ממשיך להביא את הדג.
חברים מה אגיד לכם תמיד הים מפתיע אותי על חוט 80(בן 30 שנה)קרס 0\4 סרגוס
sml44;אמנם גדול 350 גרם הערכה אך לא ציפיתי לסרגוס בכל זאת שמח בחלקי הערב את המתנה שלי מהים קיבלתי בהמשך יצא האח שלו על קרס 6ותולעת .בקיצור מה אגיד לכם חברים מה צריך יותר מים וחברים .