פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   ה"רפורמה" של החברה להגנת הטבע - רפורמה או קטסטרופה?! |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ה"רפורמה" של החברה להגנת הטבע - רפורמה או קטסטרופה?! (נקרא 158092 פעמים) |
הדפסה |
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
אנדריי.... סע לשלום, המפתחות בפנים!!!
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 14, 2014, 10:44:38 AM על ידי piniab
|
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
רפי, כשבעזרת השם תהייה לך תכנית, והיסודות יעמדו > אחפור להם פי עשר ממה שאני חופר לך. בינתיים הם הכי טובים בהצלת הים. אז אני איתם. רפי מה הולך כאן מסחרה מקווה מאוד שלא יהיה לך אפשרות להיות כאן בכלל אבל ,גם בטוב וגם ברע .
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
תגובתי זו מטרתה אחת, והיא הבעת אמון מלא ברפי ובמנהלי הפורום! לעניות דעתי תופתע לקרוא עוד הרבה תגובות כאלה של הבעת אמון.
למה שאני אתפלא. חסרים בהיסטוריה מנהיגים שהובילו את המאמינים שלהם לאבדון? אוסלו, מינכן, החזרת סיני? רפי לא רע, רפי נילהב ותמים. וכך גם אלו שנוהרים אחריו ברגעים אלו. להרים פורום מצליח --הרמתם בכלום זמן. אך להרים את י.ע.ד ליעד שלה... זה משהוא אחר לגמרי. עבודה קשה, מסריחה של הרבה אנשים, לקבל ביקורת מכולם, לא להרוויח על זה גרוש. אתם באמת מאמינים שאתם תצליחו להתמיד בזה? אם כן, אז בהצלחה. והרבה הרבה בהצלחה. ואם תהייה לכם תכנית ראויה ובת-קיימה, אני ארתם לעזרת רפי ו י.ע.ד בכל כוחי. אנדריי, אם לא הבנת - האנשים כאן לא דומים לך, המניפולציות המטופשות שלך אפילו על החברות של ילדתי הקטנה לא יכולות לעבוד, תפסיק לזלזל באינטילגנציה של האנשים כאן - כי יהיה לזה סוף מהיר... תנוח דעתך שאין כאן "נוהרים" - ודבריך שנעשים יותר ויותר הזויים לא מזיזים לאיש, רק מראים כמה נואשים החלה"ט אם בחרו בך לייצגם.... אבל אם כבר דיברת על "מאמינים נוהרים" - קבל משהו שאתה כתבת שלשום (שברת את "חסיון החדר" מולי אז אין חסיון: "הולך מיסיונר באפריקה בין הרעבים והגוססים (אלו שנפגעים סביבתית מהמימשל וכיו"ב), ומחלק להם סנגביצים (אלון רוטשילד).... אלון חשב שאנחנו צריכים את העזרה נואשות.... אלון ימשיך להיות מיסיונר מציל חיים..." אז אנחנו שמחים עבורך אנדריי על שאימצת לך גורו-מסיונר (אלון), לדעתי הוא מוביל את מאמיניו הפתיים (אותך) לאבדון של הים... אז הנה לנו אחת לאחת לאור מה שכתבת - רק מה ששלך שלך וחדל להשליך עלינו: יש מנהיג-גורו-מסיונר (לשיטתך זה אלון) יש מאמין אחד לפחות שנוהר אחריו (אנדרי אהרונוב), יש לנו מישהו נלהב ותמים (שוב אהרונוב)... ואם תפסיק להציק בהררי שטויות - י.ע.ד תצא לדרך במהרה.... או אז תגיע ההזדמנות שלך לכפר על חטאיך.... אגב מה עם ההבטחה שכתבת כאן? מה עם התובנה שהבנת?! " הבוקר הבנתי שהרבה מעל כל "המיידע והפרשנויות והספקולציות" שכולם מציגים כטיעונים בעד ונגד, הבנתי ש רק אחדות של 70,000 הדייגים החובבים תציל את הים. אולי לא תאמינו, אבל אני נוכחתי שאני לא תורם לאחדות הדייגים החובבים באופן ההתנהלות הנוכחי. החלטתי להפסיק לכתוב כאן ובשאר הפורומים הפומביים על הנושא הזה עד שירגעו הרוחות. אנדרי
די אנדרי, לא נעים לי ואני רציני!!!! אתה פשוט מאלץ אותי ואתה לא עושה טוב לא לתדמיתך ולא לתדמית של החלהט, הגיע הזמן שתכבד הבטחתך - במסגרת י.ע.ד תהיה לך ההזדמנות לכפר על ההבלים שכתבת...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אוסלו... מינכן.... לאן הפלגת??? פיספסת את יציאת מצרים....
בניגוד אליך, אני לא אאחל לכם בהצלחה
נכון, במיוחד יציאת מיצריים תיראה איזה באסה הייתה לנו אז ביגלל פחד מרפורמה ביציאת מיצריים, +- שנה אחרי יציאת מיצריים, היו המרגלים שנשלחו לרגל את הארץ. הם כלכך ניבהלו מהרפורמה של מעבר מעבדות לחירות בארץ מישלך, שהפחידו את כולם מפני כניסה לארץ, והעם ניבהל, בידיוק כמוך וכמו רפי ושחר שניבהלים ומבהילים, ואז אבותינו נאלצו להסתובב 40 שנה עד שמת דור העבדים. שוב טעות אנדריי, הנבהלים זה אהרונוב שחושש שאם לא המסיונר שלו אלון הוא יישאר כמו שה ללא רועה... צא מההסטריה.... אם הזכרת אגב את הסכמי מינכן- הדוגמה לריצה מטופשת אחרי סיסמה... סיסמה שלא שווה את הנייר עליו היא כתובה: "הסכמי השלום של מינכן לא הביאו שלום - בדיוק כפי ש"הרפורמה של החלהט" לא תציל שום ים... להתחיל להקניט כאן חברים זו טעות קשה, ואם תמשיך להקניט חברים אז תשומת לבך: העתקתי ושמרתי דיונים שהעלית ב-IKF, היה רגע שרציתי להעלותם והתחרטתי... אחד מהם - הוידוי הגדול שלך בקשר ללוקוסים בשמורה צפונית, השני - דוח דיג מקיאקים שהעלית כדי להרגיז את מושיק זורע... אני לא אחשוף את פרצופך הספורטיבי - אך אולי תשתף כדי שיכירו אותך קצת יותר... אגב דוח הקיאקים עלה אחרי המחקר שכתבת על הצורך בהצלת הלוקוסים - וגם כתבת אגב איך מימנת את לימודיך... נ.ב. אתה מתעקש להפריע לי לטפל בינייני י.ע.ד - לא יצליח לך. מי שאין לו מילה אין לו כבוד - כתבת הצהרה ולא עמדת בה יומיים. לאור הסימפטיה שלי כלפיך (יש בהחלט, למרות שאתה מעצבן חמוד שלי), אז כדי שלא אתפתה לעשות זאת ברגע של חולשה, עוד שתי תגובות בסגנון - תקבל חסימת כתיבה לעוד יממה כדי להרגע...  נשלח אליך גם במסר, בידידות, רפי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קשקוש בקומקום, כרגיל אצלך.... אכן אתה משתדל לבזבז את זמני ודי בהצלחה, רפי אולי צריך להפסיק את כל מה שקורה כאן , לא רק את הזמן שלך את הזמן של כולנו אנחנו לא צריכים להצדיק מה אנחנו חושבים , אנחנו צריכים לעשות וטוב שעה אחת קודם  הוא קיבל מספיק במה כאן באתר ,יותר מי בכל מקום לפי דעתי לא צריך אותו כאן הוא לא יהיה חסר לאף אחד . מוטי, הזדמנות להיווכח מי הוא הטיפוס של חסידי "רפורמת" החלה"ט... אם אהרונוב הוא הדמות שמייצגת את תומכי ה"רפורמה-קטסטרופה" הזו - ככל שהוא כותב קל להבין מה פירוש "חסיד עיוור" של ה"רפורמה" הזו.... עם זאת אתה צודק ועבר הזמן לקשקושים - קיבל התראה בפורום הפתוח ובמסר אישי - לפני חסימת כתיבה (לצפות יוכל) ל:48 שעות אם ימשיך...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי, כשבעזרת השם תהייה לך תכנית, והיסודות יעמדו > אחפור להם פי עשר ממה שאני חופר לך. בינתיים הם הכי טובים בהצלת הים. אז אני איתם.
תודה רבה, מקווה שבהבטחה הזו תעמוד, יש תכנית ולכן מרגע זה מפסיק להתיחס אליך בפורום - תפקידך בהצגת דמותם של חסידי החלה"ט, הסתיים. הם בהחלט הכי טובים בהצלת הים - לא רק כי זנחו את הים ומעולם לא הצילו מה שיש בתוך הים, אלא בעיקר בגלל מה שנכתב כאן: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14643.0הלוואי והייתי מאמין במה שאמרת - הייתי מצטרף אליהם ותומך בשמחה... ניסיתי וראיתי - הספיק לי כדי להבין שמקומנו ממש לא שם... אני הכי שמח לשמוע שאתה איתם, מאוד בעד שתישאר איתם... לך לעזור להם ותנסה בבקשה לא להפריע כאן, המשך שבוע טוב ומבורך...
|
|
|
|
|
 |
|
|
אנדריי, אם לא הבנת - האנשים כאן לא דומים לך, המניפולציות המטופשות שלך אפילו על החברות של ילדתי הקטנה לא יכולות לעבוד, תפסיק לזלזל באינטילגנציה של האנשים כאן - כי יהיה לזה סוף מהיר... תנוח דעתך שאין כאן "נוהרים" - ודבריך שנעשים יותר ויותר הזויים לא מזיזים לאיש, רק מראים כמה נואשים החלה"ט אם בחרו בך לייצגם.... אבל אם כבר דיברת על "מאמינים נוהרים" - קבל משהו שאתה כתבת שלשום (שברת את "חסיון החדר" מולי אז אין חסיון: "הולך מיסיונר באפריקה בין הרעבים והגוססים (אלו שנפגעים סביבתית מהמימשל וכיו"ב), ומחלק להם סנגביצים (אלון רוטשילד).... אלון חשב שאנחנו צריכים את העזרה נואשות.... אלון ימשיך להיות מיסיונר מציל חיים..." אז אנחנו שמחים עבורך אנדריי על שאימצת לך גורו-מסיונר (אלון), לדעתי הוא מוביל את מאמיניו הפתיים (אותך) לאבדון של הים... אז הנה לנו אחת לאחת לאור מה שכתבת - רק מה ששלך שלך וחדל להשליך עלינו: יש מנהיג-גורו-מסיונר (לשיטתך זה אלון) יש מאמין אחד לפחות שנוהר אחריו (אנדרי אהרונוב), יש לנו מישהו נלהב ותמים (שוב אהרונוב)... ......הגיע הזמן שתכבד הבטחתך - במסגרת י.ע.ד תהיה לך ההזדמנות לכפר על ההבלים שכתבת... רפי, יא שובב, למען הרגשנות אתה מוציא דברים מהקשרם >>
הנה המשל המלא >>> שבו אתה הוא המנהיג של אלו שבביקתה
"הולך מיסיונר באפריקה בין הרעבים והגוססים (אלו שנפגעים סביבתית מהמימשל וכיו"ב), ומחלק להם סנגביצים (אלון רוטשילד). הגיע המיסיונר לביקתה גדולה שמלאה רעבים גוססים (הדייג בים התיכון), ראה שיש הרבה מהם, דאג להכין הרבה סנגביצים... אבל אז מרוב תישתוש (כי הם הרי גוססים) הם התחילו לבקש ממנו אישור לתכולת הסנגביץ >> הכשר בדץ, נקי מהתנחלויות, צימחוני, חלבי, פרווה, קמח מלא,קמח שיפון, אחוזי שומן. וכך עברו כמה ימים, ותאריך התפוגה של הסנגביץ תיכף מגיע. דודי, אלון חשב שאנחנו צריכים את העזרה נואשות, והמנגנון שלו לא לקח בחשבון 1. שיש לנו עקרונות וכבוד שחשובים יותר מהחיים שלנו (מהים) 2. שיש לנו אינטרסים בתוך הקבוצות של הפורומים עצמם ושהם ישפיעו על אופן ההתנהלות, ויתקעו את הסדרת הדייג במחיר הכשלתו של הים."
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 14:31:56 PM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
רפי, יא שובב, למען הרגשנות אתה מוציא דברים מהקשרם >>
"הולך מיסיונר באפריקה בין הרעבים והגוססים (אלו שנפגעים סביבתית מהמימשל וכיו"ב), ומחלק להם סנגביצים (אלון רוטשילד). הגיע המיסיונר לביקתה גדולה שמלאה רעבים גוססים (הדייג בים התיכון), ראה שיש הרבה מהם, דאג להכין הרבה סנגביצים... אבל אז מרוב תישתוש (כי הם הרי גוססים) הם התחילו לבקש ממנו אישור לתכולת הסנגביץ >> הכשר בדץ, נקי מהתנחלויות, צימחוני, חלבי, פרווה, קמח מלא,קמח שיפון, אחוזי שומן. וכך עברו כמה ימים, ותאריך התפוגה של הסנגביץ תיכף מגיע. דודי, אלון חשב שאנחנו צריכים את העזרה נואשות, והמנגנון שלו לא לקח בחשבון 1. שיש לנו עקרונות וכבוד שחשובים יותר מהחיים שלנו (מהים) 2. שיש לנו אינטרסים בתוך הקבוצות של הפורומים עצמם ושהם ישפיעו על אופן ההתנהלות, ויתקעו את הסדרת הדייג במחיר הכשלתו של הים."
לעניין המשל אנדרי, אז עדיף לעניי הבקתה להתארגן על סנדביץ' נורמלי במקום לאכול את ההוא המסתורי והחשוד של אותו מסיונר, אשר יגרום להם למות בייסורים מהרעלת קיבה. אותם עניים כבר תפסו עצמם בידיים, הם אפילו החליטו להכין לבד את הסנדביץ' הנכון.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 14:42:47 PM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
לעניין המשל אנדרי, אז עדיף לעניי הבקתה להתארגן על סנדביץ' נורמלי במקום לאכול את ההוא המסתורי והחשוד של אותו מסיונר, אשר יגרום להם למות בייסורים מהרעלת קיבה. אותם עניים כבר תפסו עצמם בידיים, הם אפילו החליטו להכין לבד את הסנדביץ' הנכון. ואני הראשון שיברך את עולם הדייג כשזה יקרה. זכור - לסנגביצים של אלון יש רקורד מצויין. תמיד הציל חיים במאבקים שלו (אגב, הוא יזם את כל המייזם הזה, הוא ולא אחר, הוא השיג את התקציב, והוא אירגן את כולם סביב זה) לסנגביצים שלכם יש רקורד בבנית פורם מצויין אבל בעיניין הנוכחי חובת ההוכחה ליכולתכם היא עליכם, כי אתם יוצאים נגד מישו שיש לו רקורד עובדתי כאמין בתחומו. לכם בתחום המאבקים הסביבתיים עדיין אין רקורד, אבל אתם יוצאים נגד מאבק שבעיני רבים יציל את הדייג. זה הופך אתכם למחוייבים. גם אני מחוייב. אנא, בנו את המאבק שלנו למען הדייג כפי שבניתם את הפורם שלכם. לא צעקתם נגד פורום אחר אלה בניתם אחד מישלכם. בהצלחה לים לדגים ולדייגים.
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
לעניין המשל אנדרי, אז עדיף לעניי הבקתה להתארגן על סנדביץ' נורמלי במקום לאכול את ההוא המסתורי והחשוד של אותו מסיונר, אשר יגרום להם למות בייסורים מהרעלת קיבה. אותם עניים כבר תפסו עצמם בידיים, הם אפילו החליטו להכין לבד את הסנדביץ' הנכון. ואני הראשון שיברך את עולם הדייג כשזה יקרה. זכור - לסנגביצים של אלון יש רקורד מצויין. תמיד הציל חיים במאבקים שלו (אגב, הוא יזם את כל המייזם הזה, הוא ולא אחר, הוא השיג את התקציב, והוא אירגן את כולם סביב זה) לסנגביצים שלכם יש רקורד בבנית פורם מצויין אבל בעיניין הנוכחי חובת ההוכחה ליכולתכם היא עליכם, כי אתם יוצאים נגד מישו שיש לו רקורד עובדתי כאמין בתחומו. לכם בתחום המאבקים הסביבתיים עדיין אין רקורד, אבל אתם יוצאים נגד מאבק שבעיני רבים יציל את הדייג. זה הופך אתכם למחוייבים. גם אני מחוייב. אנא, בנו את המאבק שלנו למען הדייג כפי שבניתם את הפורם שלכם. לא צעקתם נגד פורום אחר אלה בניתם אחד מישלכם. בהצלחה לים לדגים ולדייגים. הדגשתי באדום, זה בדיוק העניין אנדרי, המאבק הזה יציל את הסביבה ולא את הדייג הספורטיבי, ובזה אכן יש להם רקורד מרשים. בפועל אין סתירה ביניהם. אנו נפעל להצלת הדגה ולפגיעה מינימלית בדייג הספורטיבי, כמו נזקו המינימלי. בוא תשחרר קצת ותן את הקרדיט לרפי לעבוד על העניין במקום להתייחס כל פעם מחדש להודעותיך אחי 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 15:59:31 PM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
לעניין המשל אנדרי, אז עדיף לעניי הבקתה להתארגן על סנדביץ' נורמלי במקום לאכול את ההוא המסתורי והחשוד של אותו מסיונר, אשר יגרום להם למות בייסורים מהרעלת קיבה. אותם עניים כבר תפסו עצמם בידיים, הם אפילו החליטו להכין לבד את הסנדביץ' הנכון. ואני הראשון שיברך את עולם הדייג כשזה יקרה. זכור - לסנגביצים של אלון יש רקורד מצויין. תמיד הציל חיים במאבקים שלו (אגב, הוא יזם את כל המייזם הזה, הוא ולא אחר, הוא השיג את התקציב, והוא אירגן את כולם סביב זה) לסנגביצים שלכם יש רקורד בבנית פורם מצויין אבל בעיניין הנוכחי חובת ההוכחה ליכולתכם היא עליכם, כי אתם יוצאים נגד מישו שיש לו רקורד עובדתי כאמין בתחומו. לכם בתחום המאבקים הסביבתיים עדיין אין רקורד, אבל אתם יוצאים נגד מאבק שבעיני רבים יציל את הדייג. זה הופך אתכם למחוייבים. גם אני מחוייב. אנא, בנו את המאבק שלנו למען הדייג כפי שבניתם את הפורם שלכם. לא צעקתם נגד פורום אחר אלה בניתם אחד מישלכם. בהצלחה לים לדגים ולדייגים. הדגשתי באדום, זה בדיוק העניין אנדרי, המאבק הזה יציל את הסביבה ולא את הדייג הספורטיבי, ובזה אכן יש להם רקורד מרשים. בפועל אין סתירה ביניהם. אנו נפעל להצלת הדגה ולפגיעה מינימלית בדייג הספורטיבי, כמו נזקו המינימלי. בוא תשחרר קצת ותן את הקרדיט לרפי לעבוד על העניין במקום להתייחס כל פעם מחדש להודעותיך אחי  
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
אני לא מבין למה מתייחסים בכלל אליו !!
עד היום הוא מדבר כאילו יש מאחוריו עוד 3000 אנשים שיביא אותם ויתמכו ברפורמה !!
בשונה ממך אהרונוב רפי מייצג ציבור רחב שנקרא ISF !!
רפי וכולם תתעוררו כבר..
הבנאדם הזה מייצג רק את עצמו . נקודה
ובכלל לא מבין את המסכרה בעניין...באיזה זכות הוא מופיע שם בכל המפגשים ואין לו ציבור בכלל
על סמך מה ?
למה אנחנו חייבים לשבת עם בנאדם שלא מייצג יותר מ 10 אנשים ו2 תרנגולות !!
כששאלתי את מי הוא מייצג ומי עומד מאחוריו ענו לי ..הגיע מיוזמתו !!
אז בואו וכל אחד מאיתנו יגיע מיוזמתו לאותם פגישות ...יוזמתו !! הגיוני המסכרה הזו?
רפי..דבר ראשון צריך לדרוש שכל מי יופיע למפגשים אלה חייב להיות לו ציבור שעומד מאחוריו
ומייצג אותו ציבור..ומי שלא מייצג פרט לעצמו והגיע מיוזמתו..חובה לבקש שלא יופיע יותר !!
אהרונוב..ניפחת את עצמך יותר מדי כמו בלון...תזהר מקוצים שלא תתפוצץ
סלמאת
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
זה מזכיר לי בעיה שיש לנו בקיבוץ,
ליד הקיבוץ יש יער שאורחים מתעקשים לעשות שם פיקניק ומשאירים כמויות של זבל. בהתחלה ביקשנו יפה, אחרי יום ניקיון שהקיבוץ עשה בהתנדבות. לא עבד... הקיבוץ פיזר שם גופות של תרנגולים מתים מהלול, פסולת של פרות והביא משטרה לנסות לטפל במצב. עזר לחודשיים...
בקיצור להציל את הים דורש הרבה יותר ממה שאני רואה כאן, ועוד בסעיפים קטנים להאשים את הדייגים הספורטיביים?!?!?
לנקות את השטח לא יעזור לטווח ארוך, צריך לטפל בבעיה מהשורש ואני לא רואה כאן כוונה לעשות כך....
אולי אני טועה אבל זאת דעתי.
|
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
לעניין המשל אנדרי, אז עדיף לעניי הבקתה להתארגן על סנדביץ' נורמלי במקום לאכול את ההוא המסתורי והחשוד של אותו מסיונר, אשר יגרום להם למות בייסורים מהרעלת קיבה. אותם עניים כבר תפסו עצמם בידיים, הם אפילו החליטו להכין לבד את הסנדביץ' הנכון. ואני הראשון שיברך את עולם הדייג כשזה יקרה. זכור - לסנגביצים של אלון יש רקורד מצויין. תמיד הציל חיים במאבקים שלו (אגב, הוא יזם את כל המייזם הזה, הוא ולא אחר, הוא השיג את התקציב, והוא אירגן את כולם סביב זה) לסנגביצים שלכם יש רקורד בבנית פורם מצויין אבל בעיניין הנוכחי חובת ההוכחה ליכולתכם היא עליכם, כי אתם יוצאים נגד מישו שיש לו רקורד עובדתי כאמין בתחומו. לכם בתחום המאבקים הסביבתיים עדיין אין רקורד, אבל אתם יוצאים נגד מאבק שבעיני רבים יציל את הדייג. זה הופך אתכם למחוייבים. גם אני מחוייב. אנא, בנו את המאבק שלנו למען הדייג כפי שבניתם את הפורם שלכם. לא צעקתם נגד פורום אחר אלה בניתם אחד מישלכם. בהצלחה לים לדגים ולדייגים. הפעם קצרצר: לאלון רקורד מצוין ביבשה - תחום שהוא מכיר היטב... לאלון אין רקורד בים ובדיג - הודה כי החלה"ט מעולם לא עסקה בים... לנו הבנה מעמיקה בדיג ורקורד בבניית פורום מצוין - זה מפיך ותודה.. לאגף הדיג "רקורד" של מחדלים ומשים רעים שדרדרו קשות את דגי הים והכנרת.. לכן אלון אמור להתנתק מאגף הדיג - כרגע הם לא שותף אלא מקור כל רע... אלון אם הצלת הים באמת חשובה לו - אמור לרצות אותנו איתו כשותפים מלאים, ירצה לאחד כוחות ולשתף פעולה למען המטרה - נלך ביחד, לא ירצה - נלכה בדרכנו אל ה - י.ע.ד ונגיע לשם איתו או לפניו... אנחנו מתריעים כרגע נגד הקמפיין הזה מסיבות שכבר נכתבו כאן: כי לא רק שהוא רע לנו ורע לים - הוא מתימר לייצג אותנו והוא לא. אלך על הסיומת שלך - בהצלחה לים לדגים ולדייגים 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אני מנסה להיות קורא אובייקטיבי שלך אנדרי, אך משום מה זה מביא אותי למסקנות לא כול כך מובנות.
הרשה לי להיות כן בשאלה ותקוותי שתהיה כן בתשובתך
האם אתה מנסה לערער את הקהילה כאן על ידי "הפרד ומשול"? בכך שכול פעם אתה מנסה שוב ושוב לשכנע באמיתות דברך ועדיין כול פעם אתה מקבל תשובה הוגנת ומכבדת אותך, ובכול זאת נראה לי לא כול כך טוב כול מה שאתה מנסה לעשות כאן, אם לא לומר מריח מעט לא טוב.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|