כל שחרור ובמיוחד של דגים גדולים ששווי השוק שלהם גדול - מדהימים אותי כל פעם מחדש. שאפו חברים! מקווה להגיע לנקודת הזמן הזו שאני מחציא מסםיק כדי לשחרר...
מור, אני חושב שהמושג "שווי שוק" חייב להיות מחוץ למשוואה בדיג ספורטיבי, לטעמי אין שווי שוק לדג תחומנו כי ברגע שכתה מתחיל לתמחר את הדגים שאתה תופס ומחפש להכניס מהם כסף- אתה כבר עושה מסחר בדגים שלך, מה שהופך אותך מדייג ספורטיבי לדייג מסחרי ללא רישיון. אנחנו דגים לכיף וכתחביב, לטעמי שיחרור זה חלק מההנאה שבתחביב, וכשאתה "שבע"- אתה מחזיר מה שאתה לא צריך בחזרה לים שנתן...
אוי, זה ממש נשמע כאילו אני סוחר דגים וזו ממש לא הייתה כוונתי. מעולם.
אבל כשאני רואה מישהו מחזיר אינטיאס של נניח 15 ק' ואני יודע מה המחיר בסופר לדג כזה כי כמה ימים קודם עמדתי בסופר במחלקת הדגים אז אוטומטית החישוב נעשה בראש ואתה אומר לעצמך וואו הבנאדם הרגע התעלה על עצמו ושיחרר למים אלפייה. וואו כמה אהבה לים ולטבע. זה קסום בעיני.
אנחנו לא מכירים מספיק עדיין (לצערי המאוד רב, למרות שממש רציתי שניפגש אבל לא יצא בסוף) כדי שתדע מי אני ומה דעותיי אבל אני בהחלט לא דג בשביל להכניס מזה כסף או בשביל למכור את הדגים, ממש ממש לא.
אצלי כל מה שאני לא מתכוון לאכול חוזר בהקדם למים לחיות. כולל אבו נפחות למרות שיש הרבה שלא איתי בעניין הזה.