| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 31/12/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 16.00 | ניקל קטן - | טרכון ים תיכוני | 2 | |
הדו"ח:
טוב תמיד היה בא לי לדעת לג׳רג׳ר .
היום חבר שלי שי ביטון זה שצילם אותי תופס את האינטיאס אומר לי אני הולך לג׳רג׳ר בקישון עם הילד שעתיים וחוזר רוצה לבוא.
טוב אני לא אומר לא לדייג לא משנה איפה אפילו לקישון למרות שלא היה נראה לי שיש שם משהו .
רק בשביל אופק ( הבן של שי ) הוא אוהב את המקום .
אין בעיה אני מגיע עם הבנות ליאן ותהל רק לראות .מה לראות נראה לכם שאני בא רק לראות ?
תן לי עשר דקות קונה מקל רולר חוט בובות בקיצור אלפיה ( אחרי אישור מהאשה מה ממי בשביל הבנות הן רוצות לראות את אבא מביא דגים )
לוקח מה שהמוכר נותן ונוסע , גם ככה תמיד רציתי זה מתאים לי בזמן של האינטיאס בין לבין אותם שעות .
מגיעים לקישון אני רואה מקום מה זה לעצלנים , דשא ספסלים עצים נוף עם הייתי יודע הייתי בא עם גינס וחולצה של בוס.
וואלה יש תנועה במים , מי מביא את הראשון ? נכון ידעתם אופק ומי את השני ? אתם גדולים אופק, מה זה פדיחות שי מסתכל עליי אני על שי ,
טוב , אופק איזה בובה אתה שם ? ניקל זהב עם נוצה . ובלי נוצה לא הולך?תנסה.אני ושי מחליפים לניקל והחגיגה מתחילה שי מוסיף עוד שלושה לסל(שכחתי אופק תפס טרחון וגומבר )טרחונים . טוב מה איתי הבנות מחכות לא נעים וגם ציוד חדש.הראשון שלי נתפס בורי בחטיפה , איזה כייף זה אני חושב ללמוד את זה גם ( לא עוזב את האינטיאס רק בין לבין)תפסתי את השני טרחון חמוד עכשיו יש לי אוכל לאינטי יום שישי .מישהו מוכן לקחת תלמיד חרוץ לכמה שיעורים?איך מוסיפים סרטון? הוא ביוטיוב על שם מישל עמר דור ההמשך

מצאת ערוץ נוסף לפיתיון עברו האינטיאס הבא, למרות שאין כמו קלאמר וסבידה בשבילו