פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   ה"רפורמה" של החברה להגנת הטבע - רפורמה או קטסטרופה?! |
עמודים: [1] 2 3 ... 5
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ה"רפורמה" של החברה להגנת הטבע - רפורמה או קטסטרופה?! (נקרא 158081 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
ראיתי לפני זמן קצר את המסמך המלא, כאן- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14636.0כמי שמקפיד לקרוא ובקיא בפרטים כולל מה שעוד לא מופיע שם - מזעזע... קראתי חלק ורשימת הדברים הבעייתיים שיש שם היא ארוכה... נתונים שסותרים זה לזה, נתונים מופרכים וחסרי הגיון, נתונים בעייתיים... בקרוב תהיה כאן רשימה, אך בינתיים מקדמה.... גיליתי מעיון בקישור כמה נתונים שידהימו אתכם - ויראו אחת ולתמיד עד כמה הקמפיין הזה קטסטרופלי.... רמז קטן לנתון גדול?!! בתחתית עמ' 10 של "הרפורמה" יש הבעת תודה והוקרה לכמה אנשים... תנחשו מי הוא אחד חברי הצוות המוביל אשר לפי הכתוב (תחתית עמ' 10 למסמך הרפורמה) " הדיונים עימו תרמו רבות לגיבוש התובנות שבבסיס המסמך"?! התשובה כאן - בציטוטים מתוך דוח מבקד המדינה: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=13148.0תקראו היטב ותבינו במי בחרה החלה"ט להוביל ולגבש את הרפורמה שלה להצלת הים, היא בחרה "לצוות המוביל" את מי ש"הציל" את הכנרת וכיכב בדוחות מבקר המדינה עוד לפני שיצא לדרך הפרויקט של החלה"ט ל"הצלת הים"....המשך יבוא ובקרוב - ואז תבינו מדוע כלל מנהלי הפורום מתנגדים ל"רפורמה" הזו... כפי שנראה, חוששני כי מה שתביא החלה"ט על הים ועלינו, זו לא רפורמה אלא קטסטרופה - קטסטרופה לדגי הים וקטסטרופה לדיג הספורטיבי...
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 05:23:40 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
והנה מקצת מההמשך...  אם תעיינו ב"רפורמה" שפרסמה החל"ט, רשום שם מפורשות כי - הנתונים ששימשו בסיס לקמפיין ולפרויקט נמסרו ע"י אגף הדיג...איך אגף הדיג אסף נתונים?! קבלו מתוך - דוח שנתי 61ב של מבקר המדינה לשנת 2010 ולחשבונות שנת הכספים 2009 http://www.mevaker.gov.il/he/Reports/Pages/149.aspx#(למסמך המלא תגללו עד "משרד החקלאות ופיתוח הכפר" ומשם "ניהול ענף הדייג"): פרוטוקול מס' 238 מישיבת הוועדה לענייני ביקורת המדינה יום שני, ו' בשבט התשע"ב (30 בינואר 2012), שעה 9:30 סדר היום: ניהול ענף הדייג -דוח מבקר המדינה 61ב', עמ' 1097. אי יישום דו"ח מבקר המדינה מס' 61ב' בנושא אגף הדיג מתוך דברי היו"ר רוני בר-און בעמ' 3-4:"...נקבע כי אגף הדיג לא ניהל את הדיג בכינרת באופן תקין, והוא אחד האחראים להידרדרות מצב הדגה בכינרת... ....נלך מן הכינרת לים התיכון. שם קובע המבקר כי במרבית השנים לא אסף האגף בכלל או באופן מספיק, נתונים על שלל הדיג בים התיכון או אסף נתונים חלקיים, אף על פי שניהול הדיג חייב להיות מגובה בנתונים מעודכנים. מנהל האגף הקצה בשנים 2009-2001 סכומים זעומים בלבד למחקרים בים התיכון וגם קרן המדען הראשי שבמשרד החקלאות לא מינה, החל משנת 2000 מחקרי דיג, ובכך ההתנהלות הזאת הביאה לבעיות שניתן היה למנוע אותן מראש. תקנות הדיג קבעו מגבלות בנוגע לרשתות בספינות מכמורת, אבל למרבית הצער, חרף העובדה שנקבעו מגבלות אגף הדיג לא אכף אותן מעולם. אז מה לי אם יש מגבלות או אין מגבלות אם אף אחד לא אוכף אותן? הרשתות המצויות בשוק, לדעת הביקורת ולקביעתה, אלה המשמשות את הדייגים, אינן תואמות את מה שאמור בתקנות." תרגום חברים?!1. הרפורמה מתבססת על נתוני שלל הדיג המסחרי שסיפק אגף הדיג - כן כן : אותו גוף שמעל בתפקידו ובניגוד לחובתו לא אסף נתונים!!! 2. אגף הדיג שיודע לחפש ולמצוא את הספורטיביים על כלום - לא אוכף על המסחריים את המגבלות שהחוק... אז מה יקרה כשתהיה "רפורמה" - על מי יאכפו?! נדמה לי שכתבתי זאת בעבר והשאלה היתה רטורית... 3. ל"צוות המוביל" ולצורך גיבוש תובנות הרפורמה המיועדת - צורף מי שאחראי להדרדרות הדגה בכנרת", גם זכה לתודה על תרומתו לתובנות... ========================================== עכשיו בהחלט נהיה לי חשק לרוץ לתמוך ברפורמה הזו.... ואם אומרים שההפתעה תמיד שמורה לסוף.... האם יתכן כי החלה"ט לא ידעו שלא ניתן לסמוך על נתוני אגף הדיג?! או על האופן בו מר אנג'וני "הציל את הכנרת"?!אז מסתבר כי כבר אז לפני שנתיים, היו אורחים שישבו באותה ישיבה ממנה ציטטתי, קבלו את הרשימה ולמענכם הדגשתי באדום (לקראת סוף הרשימה) שם מסוים - מי שעומד בראש הרפורמה הנוכחית: חברי הוועדה: רוני בר-און – היו"ר אורי אריאל שלמה מולה מרינה סולודקין מוזמנים: אורית נוקד – שרת החקלאות ופיתוח הכפר, משרד החקלאות ופיתוח הכפר בעז ענר – משנה למנכל ומנהל חטיבה, משרד מבקר המדינה שמעון עמר – מנהל אגף בכיר, משרד מבקר המדינה פרידה וישניא – מנהל ביקורת בכיר, משרד מבקר המדינה יוסי ישי – מנכ"ל, משרד החקלאות ופיתוח הכפר חיים אנג'וני – מנהל אגף הדיג, משרד החקלאות ופיתוח הכפר אורן סונין – מנהל תחום הדייג בענף הדייג, משרד החקלאות ופיתוח הכפר מוטי נחום – יועץ מנכ"ל, משרד החקלאות ופיתוח הכפר משה שבתאי – מבקר הפנים מ. החקלאות, משרד החקלאות ופיתוח הכפר אברהם לב – יועץ השרה, משרד החקלאות ופיתוח הכפר אבינועם בירן – ר' יב"ק, המשרד לבטחון פנים מאיר נמיר – רמ"ד שיטור ימי באג"מ, המשרד לביטחון פנים ד"ר שלמה קפואה – אגף משאבי טבע, המשרד להגנת הסביבה יעקב זלצר – המפקח הכללי, משרד ראש הממשלה רונית ישר-אל – משרד ראש הממשלה פלורינה דבורה פלג – וטרינרית רשות, עיריית טבריה מרדכי שנבל – נשיא הלשכה, לשכת המבקרים הפנימיים שלמה קלדרון – נשיא כבוד, לשכת המבקרים הפנימיים פרופ' משה גופן – מדען, מיג"ל מנחם לב – דייג בכנרת מקיבוץ עין גב, ארגון דייגי הכינרת פואד נאסר – יו"ר ארגון הדייגים, ארגון דייגי הכינרת ג'ורג' נג'ר – עוזר יושב ראש ארגון הדיג אלון רוטשילד – רכז שמירת טבע של החברה, החברה להגנת הטבעעו"ד אביטל צחור – הפורום המשפטי למען ארץ ישראל עופר ענבר – מנהל עמותת ירוק עכשיו משה ליכטמן – עיתונאי ===================================================== הנה כי כן, החלה"ט ביססו "רפורמה" על מה ועל מי?! על נתוני אגף הדיג שלא אוסף נתונים ...  על מר אנג'וני ששולב בצוות המוביל וסייע לגיבוש תובנות הרפורמה...  על רפורמה חקיקתית - שלא נאכפת על המסחריים...  ככה לא מצילים את הים וככה לא עושים רפורמה אמיתית ונכונה - ככה מייצרים קטסטרופה...!!! למרות שדי מיותר והדברים ברורים, המשך יבוא.....
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 15, 2014, 21:08:53 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
זה שכתבתי המשך יבוא - לא אומר שאין מקום להבעת דעתכם, ההמשך אולי יבוא אולי עוד הרבה זמן - מכאן ואילך מקדיש את עיקר הזמן לקידום העלאת המהלך של י.ע.ד... אם אין אנו לנו אז מי לנו!!!*במחשבה שנייה, אחרון חביב אביא כמה דברים מדוח מבקר המדינה כלשונם.. יש מה לצפות - תתכוננו "להתפוצץ" נוכח מה שתראו...  ================================================================= הגיע זמן לקיום ההבטחה, קבלו מתוך דוח מבקר המדינה - http://www.mevaker.gov.il/he/Reports/Report_149/77e593d0-54b3-4b3d-b893-7480188ece70/7037.pdfהחל מעמ' 1115: *********************************************** דיג בים התיכון איסוף הנתונים בים התיכון: "... האגף לא אסף נתונים על שלל הדיג בשנים 2004-2001. בשנים 2007-2005 איסוף הנתונים היה חלקי כיוון שהועסק בכך רק עובד אחד, במשרה חלקית, ביפו בלבד. בתשעת החודשים הראשונים של שנת 2008 לא נאספו כל נתונים בים התיכון, לפיכך הוחלט שלא לכלול את הדיג בים התיכון בדוח הסטטיסטי של אגף הדיג לשנת 2008. אי איסוף נתונים במשך תקופה כה ארוכה עלול להוביל להחמצה באיתור של מגמות שינוי או תופעות חריגות בדיג המקומי. באפריל 2009 כתב מנהל תחום דיג ימי בעניין זה למנהל אגף הדיג וציין שהיעדר נתונים מעודכנים גורר העדר תשתית עובדתית, מקשה מאוד על האפשרות לקבל החלטות בנוגע לניהול ממשק דיג ומעמיד את האגף בעמדה נחותה כשצריך לקבל החלטות ניהוליות." (מתוך עמ' 1116) דיג בים התיכון ברשתות בלתי חוקיות "בתקנה 5(1) של תקנות הדיג, 1937, נקבע ש"חורי רשת המשמשת מכמורת [בספינות] לא יהוו, בכל חלק מן המכמורת, פחות מ-22 מילימטר בין קשר לקשר או מידת מתח של 44 מילימטר, ובשק שאורכו אינו קטן מ-4 מטר, לא יפחתו עיני הרשת מ-24 מילימטר או ממידת מתח של 48 מילימטר, ואסור להחזיק בכל ספינה המשמשת לדיג במכמורת שום רשתות שמידת קטנה ממידה זו. אגף הדיג לא אכף תקנה זו, והרשתות המצויות בשוק ומשמשות את הדייגים הן בעלות מידות קטנות יותר ואינן מתאימות לדרישותיה. לפיכך יש חשש שברשתות נתפסים דגים קטנים מאוד שאינם משלימים מחזור חיים של ואינם מתרבים, ולכן גורמים הדייגים לדלדול ניכר של הדגה.בספטמבר ובאוקטובר 2010 החליט אגף הדיג לקדם את הטיפול בנושא, אך הוא טרם הוסדר, אף שחלפו שלוש שנים מאז עלה על סדר היום. משרד החקלאות הודיע בתשובתו מנובמבר 2010 כי "בעקבות הערת המבקר" התקבלה החלטה להסדיר את גודל העין החוקי ברשתות מכמורת בהוראת שעה לתקופת מעבר. במהלך 2011 יבוצעו סקרים לבחינת ההשפעה של מבנה הרשתות על יכולת ההימלטות מהן של דגים קטנים. תקנות חדשות יתוקנו בהתאם לתוצאות הסקרים". ***************************************************** עד כאן הציטוטים... בינתיים עברו עוד 3 שנים ועודנו ממתינים לסקרים ולתקנות שהובטחו... בינתיים עברו כבר 6 שנים בהן המכמורתנים דגים עם רשתות בלתי חוקיות, משמידים את הים בניגוד לחוק - ואגף הדיג?! אותו אגף הדיג שסיפק ל"רפורמה" נתונים כשבכלל לא אסף נתונים... אותו אגף הדיג שפקחיו דווקא יודעים לרשום דוחות לדייגים ספורטיביים על כל שטות - אך ממשיך שלא לנקוף אצבע כנגד השמדה שיטתית של דגי הים בניגוד לחוק... מה הוא יעשה בדיוק אחרי ה"רפורמה"?!! תנחשו על מי יאכוף ועל מי לא....
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 15, 2014, 21:37:49 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
כמו שהסברתי לך טלפונית, כרגע יש לך רק מילים כתובות, ואת הזמן שהשקעת בהן כבר אין לך.
כל התוכנית שלך מבוססת רק על התיפקוד של אדם אחד-אתה.
נגיד שאתה עובד כמו שלושה אנשים -- עדיין אתה נישאר נקודה אחת- חזקה אבל אחת.אם חס וחלילה אתה מקבל קילקול קיבה יעד עוצרת עד שקילקול הקיבה שלך עוצר. אז באמת עם כל הכבוד לך נפקיד את הים בידיים של אדם אחד ? עם תקציב של אדם אחד? חובת ההכוחה עליך, הדרך שבה אתה מוביל אותנו היא הדרך הכי לא בטוחה שיש. אתה מדבר על האינטרסים של החלה"ט > שלא נישכח שכמו לכל אחד יש לך מחוייבות ואינטרסים (בידיוק כמו לכל אחד) שיתכן מאוד ויביאו לפגיעה בחלק מהמיגזרים שאתה מייצג, בידיוק כפי שאתה טוען שהחלה"ט פוגעים בחלק מהמיגזרים שאתה מייצג. אם אלון רוטשילד יוצא הם יביאו אחד בימקומו, אבל אם אתה יוצא,, מי ימשיך בימקומך? הנצרתי ? רפי אתה לא נותן אופק אמיתי. כשנתחיל ליראות את יעד באופק ולא רק על הנייר, ועם עוד אנשים שנאמנותם מוכחת, עם תקציבים, עם צוות מחוייב שעובד בזה כמו שצוות החלה"ט עובד בזה, אז אפשר יהיה להתייחס למה שאתה עושה בכבוד עפילו גדול יותר מהכבוד שבו אני מתייחס למהלך של החלה"ט. כי אצלך זה בהתנדבות. אבל נכון לרגע זה מעשיך נגד החלה"ט לא מכובדים את ציבור הדייגים, ולא אותך כאדם אחראי. וחובת ההוכחה היא עליך. כרגע המהלך שלך פוגע ברוב רובו שלציבור שאתה מייצג ושהולך אחריך. ואני בטוח שהציבור הזה ימצה איתך את הדין אם תוביל אותו למהלך מטעה. אם אתה לא תדחוף יעד לא יעמוד, ולהזכירך הוא עדיין לא עומד, והוא עלה לאוויר רק אחרי שהפרוייקט של החלהט התחיל. באמצע 2012, כשכבר בסוף 2012, היה כנס ענק שאתה לא הגעת אליו. הנה הקישור לכל תכני הכנס >> שמירת המגוון הביולוגי בים התיכון שמירת המגוון הביולוגי בים התיכון http://www.teva.org.il/?CategoryID=11567&ArticleID=8306להרים פורום מצליח --הרמת  . להרים את י.ע.ד ליעד שלה... זה משהוא אחר לגמרי. עבודה קשה, מסריחה של הרבה אנשים, לקבל ביקורת מכולם, לא להרוויח על זה גרוש. אתה באמת מאמין שאתם תצליחו להתמיד בזה? תשאיר את זה למי שכבר עובד בזה. אגב, אם תעמיד את י.ע.ד ותאגד את הדייגים החובבים (ורק החובבים) אני איתך, באש ובמים.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 09:25:04 AM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
אנדריי, אני לא יודע מי אתה ואת מי אתה מייצג... קראתי קצת והבנתי. מה שאתה מנסה לדחוף ולייצג.... הוגדר כבר בנושא, קטסטרופה!!! גרוע מה"רפורמה" שאתה מייצג, לא יכול להיות. רפי מבחינתי הוא הסמן השפוי בכל המהלך הזה. תגובתי זו מטרתה אחת, והיא הבעת אמון מלא ברפי ובמנהלי הפורום! לעניות דעתי תופתע לקרוא עוד הרבה תגובות כאלה של הבעת אמון.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 10:52:11 AM על ידי piniab
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
תגובתי זו מטרתה אחת, והיא הבעת אמון מלא ברפי ובמנהלי הפורום! לעניות דעתי תופתע לקרוא עוד הרבה תגובות כאלה של הבעת אמון.
למה שאני אתפלא. חסרים בהיסטוריה מנהיגים שהובילו את המאמינים שלהם לאבדון? אוסלו, מינכן, החזרת סיני? רפי לא רע, רפי נילהב ותמים. וכך גם אלו שנוהרים אחריו ברגעים אלו. להרים פורום מצליח --הרמתם בכלום זמן. אך להרים את י.ע.ד ליעד שלה... זה משהוא אחר לגמרי. עבודה קשה, מסריחה של הרבה אנשים, לקבל ביקורת מכולם, לא להרוויח על זה גרוש. אתם באמת מאמינים שאתם תצליחו להתמיד בזה? אם כן, אז בהצלחה. והרבה הרבה בהצלחה. ואם תהייה לכם תכנית ראויה ובת-קיימה, אני ארתם לעזרת רפי ו י.ע.ד בכל כוחי.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 09:57:24 AM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
אוסלו... מינכן.... לאן הפלגת??? פיספסת את יציאת מצרים....
בניגוד אליך, אני לא אאחל לכם בהצלחה
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
רפי יש לך את מלוא הגיבוי ממני ובטוח שמעוד רבים כמוני . יעד תגיע ליעד למרות הספקנים שמעדיפים ללכת כצאן לטבח כי בחל״הט השקיעו כמה שקלים באי אילו נתונים הזויים והגיעו לכלום ושום דבר במקרה הטוב . אנדרי חשבתי שיש בך הרבה יותר ממה שמוצג פה . שנים היית בעיני הקול הבודד של הרבה בעלי חיים שאין להם מגן אמיתי. ועכשיו פתאום אתה נותן יד למהלך שעומד להשמיד אותם(כי הם יושמדו אם בעלי הסירות יקבלו יד חופשית..) בגלל שבחלהט השקיעו כסף וזמן בסקרים מוטים ? אתה זה שכל הזמן קורא לנו לא לפחד ולעשות מעשה . הנה זה קורה עשו את המעשה רק צריך להאמין עכשיו אתה רץ לצד השני ??
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
אוסלו... מינכן.... לאן הפלגת??? פיספסת את יציאת מצרים....
בניגוד אליך, אני לא אאחל לכם בהצלחה
נכון, במיוחד יציאת מיצריים תיראה איזה באסה הייתה לנו אז ביגלל פחד מרפורמה ביציאת מיצריים, +- שנה אחרי יציאת מיצריים, היו המרגלים שנשלחו לרגל את הארץ. הם כלכך ניבהלו מהרפורמה של מעבר מעבדות לחירות בארץ מישלך, שהפחידו את כולם מפני כניסה לארץ, והעם ניבהל, בידיוק כמוך וכמו רפי ושחר שניבהלים ומבהילים, ואז אבותינו נאלצו להסתובב 40 שנה עד שמת דור העבדים.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 10:37:37 AM על ידי אנדרי אהרונוב
|
|
|
|
|
|
רפי יש לך את מלוא הגיבוי ממני ובטוח שמעוד רבים כמוני . יעד תגיע ליעד למרות הספקנים שמעדיפים ללכת כצאן לטבח כי בחל״הט השקיעו כמה שקלים באי אילו נתונים הזויים והגיעו לכלום ושום דבר במקרה הטוב . אנדרי חשבתי שיש בך הרבה יותר ממה שמוצג פה . שנים היית בעיני הקול הבודד של הרבה בעלי חיים שאין להם מגן אמיתי. ועכשיו פתאום אתה נותן יד למהלך שעומד להשמיד אותם(כי הם יושמדו אם בעלי הסירות יקבלו יד חופשית..) בגלל שבחלהט השקיעו כסף וזמן בסקרים מוטים ? אתה זה שכל הזמן קורא לנו לא לפחד ולעשות מעשה . הנה זה קורה עשו את המעשה רק צריך להאמין עכשיו אתה רץ לצד השני ??
שיורידו תטרולים לא מספיק לך? >> כל השאר כסף קטן וספקולציות. מה אתה מדבר, כבר שנים אני צועק על רפי שיזיז תתחת. אם הייה מקים משו ממשי לפני המהלך של החלה"ט היה מיצתרף למהלך ולוקח בו חלק. עכשיו הוא רוצה להרוג תמהלך של החלה"ט בגלל שהוא לא הזיז תתחת לפני חמש שנים, עוד בפורום של הלפרין צעקתי עלהים שיזיזו תתחת. ואני עוד אומר לו בהצלחה. בהצלחה עם י.ע.ד.
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
שיורידו תטרולים לא מספיק לך? >> כל השאר כסף קטן וספקולציות. מה אתה מדבר, כבר שנים אני צועק על רפי שיזיז תתחת. אם הייה מקים משו ממשי לפני המהלך של החלה"ט היה מיצתרף למהלך ולוקח בו חלק. עכשיו הוא רוצה להרוג תמהלך של החלה"ט בגלל שהוא לא הזיז תתחת לפני חמש שנים, עוד בפורום של הלפרין צעקתי עלהים שיזיזו תתחת. ואני עוד אומר לו בהצלחה. בהצלחה עם י.ע.ד. בינתיים הרושם אנדרי ובמיוחד מהתגובה הזו, הוא שאתה זה שמחפש לך נואשות רועה ללכת אחריו  המסקנה שלי היא שאתה ממהר מדי למצוא לך אחד כזה. י.ע.ד. אכן חייבת לקום על הרגליים בדחיפות, כדי שנייצג את עצמנו בכבוד ולא נשאיר מלחמותינו בידי אחרים עם אינטרסים זרים. ואם כבר העלית את זה אנדרי אני רוצה להבהיר, זו אכן נקודה חשובה: רפי אתה לא לבד. אני (ועוד הרבה חברים ומנהלים פה בפורום אני בטוח) כולנו איתך בכל עזרה שתצטרך, רק תבקש.
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 12:05:58 PM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
זה שכתוב שיפסיקו את הטרולים לא באמת אומר שיפסיקו את הטרולים באותה הקלות ששונה ה״אחוז״ ההזוי שלנו ישונה גם הסעיף הזה ! לזכותך תעמוד תמיד ההעובדה שלאורך שנים עמדת בדד מול מה שנראה אבוד . למרות שהמצב היום גרוע משמעותית מלפני כמה שנים .. הבהרה קטנה גדולה. אני לא רוצה שיפסיקו את הטרולים או את החופים אני רק רוצה שיאכפו אותם במסגרת חוקים שתאפשר לדגה לחזור למצבה הטבעי . אם זה אומר הפסקת דיג בכלל לתקופה או בעונות רבייה או מול זנים או גודל עין יש מספיק מחקרים שנוסו בעולם בהצלחה לכל הצדדים לא צריך להמציא את הגלגל . כ״נל לגבי הספורטיבים אם תהיה מגבלה בעונות הרבייה בגודל או בכמות וכדומה אין צורך להפריד ״מקצוענים״ מ״חובבים״ כולם יצתרכו לעמוד במכסות . מה יעשו בדגים שיקחו ממשלא משנה !! כי לא יוכלו לקחת מעבר למה שמותר.. ובכך יתרמו את חלקם הצנוע מלכתחילה לשיקום אמיתי של הים . לתמוך בדיג חופשי של רשתות איך שלא תהפוך את זה זה הרסני בעיני ...
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
כמו שהסברתי לך טלפונית, כרגע יש לך רק מילים כתובות, ואת הזמן שהשקעת בהן כבר אין לך.
נגיד שאתה עובד כמו שלושה אנשים -- עדיין אתה נישאר נקודה אחת- חזקה אבל אחת.אם חס וחלילה אתה מקבל קילקול קיבה יעד עוצרת עד שקילקול הקיבה שלך עוצר. אז באמת עם כל הכבוד לך נפקיד את הים בידיים של אדם אחד ? עם תקציב של אדם אחד? חובת ההכוחה עליך, הדרך שבה אתה מוביל אותנו היא הדרך הכי לא בטוחה שיש. אתה מדבר על האינטרסים של החלה"ט > שלא נישכח שכמו לכל אחד יש לך מחוייבות ואינטרסים (בידיוק כמו לכל אחד) שיתכן מאוד ויביאו לפגיעה בחלק מהמיגזרים שאתה מייצג, בידיוק כפי שאתה טוען שהחלה"ט פוגעים בחלק מהמיגזרים שאתה מייצג. אם אלון רוטשילד יוצא הם יביאו אחד בימקומו, אבל אם אתה יוצא,, מי ימשיך בימקומך? הנצרתי ? רפי אתה לא נותן אופק אמיתי. כשנתחיל ליראות את יעד באופק ולא רק על הנייר, ועם עוד אנשים שנאמנותם מוכחת, עם תקציבים, עם צוות מחוייב שעובד בזה כמו שצוות החלה"ט עובד בזה, אז אפשר יהיה להתייחס למה שאתה עושה בכבוד עפילו גדול יותר מהכבוד שבו אני מתייחס למהלך של החלה"ט. כי אצלך זה בהתנדבות. אבל נכון לרגע זה מעשיך נגד החלה"ט לא מכובדים את ציבור הדייגים, ולא אותך כאדם אחראי. וחובת ההוכחה היא עליך. כרגע המהלך שלך פוגע ברוב רובו שלציבור שאתה מייצג ושהולך אחריך. ואני בטוח שהציבור הזה ימצה איתך את הדין אם תוביל אותו למהלך מטעה. אם אתה לא תדחוף יעד לא יעמוד, ולהזכירך הוא עדיין לא עומד, והוא עלה לאוויר רק אחרי שהפרוייקט של החלהט התחיל. באמצע 2012, כשכבר בסוף 2012, היה כנס ענק שאתה לא הגעת אליו. הנה הקישור לכל תכני הכנס >> שמירת המגוון הביולוגי בים התיכון שמירת המגוון הביולוגי בים התיכון http://www.teva.org.il/?CategoryID=11567&ArticleID=8306להרים פורום מצליח --הרמת  . להרים את י.ע.ד ליעד שלה... זה משהוא אחר לגמרי. עבודה קשה, מסריחה של הרבה אנשים, לקבל ביקורת מכולם, לא להרוויח על זה גרוש. אתה באמת מאמין שאתם תצליחו להתמיד בזה? תשאיר את זה למי שכבר עובד בזה. אגב, אם תעמיד את י.ע.ד ותאגד את הדייגים החובבים (ורק החובבים) אני איתך, באש ובמים. קשקוש בקומקום, כרגיל אצלך.... אכן אתה משתדל לבזבז את זמני ודי בהצלחה, מזמן הייתי מתעלם ממך - אבל אין כמוך כמייצג "הרפורמה-קטסטרופה" של החל"ט כדי לסייע להבין מי הם "חסידי החלה"ט" ומה היא אותה קטסטרופה שכונתה רפורמה, אגב - לעשות רפורמה קטסטרופלית זו גם רפורמה בתחום הרפורמות... התוכנית שלנו (לא "שלי") מתבססת על צוות וכפי שאמרתי לך - בעיקר על גרעין נפלא ואיכותי של חברי פורום אשר בזמן אמת יתגייסו ויזיזו הרים!!!את המניפולציות העלובות הללו - מניפולציות בשקל, תנסה על אנשי החלה"ט ולא עלינו... תקציבים?! הצחקת אותי... יש לנו את התקציב הכי גדול שיכול להיות: איכות ורוח ההתנדבות!!!עם התקציב הזה הפכנו בתוך שנה מלידתנו לפורום הדיג המוביל בארץ - ועם התקציב הזה נעשה מה שלא עשו ולא יעשו מליונים שמבוזבזים לריק... ראה בדיון על אגף הדיג איך בזבזו מליונים כדי להצליח להרוג את הים והכנרת... ממש אין לי בעיה עם אלון רוטשילד, הוא במקרה ישב שם - הוא נציג... יש לו הרבה זכויות על עשייה ביבשה בתחומים שהוא מבין בהם - כנראה בענייני ים החלה"ט הרגישו חוסר פונים ופנו למקום הכי לא נכון לקבל עצות... חיים אנג'וני בצוות המוביל ואגף הדיג מספק נתונים כשבעצם אין לו נתונים - בזמן שהחלה"ט שומעים את זה ב"לייב" טרם יצאו לרפורמה או בתחילת צעדיה!!!! עד שאינך עונה עניינית וממשיך לכתוב שטויות כאילו לא קראת כלום - לא אבזבז עליך זמן נוסף, סורי אך י.ע.ד מחכה לנו...  אם תהיה עם י.ע.ד באש ובמים - תפקידך הראשון יהיה "לחפור" לחלה"ט.... 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
קשקוש בקומקום, כרגיל אצלך.... אכן אתה משתדל לבזבז את זמני ודי בהצלחה, רפי אולי צריך להפסיק את כל מה שקורה כאן , לא רק את הזמן שלך את הזמן של כולנו אנחנו לא צריכים להצדיק מה אנחנו חושבים , אנחנו צריכים לעשות וטוב שעה אחת קודם  הוא קיבל מספיק במה כאן באתר ,יותר מי בכל מקום לפי דעתי לא צריך אותו כאן הוא לא יהיה חסר לאף אחד .
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2014, 13:26:16 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
נגיד שאתה עובד כמו שלושה אנשים -- עדיין אתה נישאר נקודה אחת- חזקה אבל אחת.אם חס וחלילה אתה מקבל קילקול קיבה יעד עוצרת עד שקילקול הקיבה שלך עוצר. אז באמת עם כל הכבוד לך נפקיד את הים בידיים של אדם אחד ? עם תקציב של אדם אחד? חובת ההכוחה עליך, הדרך שבה אתה מוביל אותנו היא הדרך הכי לא בטוחה שיש. אתה מדבר על האינטרסים של החלה"ט > שלא נישכח שכמו לכל אחד יש לך מחוייבות ואינטרסים (בידיוק כמו לכל אחד) שיתכן מאוד ויביאו לפגיעה בחלק מהמיגזרים שאתה מייצג, בידיוק כפי שאתה טוען שהחלה"ט פוגעים בחלק מהמיגזרים שאתה מייצג. אם אלון רוטשילד יוצא הם יביאו אחד בימקומו, אבל אם אתה יוצא,, מי ימשיך בימקומך? הנצרתי ? רפי אתה לא נותן אופק אמיתי. כשנתחיל ליראות את יעד באופק ולא רק על הנייר, ועם עוד אנשים שנאמנותם מוכחת, עם תקציבים, עם צוות מחוייב שעובד בזה כמו שצוות החלה"ט עובד בזה, אז אפשר יהיה להתייחס למה שאתה עושה בכבוד עפילו גדול יותר מהכבוד שבו אני מתייחס למהלך של החלה"ט. כי אצלך זה בהתנדבות. אבל נכון לרגע זה מעשיך נגד החלה"ט לא מכובדים את ציבור הדייגים, ולא אותך כאדם אחראי. וחובת ההוכחה היא עליך. כרגע המהלך שלך פוגע ברוב רובו שלציבור שאתה מייצג ושהולך אחריך. ואני בטוח שהציבור הזה ימצה איתך את הדין אם תוביל אותו למהלך מטעה. אם אתה לא תדחוף יעד לא יעמוד, ולהזכירך הוא עדיין לא עומד, והוא עלה לאוויר רק אחרי שהפרוייקט של החלהט התחיל. באמצע 2012, כשכבר בסוף 2012, היה כנס ענק שאתה לא הגעת אליו. הנה הקישור לכל תכני הכנס >> שמירת המגוון הביולוגי בים התיכון שמירת המגוון הביולוגי בים התיכון http://www.teva.org.il/?CategoryID=11567&ArticleID=8306להרים פורום מצליח --הרמת  . להרים את י.ע.ד ליעד שלה... זה משהוא אחר לגמרי. עבודה קשה, מסריחה של הרבה אנשים, לקבל ביקורת מכולם, לא להרוויח על זה גרוש. אתה באמת מאמין שאתם תצליחו להתמיד בזה? תשאיר את זה למי שכבר עובד בזה. אגב, אם תעמיד את י.ע.ד ותאגד את הדייגים החובבים (ורק החובבים) אני איתך, באש ובמים. קשקוש בקומקום, כרגיל אצלך.... אכן אתה משתדל לבזבז את זמני ודי בהצלחה, מזמן הייתי מתעלם ממך - אבל אין כמוך כמייצג "הרפורמה-קטסטרופה" של החל"ט כדי לסייע להבין מי הם "חסידי החלה"ט" ומה היא אותה קטסטרופה שכונתה רפורמה, אגב - לעשות רפורמה קטסטרופלית זו גם רפורמה בתחום הרפורמות... התוכנית שלנו (לא "שלי") מתבססת על צוות וכפי שאמרתי לך - בעיקר על גרעין נפלא ואיכותי של חברי פורום אשר בזמן אמת יתגייסו ויזיזו הרים!!!את המניפולציות העלובות הללו - מניפולציות בשקל, תנסה על אנשי החלה"ט ולא עלינו... תקציבים?! הצחקת אותי... יש לנו את התקציב הכי גדול שיכול להיות: איכות ורוח ההתנדבות!!!עם התקציב הזה הפכנו בתוך שנה מלידתנו לפורום הדיג המוביל בארץ - ועם התקציב הזה נעשה מה שלא עשו ולא יעשו מליונים שמבוזבזים לריק... ראה בדיון על אגף הדיג איך בזבזו מליונים כדי להצליח להרוג את הים והכנרת... ממש אין לי בעיה עם אלון רוטשילד, הוא במקרה ישב שם - הוא נציג... יש לו הרבה זכויות על עשייה ביבשה בתחומים שהוא מבין בהם - כנראה בענייני ים החלה"ט הרגישו חוסר פונים ופנו למקום הכי לא נכון לקבל עצות... חיים אנג'וני בצוות המוביל ואגף הדיג מספק נתונים כשבעצם אין לו נתונים - בזמן שהחלה"ט שומעים את זה ב"לייב" טרם יצאו לרפורמה או בתחילת צעדיה!!!! עד שאינך עונה עניינית וממשיך לכתוב שטויות כאילו לא קראת כלום - לא אבזבז עליך זמן נוסף, סורי אך י.ע.ד מחכה לנו...  אם תהיה עם י.ע.ד באש ובמים - תפקידך הראשון יהיה "לחפור" לחלה"ט....  רפי, כשבעזרת השם תהייה לך תכנית, והיסודות יעמדו > אחפור להם פי עשר ממה שאני חופר לך. בינתיים הם הכי טובים בהצלת הים. אז אני איתם.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3 ... 5
|