תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/1/2014 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
12:30 | גיג בינוני - ZETS R 100 | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 5 |
הדו"ח:
שישי מגיע ואחרי שנגמר טירוף הפלמידות באיזורנו אפשר להתחיל לחזור ל SLOW PITCH.
הצוות קובע על יציאה לקרוב לחיפווש אחר הדגים.
הגעה לכמה נקודות הראשונות מראה לנו מדבר...ממשיכים לעבר הנקודה שרצינו לפתוח איתה ושיננו ברגע האחרון.
אחרי כמה הקפצות אני נעול - נראה שזה בייבי אינטיאס, תוך כדי ההרמה של הדג הוא מחליט להתנתק....
ממשיכים לעבוד בצפייה לדג הבא...פתאום תפיסה....נתפסתי בתקלה... ניסיון מהיר של שחרור בלי הפעלה של לחץ רציני הוליד את הביאוס של היום - החוט מתפוצץ בתוך הרולר השוכב.
מי שמכיר את זה , זה אומר שהחוט נעלם בתוך השפולה והכל מהודק....
האמת דיכאון - העניין הזה של פלונטרים רודף אותי כבר 3 שבועות אבל זה כבר השיא.
עבודה עם מספריים והורדתי לפחות 50 מטר חוט ועזרה של חיים בקשירת השוק לידר החזירה אותה לעניינים.
חיים וליאור מספיקים בזמן שאני משחרר את הפלונטר לעלות פלמידה ובייבי אינטיאס.
סידס שולח טיפ שבאיזור שהוא נמצא יש אקשן

הגעה לאיזור , המשך עבודה ונראה שהאקשן ממש בסיומו. הספקתי לנעול עוד 2-3 דגים אבל שוב הם מתנתקים תוך כדי העלייה....כנראה קטנים מידי.
באחת הנקודות אני ננעל, משהו קטן עולה - דג שאנחנו קוראים לו זאב הים, מחזירים אותו למים וממשיך לעבוד מיד עוד תפיסה - מקרל תקף שוב את הגיג.
ממשיכים לחפש בתקלות נוסופות, ליאור מחליט ללכת לחדר לישון אני וחיים ממשיכים לבדוק את השטח.
באחת הנקודות אני מזהה עניין על הפישפינדר , מתחילים את העבודה ואני ננעל חיים מיד אחרי. ליאור מתעורר ורואה 2 בייביס בסירה.
מיד מצטרף, תיקון ושוב ממשיכים לעבוד והפעם שלושתנו נעולים, ליאור מעלה פלמידה של 3-4 קילו אצל חיים יש בייבי ואצלי כרגיל מתנתק.
המשך עבודה אני מעלה עוד 3 דגים והמון התקפות, וגם אצל חיים וליאור לא היה משעמם.
בסרטון הכנתי מקבץ של מה שהיה באותו היום ,תהנו: