פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מוכר ישראלי באיביי שלא שולח לארץ |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מוכר ישראלי באיביי שלא שולח לארץ (נקרא 3005 פעמים) |
הדפסה |
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
מצאתי באיביי רולר שאני מעונין. כשנכנסתי ללשונית SHIPPING גיליתי עוד ישראלי בזוי שמוכר באיביי ומסרב לשלוח לארץ. פניתי אליו בשאלה למה? הגיב שהישראלים לא רוצים לשלם מע"מ. כתבתי לו שאין לי בעיה שיחייב אותי מע"מ ושיאפשר לי להזמין ממנו. הבחור מתעלם ולא מגיב. שם המוכר הוא sportshiny אני מאוד מקווה שהוא לא אחד מבעלי העסקים לציוד דייג מהם אנו רוכשים. לא מגיע לו להרוויח מאיתנו.
|
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
פיני חייב להגיב עקב ההערה שלך ובתור אחד שמכיר את עולם המכירות באיביי אני חייב לומר לך שרוב הלקוחות הישראלים מנסים לתחמן ומתווכחים על עלויות משלוח בטענה של איסוף עצמי של המוצר מבית העסק\ המוכר, הבעיה שלא תמיד לוקחים בחשבון את שאר העלויות מסביב וכמובן את עליות הפרסום של איביי וחיוב הפייפאל שמגולמות במשלוח זה. הלקוח הישראלי הוא לקוח קשה כמובן שיש יוצאי דופן ואתה ביניהם, אך אל לך לשפוט מוכר שלא מעוניין למכור מוצר לישראל, זו זכותו ומאחורי זה כנראה עומדת משמעות או כוויה מהעבר מקווה שהצלחתי להעביר לך קצת מתחושות הצד השני (ולא אני לא אותו מוכר  )
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
|
אתה יכול לשלוח קישור לעמוד שלו ? ראיתי גם עוד מוכר ישראלי שלא שולח לישראל, ושאלתי אותו למה הוא לא מוכן לשלוח הוא אמר לי שיש לו הסכם עם היבואן שלא להתעסק עם ישראלים.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
כי משלוח בארץ יקח מקסימום שבוע, משלוח מחו"ל יקח שבועיים במקרה הטוב.
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
משלוח מארה"ב לרוב לוקח פחות משבועיים (הזמנתי לאחרונה רולר של פן והגיע תוך שבוע וחצי). ומשלוח בארץ לא תמיד לוקח שבוע, תלוי מתי המוכר שולח ועוד.
ואם כבר אתה "לחוץ", אז תקפוץ לחנות ותקנה, העלות הנוספת של המשלוח בארץ כבר תביא את המוצר לאותו מחיר שתרכוש אותו בחנות פיזית בארץ.
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : דצמבר 15, 2013, 14:10:50 PM » |
|
ומשלוח מאנגליה לוקח שבוע ברויאל מייל וגם זול מאוד
Sent from my HTC One X using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך ראית מחיר אצלו לרולר,כל הרולרים אצלו במכרז בכלל
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ישראלי שלא מוכר לישראל - לא צריך. אם הוא גם- הבחור מתעלם ולא מגיב.
אז שילך לעזאזל, לפחות שיגיב... שם המוכר הוא sportshiny אני מאוד מקווה שהוא לא אחד מבעלי העסקים לציוד דייג מהם אנו רוכשים. לא מגיע לו להרוויח מאיתנו.
אם זה כך - הייתי נמנע מלקנות ממנו גם בארץ, ולא רוכש מה שהוא מוכר בארץ או מייבא לארץ. מי שלא יודע להתנהג ולפחות להסביר ולהתייחס לישראלים, אז כמו שכתב פיני: "לא מגיע לו להרוויח מאיתנו."
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אז שילך לעזאזל, לפחות שיגיב... שם המוכר הוא sportshiny אני מאוד מקווה שהוא לא אחד מבעלי העסקים לציוד דייג מהם אנו רוכשים. לא מגיע לו להרוויח מאיתנו.
אם זה כך - הייתי נמנע מלקנות ממנו גם בארץ, ולא רוכש מה שהוא מוכר בארץ או מייבא לארץ. מי שלא יודע להתנהג ולפחות להסביר ולהתייחס לישראלים, אז כמו שכתב פיני: "לא מגיע לו להרוויח מאיתנו."אם זה כך - הייתי נמנע מלקנות ממנו גם בארץ, ולא רוכש מה שהוא מוכר בארץ או מייבא לארץ. מי שלא יודע להתנהג ולפחות להסביר ולהתייחס לישראלים, אז כמו שכתב פיני: "לא מגיע לו להרוויח מאיתנו." השאלה איך אפשר לדעת אם הברנש הוא יבואן או בעל חנות 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
אם זה כך - הייתי נמנע מלקנות ממנו גם בארץ, ולא רוכש מה שהוא מוכר בארץ או מייבא לארץ. מי שלא יודע להתנהג ולפחות להסביר ולהתייחס לישראלים, אז כמו שכתב פיני: "לא מגיע לו להרוויח מאיתנו."אם זה כך - הייתי נמנע מלקנות ממנו גם בארץ, ולא רוכש מה שהוא מוכר בארץ או מייבא לארץ. מי שלא יודע להתנהג ולפחות להסביר ולהתייחס לישראלים, אז כמו שכתב פיני: "לא מגיע לו להרוויח מאיתנו." השאלה איך אפשר לדעת אם הברנש הוא יבואן או בעל חנות  הברנש לא יבואן ולא בטיח, מכיר אותו אישית ומעבר לזה אני מנוע מלהגיב
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אם זה כך - הייתי נמנע מלקנות ממנו גם בארץ, ולא רוכש מה שהוא מוכר בארץ או מייבא לארץ. מי שלא יודע להתנהג ולפחות להסביר ולהתייחס לישראלים, אז כמו שכתב פיני: "לא מגיע לו להרוויח מאיתנו."אם זה כך - הייתי נמנע מלקנות ממנו גם בארץ, ולא רוכש מה שהוא מוכר בארץ או מייבא לארץ. מי שלא יודע להתנהג ולפחות להסביר ולהתייחס לישראלים, אז כמו שכתב פיני: "לא מגיע לו להרוויח מאיתנו." השאלה איך אפשר לדעת אם הברנש הוא יבואן או בעל חנות  הברנש לא יבואן ולא בטיח, מכיר אותו אישית ומעבר לזה אני מנוע מלהגיב למה להגן על הבחור אם זה השרות שהוא נותן זכותו לא למכור בארץ אבל לפכות שיתייחס ויגיב כשפונים אליו ולא יתעלם
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
על מה ולמה המהומה?  הסיבה שהוא לא רוצה למכור לגיטימית לחלוטין. אם הוא מוכר כאן בארץ הוא צריך לגבות מע"מ ולנו הקונים זה לא כול כך מתאים בדר"כ. אם מוכר אחר באיביי לא מוכן לשלוח לישראל, אתם מבלבלים לו את השכל במסרים עד שיישבר?? החלפתי לא מעט מיילים עם מוכרים באיביי שלא רצו לשלוח לישראל ואחוז גבוה מהם טען שיש לנו הישראלים תודעת צריכה חצופה ושהם נתקלו בניסיונות סחטנות לא פעם. הדוגמה שזכורה לי הכי טוב הייתה של מישהו שקנה דמוי וטען שהלשונית נשברה במשלוח. כשהמוכר ביקש תמונה, הקונה ירד מהסיפור ולא טרח אפילו להחזיר מייל...  לא רוצה, לא צריך. יש מספיק מוכרים אחרים...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
על מה ולמה המהומה?  הסיבה שהוא לא רוצה למכור לגיטימית לחלוטין. אם הוא מוכר כאן בארץ הוא צריך לגבות מע"מ ולנו הקונים זה לא כול כך מתאים בדר"כ. אם מוכר אחר באיביי לא מוכן לשלוח לישראל, אתם מבלבלים לו את השכל במסרים עד שיישבר?? החלפתי לא מעט מיילים עם מוכרים באיביי שלא רצו לשלוח לישראל ואחוז גבוה מהם טען שיש לנו הישראלים תודעת צריכה חצופה ושהם נתקלו בניסיונות סחטנות לא פעם. הדוגמה שזכורה לי הכי טוב הייתה של מישהו שקנה דמוי וטען שהלשונית נשברה במשלוח. כשהמוכר ביקש תמונה, הקונה ירד מהסיפור ולא טרח אפילו להחזיר מייל...  לא רוצה, לא צריך. יש מספיק מוכרים אחרים... וכי מה אתה מצפה ממוכר שמוכן לקבל הוראה של יצרן לא למכור בארצו
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|