פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   איזה יופי (+דיג על דג חי ללא עופרת) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: איזה יופי (+דיג על דג חי ללא עופרת) (נקרא 4617 פעמים) |
הדפסה |
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
של סרטון גם מקום יפה ושופע גם גישה ספורטיוית לדיג למרות שהוציא הר של בורים בזריקה לקח רק כמה שהתאימו לו לפיתיון תרם כמה למי שביקש וכל השאר חזרו לשחות לא נמכרו /נמסרו/השתיקו קרובים שכנים פשוט חזרו לשחות כי הלך לחפש את העיקר שזה פייט עם חמור גדול אני אהבתי http://www.youtube.com/embed/O5uVdMPMLl4?feature=oembed
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 23, 2013, 12:43:59 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מסכים עם כל מילה שאמרת בנושא
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
 |
איזה יופי
« הגיב #2 ב- : דצמבר 17, 2013, 22:43:35 PM » |
|
אחלה יצחק
אגב מישהו ניסה לעבוד ככה לחי מקל ביד קבוע בלי משקולת רק קרס בפה ובורי שוחה חופשי חופשי?
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
נעשו נסיונות באכזיב שלא צלחו אולי לאחרים כן  מישהוא ? 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נעשו נסיונות באכזיב שלא צלחו אולי לאחרים כן  מישהוא ?  לא עם בורי אלא טלויזיה/מקרוני - נחשב??
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
נעשו נסיונות באכזיב שלא צלחו אולי לאחרים כן  מישהוא ?  לא עם בורי אלא טלויזיה/מקרוני - נחשב?? כנ"ל  עם ביזרי חיים באופן הזה, עם ציוד לייט ואולטראלייט, היו תפיסות לא רעות בכלל! סרגוסים, טרכונים, לברקים...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
של סרטון גם מקום יפה ושופע גם גישה ספורטיוית לדיג למרות שהוציא הר של בורים בזריקה לקח רק כמה שהתאימו לו לפיתיון תרם כמה למי שביקש וכל השאר חזרו לשחות לא נמכרו /נמסרו/השתיקו קרובים שכנים פשוט חזרו לשחות כי הלך לחפש את העיקר שזה פייט עם חמור גדול אני אהבתי http://www.youtube.com/embed/O5uVdMPMLl4?feature=oembedלייק  נציין כי גם החמור הגדול שנתפס שוחרר - חבל שלא הראו את הפייט אם זה מאותו יום, יפה היה לראות את הקהל - הקהל הקטן בהתחלה והקהל הגדול בסוף...
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 18, 2013, 03:40:56 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ניסיתי עם מרמיר וסרגוס. מבנה החוף לא התאים לשיטה , ריף ואחריו קטעים רדודים מידי משולבים עם סלע. מקווה לנסות שוב Sent from my iPhone using Tapatalk
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
זה דייג ספורטיבי אורגינל Sent from my iPhone using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה יצחק
אגב מישהו ניסה לעבוד ככה לחי מקל ביד קבוע בלי משקולת רק קרס בפה ובורי שוחה חופשי חופשי?
כן עם בולונז אבל דגים קטנים הרבה יותר - בננות, בורי בגודל אצבע או ביזרי. תוצאות: לברקים, טרכונים, גומברים קטנים ולפעמים לוקוס שאי אפשר להוציא. זה היה לפני כמה שנים אבל, בינתיים אי אפשר למצוא בננות ליד המזחים במרכז - זה היה הפיתיון המועדף.
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
 |
איזה יופי
« הגיב #10 ב- : דצמבר 18, 2013, 10:41:51 AM » |
|
רון זכור לי במעורפל כמה דברים שכתבת על זה . אבל נראה לי שיש הרבה הבדל בין בננה או ביזרי שיחסית קלים לניווט בטח מול בורי גדול או שאני טועה ?.. (ההוא שמגרד בראש) מה גם שהדגים. שטירגטת לא מצריכים מרחק זריקה מה קורה עם אלה שכן? מומי נחשב בטח נחשב השאלה מ קורה עם דג גדול (תפור לא תפוס כן :-) ) עדי מעניין אותי אם הצלחת לשלוט בדג? אם שחה החוצה או לחוף קבוע ? או שיצא לעומק? ניסה להיתחפר בסלעים? מה בדיוק לא התאים בחוף חוסר העומק או ריבוי המכשולים? חפרתי אה 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אדם ראיתי חברה עובדים ככה עם בוס וביזרי לרוב תפסו מליטות פה ושם לוקוס קטן אין ספק שזה עובד אבל שוב זה דיג סטטי יחסית עם דגים קטנים מה יקרה אם אני ישחרר בורי של 500 גרם לשחות חופשי מהמרינה? וכמה באמת יש לזה יתרון על ריג משקולת רגיל עם דג חי מול אינטים למשל?.. מעניין לא? 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אדם ראיתי חברה עובדים ככה עם בוס וביזרי לרוב תפסו מליטות פה ושם לוקוס קטן אין ספק שזה עובד אבל שוב זה דיג סטטי יחסית עם דגים קטנים מה יקרה אם אני ישחרר בורי של 500 גרם לשחות חופשי מהמרינה? וכמה באמת יש לזה יתרון על ריג משקולת רגיל עם דג חי מול אינטים למשל?.. מעניין לא?  אני לא דייג אינטיאסים, אבל לדעתי מבחינת פרזנטציה, בורי חי שמסתובב בחלק העליון ובגוף המים, עם שטח הסתובבות רחב יותר, דומה לדבר האמיתי יותר מאשר בורי מקורקע לקרקעית עם משקולת ותלאי קצר (ככה ראיתי שזורקים לאינטיאסים פה). סבידה למשל זה משהו אחר, כי היא נמצאת על הקרקע באופן טבעי. מה שכן, זה דורש מהדייג יותר עבודה. אי אפשר להניח את המקל בסטנד, צריך כל הזמן להחזיק אותו ביד, ואני מניח גם שכל עניין ההוקסט סט הוא מאוד טריקי פה - לדעתי משהו בסגנון שברגע שהדג לוקח צריך לפתוח קשת, לתת לו לרוץ המון ורק אז לתת הוק. עוד פעם, בגזרת האינטיאסים עם השיטה הזאת זה לא מניסיון אישי, אני רק זורק אפשרויות לאוויר.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #13 ב- : דצמבר 19, 2013, 06:48:34 AM » |
|
עמיקו לדעתי כבר הוציא ככה בעבר בייבי אינטיאס. היום לעומת זאת הוא רק מוציא חיתולים משומשים לפח...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
|
|
אדם גם לי זה נראה יותר טבעי ,מה גם שיש הרבה פחות חוט ואביזרים במים.. לגבי ההוק נראה לי שמקל זירזור כבד רולר דבלקלץ מידה 6000 (יש ברשותי) וקרס סירקל יתנו מענה . יקח ירוץ קצת מחליפים קלץ ונותנים לקרס לעבוד .. בתאוריה יש לי 2 על המזח כבר סקווידי אין כמו פייט של חיתול מלא ב4 בבוקר אחרי לילה לבן של אני מוציא שיניים יהיה מעניין לשמוע מעמקיו מה עשה בדיוק ואיך עבד ? אם ניחשתי נכון הוא עבד מקיאק ... מעניין..
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|