פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   ה"רפורמה" של החברה להגנת הטבע - רפורמה או קטסטרופה?! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ה"רפורמה" של החברה להגנת הטבע - רפורמה או קטסטרופה?! (נקרא 158051 פעמים) |
הדפסה |
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
אנדריי אני מוכרח לומר שאיכזבת אותי וירד לי ממך לגמרי …
החזקתי ממך כחובב טבע ים וצוללן מדהים אבל לאחר חשיפת
כל הפרטים עלייך אתה מבחינתי עלה נידף ברוח , את הפאדיחה שלך עשית ביג טיים !!!
הרגשתי צורך לכתוב את זה ממקום מאוכזב …תעשה טובה לעצמך ואל תמשיך לנסות לסלף
או להגן על עצמך בשרשור הזה או כהתנגדות לי.ע.ד או לרפי בכלל ,
כי אתה עושה לעצמך נזק שאפילו רפורמה לא תצליח לשקם אותך ….
|
-------------------------------
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #46 ב- : ינואר 16, 2014, 15:45:33 PM » |
|
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
אם תרצו אין זו אגדג 
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #47 ב- : ינואר 16, 2014, 16:27:10 PM » |
|
נסה לא ליחס לאדם מה שאתה לא בטוח בוודאות שעשה או ניסה לעשות, בטח לא בפרהסיה.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
ובאותה נשימה .. נראה שאנדרי די שיחרר והבין איפה אנחנו עומדים . כדי לעשות אותו דבר ולשחרר אותו במיוחד כשהוא לא מגיב לכתוב.
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צריך להפריד מהדיון הזה את הפינג פונג של הויכוחים ולהוציא מפה את הבלבולי מוח של אדון אהרונוב שמורגש שחיפס לקנטר ולהציק בלי שום דבר לעיניין . מי שפותח עיניים ולא מתעקש לסגור עיניים בישביל לא ליראות מבין שהרפורמה הזו של החברה להגנת הטבע זה באמת קישקוש אחד גדול . הדברים פה שחור על לבן רואים את זה בציטוטים של המסמכים שלהם והמסמכים של מבקר המדינה. אם הנתונים מחורטטים ורואים שזה מה יש אז מפחיד לחשוב איזה תוצאה יביאו על הים ועלינו 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
לפי הסימנים האחרונים, נראה כי החלה"ט הצליחה להעביר מסר כלשהוא - והרפורמה הקטסטרופלית עומדת לפתחנו.... לאחר שלא הצליחו להזיז דבר וחצי דבר מול המסחריים - התמקדה שארית הרפורמה של החלהט בנסיון לשכנע את הספורטיביים לקפוץ ולהגביל את עצמם... עם כל מיני גימיקים של פרסומאים בשכר הפיצו מושגים כגון "קוד כבוד" ויצרו בפני הרשויות מצג - לפיו הספורטיביים כביכול מסכימים להגביל את עצמם... כמובן שממש לא הציגו את התמונה המלאה בפני המוני הדייגים הספורטיביים - הציגו להם סיסמאות ומכרו להם סיפורים על רפורמה להצלת הים כביכול, היו מי שחתמו מבלי להבין על מה, הספורטיביים בהחלט לא היו מיוצגים וממילא רוב הספורטיביים לא חתמו - כך שאם החלהט דיברו בפני הרשויות בשם הספורטיביים הם הטעו במצח נחושה... איש מבין הספורטיביים שהצטרף ליוזמת החלה"ט - איננו מייצג אלא את עצמו בלבד!!! בפועל ולפי מידע שהגיע לאחרונה, כתוב במסמכים, נראה כי את שיגורנו מתקרב - הגבלת בפועל של הספורטיביים בלבד - בעוד המסחריים ימשיכו להשמיד את הים... ולנו לא יישאר אלא לשבת בבית ולהיווכח כיצד אנחנו מנועים מדיג בעוד המסחריים ממשיכים בהשמדת הים באין מפריע ובאין מתריע... אלא אם כן... אלא אם כן ולשם שינוי, נתאחד באלפינו ונודיע כי עד כאן!!!
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
לפי הסימנים האחרונים, נראה כי החלה"ט הצליחה להעביר מסר כלשהוא - והרפורמה הקטסטרופלית עומדת לפתחנו.... לאחר שלא הצליחו להזיז דבר וחצי דבר מול המסחריים - התמקדה שארית הרפורמה של החלהט בנסיון לשכנע את הספורטיביים לקפוץ ולהגביל את עצמם... עם כל מיני גימיקים של פרסומאים בשכר הפיצו מושגים כגון "קוד כבוד" ויצרו בפני הרשויות מצג - לפיו הספורטיביים כביכול מסכימים להגביל את עצמם... כמובן שממש לא הציגו את התמונה המלאה בפני המוני הדייגים הספורטיביים - הציגו להם סיסמאות ומכרו להם סיפורים על רפורמה להצלת הים כביכול, היו מי שחתמו מבלי להבין על מה, הספורטיביים בהחלט לא היו מיוצגים וממילא רוב הספורטיביים לא חתמו - כך שאם החלהט דיברו בפני הרשויות בשם הספורטיביים הם הטעו במצח נחושה... איש מבין הספורטיביים שהצטרף ליוזמת החלה"ט - איננו מייצג אלא את עצמו בלבד!!! בפועל ולפי מידע שהגיע לאחרונה, כתוב במסמכים, נראה כי את שיגורנו מתקרב - הגבלת בפועל של הספורטיביים בלבד - בעוד המסחריים ימשיכו להשמיד את הים... ולנו לא יישאר אלא לשבת בבית ולהיווכח כיצד אנחנו מנועים מדיג בעוד המסחריים ממשיכים בהשמדת הים באין מפריע ובאין מתריע... אלא אם כן... אלא אם כן ולשם שינוי, נתאחד באלפינו ונודיע כי עד כאן!!!
ממתין לצו קריאה
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לאור ההתפתחויות האחרונות מומלץ בחום לקרוא מה כתוב בשרשור הזה...
|
|
|
|
|
אני תומך ומאמין בכל החלטה שתתקבל מחברי הפורום ומראש הפורום רפי זה המקום שמשמש עבורי כמודל וכל החלטה ובקשה אני איתכם רק תגידו מה לעשות חג שמח לכולכם
|
|
|
|
kobi.shalom
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אין הגיון בלחכות ש "נתאחד באלפינו", כדי שדבר כזה יקרה צריך תמיד אדם אחד כריזמטי "מנהיג", שינהיג את המהלך ויאחד את האלפים. רפי, כפי שכבר כתבו לפני, כנראה שאתה האיש, תגיד מה צריך לעשות, תוציא תוכנית עבודה (שלא יתפרש שאני דורש ממך עבודה חלילה) והעם ילך אחריך.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
אין הגיון בלחכות ש "נתאחד באלפינו", כדי שדבר כזה יקרה צריך תמיד אדם אחד כריזמטי "מנהיג", שינהיג את המהלך ויאחד את האלפים. רפי, כפי שכבר כתבו לפני, כנראה שאתה האיש, תגיד מה צריך לעשות, תוציא תוכנית עבודה (שלא יתפרש שאני דורש ממך עבודה חלילה) והעם ילך אחריך. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים, בקרוב הודעה מסודרת, עד יום שני לכל המאוחר...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אתם מוזמנים לקרוא כאן מה כתבנו לפני שנתיים....
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|