| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 19/1/2014 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6:00 | דמוי דג בינוני - | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | אחלה אחלה |
| 6:00 | דמוי דג בינוני - | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 5 | אחלה אחלה |
הדו"ח:
כבר ציינתי בעבר הלא רחוק על הברקודות שלא מפסיקות להציץ.
ואכן חמישי שעבר יוצא כהרגלי לחפש אותם באותם ריפים עמוקים,
ואז גומבר יפהפה חומד את הבובה לברקודה ויוצא אחר כבוד מעל פני המים.
גם ברקודה חמודה יצאה בעיקבותיו,

היום שוב יציאה עם חושך והפעם החגיגה יותר גדולה

שהתמונות יספרו !!
מתכון קל לגומבר וברקודה
2 בצלים חתוכים
2 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
1 בטטה חתוכה לפרוסות
2 פלפל אדום חתוך לרצועות
מספר עגבניות שרי
ראש שום מקולף ומפורק
שמן זית מעל תבלינים לפי הטעם, מלח פלפל פפריקה.
מערבבים הכל בתבנית מכניסים לתנור לחצי שעה
עד שתפוחי האדמה מתרככים.
חורצים חריצים על הדגים
מורחים בשמן זית מוסיפים פלפל שחור ומלח
שמים בתבנית על הירקות לעוד 20 דקות בערך והמעדן מוכן
מצורפת תמונה
ותודה לבורא עולם על ים נפלא עם דגים נפלאים



















