פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הודעות "זבל" בפורום |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: הודעות "זבל" בפורום (נקרא 1940 פעמים) |
הדפסה |
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
נראה לי ששוב הצליחו להחדיר הודעות ספאם לפורום.... 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 23, 2013, 12:15:27 PM על ידי piniab
|
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
פיני, העניין דווח לנו וטופל מיידית, הספאמר נחסם. אין צורך להתרגש...  כל הכבוד על הערנות חברים 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 23, 2013, 12:27:17 PM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
פיני, העניין דווח לנו וטופל מיידית, הספאמר נחסם. אין צורך להתרגש...  כל הכבוד על הערנות חברים  וכל הכבוד למהל התחזוקה שלנו שהתפנה מעיסוקיו - איתמר או רון דדון, ונכנס מיידית כדי לחסל את הספאמר...  כשקיבלתי הודעה מאביחי אז המסתנן כבר היה בחוץ... 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
פיני, העניין דווח לנו וטופל מיידית, הספאמר נחסם. אין צורך להתרגש...  כל הכבוד על הערנות חברים  וכל הכבוד למהל התחזוקה שלנו שהתפנה מעיסוקיו - איתמר או רון דדון, ונכנס מיידית כדי לחסל את הספאמר...  כשקיבלתי הודעה מאביחי אז המסתנן כבר היה בחוץ...  אכן תודה רבה לאביחי על הערנות והדיווח  בזכותך ההודעות המטופשות של הספאמר נמחקו עוד לפני שמישהו יבין פה על מה אנחנו מדברים 
|
|
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
תמיד דופקים את הקושי אפילו מהפורום גירשו את המסתננים אולי הוא פליט ולא מסתנן Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תמיד דופקים את הקושי אפילו מהפורום גירשו את המסתננים אולי הוא פליט ולא מסתנן Sent from my iPhone using Tapatalkגם פליטים הם מסתננים... איך שלא מסתכלים על זה, אנשים נכנסים לך למדינה ללא אישור וללא בקרה. במקומות אחרים לא היו מכניסים אותם למתקנים כמו "חולות", היו יורים בהם במקום...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
מי דיבר על המדינה דיברנו על הפורום ... א. יהודים הם פליטים ולכן זה נושא רגיש ב, פלסטינים הם פליטים ולכן ... ג. במינון נכון כל מדינה צריכה עובדים בזול ד. אני בעד לשמור על הצוויון של הדימוגרפיה בארץ דילמה Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
מי אמר שהפלסטינים פליטים? או שכתבת את זה בידיעה שזה ירים כמה אנשים על הרגליים ויעשה קצת אש? ובכלל המשחק הזה שלך סביב נושאים פוליטים ממש נמאס . הפסיו/אגרסיו הזה של להזכיר בקטנה ואז להיתמם מול מי שעונה צריך להיפסק ועדיף יום קודם . הוחלט שמשחררים פה מפוליטיקה ואיכשהו אתה היחיד שכל הזמן יש לו איזה הערה מציתת אש כזו או אחרת .... תחשוב על זה לפני שאתה עונה בעוד שטויות כי לי לפחות מתחיל ממש להימאס.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 24, 2013, 00:07:09 AM על ידי rafi
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
.
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
לא מעניין אותי פוליטיקה ואם שמת לב כתבתי שאין לי דיעה בנושא הפליטים במדינה זה היה בצחוק על המילה הפורש לפורום ואז גיצוק הגיב ואמרתי שהתכוונתי לפורום והוספתי שאין לי דיעה בנושא המדיני ונקודה Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הסתיים הדיון בענייני פליטים ופוליטיקה, נקודה. =============================================== כאן המקום לומר תודה... לאביחי על האכפתיות ועל שדאג לדווח לכלל המנהלים, כך לפיני ולכל מי שהתריע... לנחמיאס שישב והסיר אחת לאחת את עשרות הודעות הזבל של הספאמר... לרון דדון שהוזעק ע"י נחמיאס והתפנה לחסום את הפולש.... לאיתמר שינעל לו את הכניסה אחת ולתמיד ממרכז הפלישה ממנו הגיע... כמו שצריך 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|