פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   דניס ענק ומושטים פלטות |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: דניס ענק ומושטים פלטות (נקרא 4063 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
 אחלה דיג, אחלה שלל...  אני חייב להצטרף לקריאות החברים ולהבהיר מספר דברים...  מושטים, קרפיונים ושאר הדגים שחיים במים מתוקים ונתפסים באיזור רידינג לא ראויים למאכל אדם ואפילו לא ראויים למאכל חיה...  שים לב, דג מים מתוקים מתחיל את חייו בלב הירקון, שם הוא סופג את כל הזיהום והמתכות הכבדות שנמצאים בירקון.  זה שהוא נתפס קרוב לרידינג לא מספר לך על חייו של הדג והמקומות בהם ביקר.  הירקון עדיין מזוהם לצערי, עדיין מסכן חיים....  לא לאכול דגים שהסיכוי שספגו את כל החומרים שמסכנים את חייך גבוה....  הדניס סבבה לגמרי, הוא חי בים, לא ששם המים נקיים וצלולים, אבל הם פחות מזוהמים עשרות מונים...  בכל. קרה, דיג ושחרור זה סבבה, זה טוב לנפש.  דיג ואכילה זה אולי טוב לנפש, אבל מסוכן ביותר לגוף...  לפח את כל הדגים של המים המתוקים שנתפסים ברידינג, פעם הבאה לצלם ולשחרר....  לא שווה להסתכן, הנזק לא מגיע היום, הוא מגיע בעוד עשר, עשרים ואפילו שלושים שנה... לא אלאה אתכם ברשימת המחלות האפשריות, יש הרבה וחלקן הגדול אינן ברות טיפול....  לא שווה לסכן את חיינו ולאכול דגים שגדלו וחונכו בירקון...  בכל מקרה, אהבתי את הדוח, כל הכבוד....  תודה רבה חבר, הבהרת לי את הדברים יפה עכשיו הדגים האלה הלכו לפח מלבד הדניס שנאכל אותו היום.. הזהרתי גם את החבר שאוכל משם חבל לי על הדגים שסתם הרגתי להבא אני ישחרר ישר אולי רק תמונה קטנה. חבל שהירקון הזה כל כך מזוהם ולאף אחד לא אכפת יכול להיות מקום מאוד נחמד.
|
|
|
|
|
 |
|
|
 אחלה דיג, אחלה שלל...  אני חייב להצטרף לקריאות החברים ולהבהיר מספר דברים...  מושטים, קרפיונים ושאר הדגים שחיים במים מתוקים ונתפסים באיזור רידינג לא ראויים למאכל אדם ואפילו לא ראויים למאכל חיה...  שים לב, דג מים מתוקים מתחיל את חייו בלב הירקון, שם הוא סופג את כל הזיהום והמתכות הכבדות שנמצאים בירקון.  זה שהוא נתפס קרוב לרידינג לא מספר לך על חייו של הדג והמקומות בהם ביקר.  הירקון עדיין מזוהם לצערי, עדיין מסכן חיים....  לא לאכול דגים שהסיכוי שספגו את כל החומרים שמסכנים את חייך גבוה....  הדניס סבבה לגמרי, הוא חי בים, לא ששם המים נקיים וצלולים, אבל הם פחות מזוהמים עשרות מונים...  בכל. קרה, דיג ושחרור זה סבבה, זה טוב לנפש.  דיג ואכילה זה אולי טוב לנפש, אבל מסוכן ביותר לגוף...  לפח את כל הדגים של המים המתוקים שנתפסים ברידינג, פעם הבאה לצלם ולשחרר....  לא שווה להסתכן, הנזק לא מגיע היום, הוא מגיע בעוד עשר, עשרים ואפילו שלושים שנה... לא אלאה אתכם ברשימת המחלות האפשריות, יש הרבה וחלקן הגדול אינן ברות טיפול....  לא שווה לסכן את חיינו ולאכול דגים שגדלו וחונכו בירקון...  בכל מקרה, אהבתי את הדוח, כל הכבוד....  אם הרמת זיהום כל כך גדולה אז איך הדגים חיים שם ?
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
|
|
 אחלה דיג, אחלה שלל...  אני חייב להצטרף לקריאות החברים ולהבהיר מספר דברים...  מושטים, קרפיונים ושאר הדגים שחיים במים מתוקים ונתפסים באיזור רידינג לא ראויים למאכל אדם ואפילו לא ראויים למאכל חיה...  שים לב, דג מים מתוקים מתחיל את חייו בלב הירקון, שם הוא סופג את כל הזיהום והמתכות הכבדות שנמצאים בירקון.  זה שהוא נתפס קרוב לרידינג לא מספר לך על חייו של הדג והמקומות בהם ביקר.  הירקון עדיין מזוהם לצערי, עדיין מסכן חיים....  לא לאכול דגים שהסיכוי שספגו את כל החומרים שמסכנים את חייך גבוה....  הדניס סבבה לגמרי, הוא חי בים, לא ששם המים נקיים וצלולים, אבל הם פחות מזוהמים עשרות מונים...  בכל. קרה, דיג ושחרור זה סבבה, זה טוב לנפש.  דיג ואכילה זה אולי טוב לנפש, אבל מסוכן ביותר לגוף...  לפח את כל הדגים של המים המתוקים שנתפסים ברידינג, פעם הבאה לצלם ולשחרר....  לא שווה להסתכן, הנזק לא מגיע היום, הוא מגיע בעוד עשר, עשרים ואפילו שלושים שנה... לא אלאה אתכם ברשימת המחלות האפשריות, יש הרבה וחלקן הגדול אינן ברות טיפול....  לא שווה לסכן את חיינו ולאכול דגים שגדלו וחונכו בירקון...  בכל מקרה, אהבתי את הדוח, כל הכבוד....  אם הרמת זיהום כל כך גדולה אז איך הדגים חיים שם ? רמת הזיהום גבוהה ביותר, והדגים חיים שם מכיוון שזה לא רעל שפועל מיידית... מתכות כבדות נספגות ברקמות וגורמות לאורך השנים למחלות שונות משונות ומסוכנות... כך גם כימיקלים שונים המוגדרים קרצינוגניים (מסרטנים). זה לא שיש ציאניד במים, אבל תנסה להזכר באסון המכביה, נפלו המון ספורטאים למים, אלה שמתו מתו בגלל הזיהום... לא בריא, חבל לנסות... שומר נפשו ירחק...
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #18 ב- : דצמבר 14, 2013, 16:33:32 PM » |
|
לגבי הירקון מאז המכביה השקיעו הרבה בניקוי הנחל אבל אני חושב שעוד כמה עשרות שנים לא אגע בדגים משם.
ומי שדג ברידינג או צפונית או דרומית משם איך אפשר לדעת שהדג שהוצאת לא אכל דגים שהגיעו מהירקון?
Sent from my HTC One X using Tapatalk
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #19 ב- : דצמבר 14, 2013, 17:04:16 PM » |
|
לגבי הירקון מאז המכביה השקיעו הרבה בניקוי הנחל אבל אני חושב שעוד כמה עשרות שנים לא אגע בדגים משם.
ומי שדג ברידינג או צפונית או דרומית משם איך אפשר לדעת שהדג שהוצאת לא אכל דגים שהגיעו מהירקון?
Sent from my HTC One X using Tapatalk
אי אפשר...! אבל עדיין יותר בטוח מלאכול דג מהירקון... 
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
עד שלא ישימו D9 במים וישלחו אותו מהוד השרון ועד לרידינג כל הירקון ימשיך להיות מזוהם . הרבה מפעלים בשטח של הוד השרון\רעננה\כפר סבא\רמת השרון מזרימים לשם רעלים . דגים בגדול יפה תמיד היו שם גם בשטח של הספורטק יש מושטים גדולים אבל זה ממש סיכון לאכול משם דגים . בכל מקרה שלל יפה והדניס נראה ממש גדול 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|