פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מרינה אשקלון מפתיעה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: מרינה אשקלון מפתיעה (נקרא 5398 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מאמין לך אח שלי  רק בלי מכות  נשבע לך מאמין  ואם אתה לא מאמין לי אז אל תאמין  הכל בסדר אח שלנו , אתה עשר  תמשיך לדווח 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה. מבטיח לכם פעם הבאה יהיה תמונות..
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה. מבטיח לכם פעם הבאה יהיה תמונות..
כי בלי תמונות לא נאמין לך  סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בצחוקקקקקקקקקקקקק  בצחוק  תעלה איך שבא לך , עדיף אבל עם תמונות , אם אתה רוצה שנאמין 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
שלומי, קודם כל, מאמינים.  למה שלא נאמין?  אז ברשותך, אנחנו נשארים מעט בשרשור  נהדר לשמוע על התפיסות ועל החוויות  ועוד יותר כייף לשמוע על השחרור  בגיל צעיר כשלך להיות עם מודעות שכזו, זה מעורר הערכה. עכשיו הגיע החלק שבו אתה חוטף על הראש  מה לכל הרוחות אתה חושב שאתה עושה כ כך הרבה זמן בשמש וללא מספיק מים?  במקרה הטוב, התייבשת קצת. במקרה הגרוע, תגיע לבית חולים. במקרה הנורא, אתה גם יכול למות. הימים הללו הם חמים בטירוף וישנם דברים שחייבים להקפיד עליהם. אם אינך חושב על עצמך, נסה לחשוב מה עבר על אמא שלך.
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
שתיתי הרבה ניגמר לי המים ..מהיום אני יביא אז 2 בקבוקים קרח וכובע טוב ושם על כולם..אני יודע . תודה רבה לך ! חשבתי אתם תגידו ילד קטן מי יאמין אבל באמת טוב שככה,אחלה פורום ובהצלחה לכם! 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
בפעם הבאה שנגמרים המים, הולכים למלא את הבקבוק או שולכים הביתה. לפחות השיעור נלמד. בהצלחה גם לך 
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
חוץ מהקטע של ההתייבשות,נשמע שנהנתם  חשוב ובמיוחד בימים חמים כאלו לקחת המון מים. אם אתה הולך על בקבוקים אז שניים של ליטר וחצי ולא שני בקבוקי חצי ליטר קטנים  דיג ביום = כובע! אם מישהו צוחק עליך בגלל כובע הוא צריך לחוות פעם אחת התייבשות ואז יחשוב אחרת אם לצחוק או לחבוש גם כן כובע  אני מניח שדגתם מהמרינה דרומה כלפי חוץ על קו החיבור בין הסלעים לדולוסים ?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
וואלה לא אחי אנחנו דגנו רגיל איפה שכולם. בפעם הבאה אולי ביום ראשון אם יזדמן לי בעזרת השם,אני ילך עם חבר שלי לחוף ''חופית'' באשקלון חוף שדי קרוב לניצנים ואשדוד,ביציאה האחרונה שלי עוד דוד שלי תפסנו 3 סרגוסים יפים ודניס ענקי.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
דו"ח חביב ומענין, עם משהו לטגן עם צ'יפס  מוסר השכל לכולם- להקפיד על מים ושתיית הרבה מים, בקיץ ההתיבשות מגיעה לפני שמבינים שמתיבשים.... ומשהו קטן שלומי- חן חן על שערכת את מה שערכת, היתה בדו"ח שלך מילה מיותרת- חסכת לי עבודה.. 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
זה איזה אחד ערך,מצטער על השפה הבוטה פשוט שכתבתי  מקווה שתבין אותי זאת הרגשה לא נעימה. ושוב מצטער,אני מבטיח שזה לא יחזור שוב  .
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
זה איזה אחד ערך,מצטער על השפה הבוטה פשוט שכתבתי  מקווה שתבין אותי זאת הרגשה לא נעימה. ושוב מצטער,אני מבטיח שזה לא יחזור שוב  . הכל בסדר שלומי, אוהב את הגישה שלך (שלחתי אלייך גם מסר אישי)... איך אומרים:"במקום שעומד בעל תשובה עשר צדיקים לא יעמדו"  שמנו לנו למטרה בפורום הזה לעשות משהו טוב, נכון ואיכותי, שכל חבר שייכנס לכאן ירגיש כאן בנוח וימצא מקום של הנאה, מקום של כייפ...... פורום עם מקסימום חופש ביטוי ומינימום חסימות ומחיקות... פורום בו החברים לא יחושו שלמנהלים יש "מעמד על" (גם לא "מעמד אל")- כי מנהלי הפורום שותפים לגישה שהם נמצאים כאן בהתנדבות למען הקהילה של הדייגים החובבים. זו השאיפה של מפעילי הפורום ורק משום כך הקמנו אותו, יש לנו דרך וחזון, יש רצון לתת וליצור משהו שמתאים לדרך ולחזון שלנו- ורוצים לקבל רק דבר אחד קטן: לראות שהצלחנו ליצור פורום איכותי ומהנה- שיהיה הבית של כל חובב דייג בארץ שמאמין בדרך ובחזון שלנו 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אין מילים באמת שאתה אחלה בנאדם שבעולם,לבנתים אני יכול להגיד לך שאני יותר נהנה פה מאשר IFF כי שמה חייב תמונות ואתה חייב להיות דייג מקצועי..באמת שיש לכם אחלה פורום ובאמת כיף לי מאוד שקיבלתם אותי בשמחה. ערב טוב לכולם.
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|