יש למי מהחברים נסיון בדייג עם עפיפון KIT FISHING מישהויודע האם יש להשיג בארץ את הקליפסים המיועדים לדייג הזה? אני רוצה לנסות להוציא כך פתיון לאינטיאסים ודייג על חי בכלל גם מסירה. המחירים בחו״ל די מופרעים 100$ על עפעפון מרובע בקיצור אם מישהו ניסה ויכול לחוות דעה ולתת טיפים בנושא אשמח מאוד. תודה חברים
יש למי מהחברים נסיון בדייג עם עפיפון KIT FISHING מישהויודע האם יש להשיג בארץ את הקליפסים המיועדים לדייג הזה? אני רוצה לנסות להוציא כך פתיון לאינטיאסים ודייג על חי בכלל גם מסירה. המחירים בחו״ל די מופרעים 100$ על עפעפון מרובע בקיצור אם מישהו ניסה ויכול לחוות דעה ולתת טיפים בנושא אשמח מאוד. תודה חברים
החלטת להתפרע בגלל הסירות
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
החלטת להתפרע בגלל הסירות
גם נשבר הבולבול מהם וגם נראה לי מענין ומאתגר ומשהו חדש וגם שיטה להוציא פתיונות לאינטיאס בלי בלון ולחטוף דו״ח מאיזה פקח שמרייהו.
החלטת להתפרע בגלל הסירות
גם נשבר הבולבול מהם וגם נראה לי מענין ומאתגר ומשהו חדש וגם שיטה להוציא פתיונות לאינטיאס בלי בלון ולחטוף דו״ח מאיזה פקח שמרייהו.
לא יכול לעזור אבל ראיתי לא מעט סרטונים בנושא, הסבדנון הכי מלהיב מבין סוגי דיג חוף. לא יגיע זמן שאיישם את זה אז מקווה שאתה תגשים את זה בעצמך. אגב, לא רק לפתיונות לאנטיאסים אלא להרבה דברים אחרים ובשיטה שלא משחררים את הפתיון מהעפיפון.
יש לי כמה לינקים, חפש אם יש אחד עם טבעות שחיפשת בזול.. בהצלחה
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
החלטת להתפרע בגלל הסירות
לא יכול לעזור אבל ראיתי לא מעט סרטונים בנושא, הסבדנון הכי מלהיב מבין סוגי דיג חוף. לא יגיע זמן שאיישם את זה אז מקווה שאתה תגשים את זה בעצמך. אגב, לא רק לפתיונות לאנטיאסים אלא להרבה דברים אחרים ובשיטה שלא משחררים את הפתיון מהעפיפון.
יש לי כמה לינקים, חפש אם יש אחד עם טבעות שחיפשת בזול.. בהצלחה
תודה סמאח חרשתי לילה שלם עם סרטונים שונים של הנושא גם מהחוף גם מסירה מצאתי גם דברים באי ביי אבל העינין לא זול כל כך במיוחד המשלוחים.
דוב אני נסיתי לעשות את זה ובגלל קשר שקרה בחוט בלי שום סיבה לפי דעתי היתה קריעה של החוט והלך בסביבות ה250 שקל סתם ככה ומצאתי בארץ רק משקולת אחד וכנראה בארץ זה פשוט לא זורם כי עד היום לא ראיתי אפילו דייג אחד שניסה את זה בארץ חוץ ממני אני מדבר על חוף לא יודע מה אם סירה אבל מחוף זה פשוט לא שווה עדיף להשקיעה את הכסף במקל/רולר/חוט טוב ולזרוק לכ200 מטר מאשר להוציא בסביבות ה250 שקל לבדיקה שיכולה לקחת בערך חודשיים לניסוי כי אצלינו אין תמיד את הרוח הנכנה אך זאת רק דעתי האישית אם בכול זאת תנסה את זה אז שיהיה לך המון הצלחה והמון דוחות יפים
דוב אני נסיתי לעשות את זה ובגלל קשר שקרה בחוט בלי שום סיבה לפי דעתי היתה קריעה של החוט והלך בסביבות ה250 שקל סתם ככה ומצאתי בארץ רק משקולת אחד וכנראה בארץ זה פשוט לא זורם כי עד היום לא ראיתי אפילו דייג אחד שניסה את זה בארץ חוץ ממני אני מדבר על חוף לא יודע מה אם סירה אבל מחוף זה פשוט לא שווה עדיף להשקיעה את הכסף במקל/רולר/חוט טוב ולזרוק לכ200 מטר מאשר להוציא בסביבות ה250 שקל לבדיקה שיכולה לקחת בערך חודשיים לניסוי כי אצלינו אין תמיד את הרוח הנכנה אך זאת רק דעתי האישית אם בכול זאת תנסה את זה אז שיהיה לך המון הצלחה והמון דוחות יפים
דימה תודה איפה קנית עפיפון טוב? בעקרון את העפיפון מחברים לחוט קבלר חזק נכון שאין הרבה מזרחיות אצלנו וזה טוב יותר למקומות כמו איים שאתה תמיד יכול למצוא חוף שבו הרוח באה מהחוף. אבל מסירה זה אפשרי בכל רוח, לכן אני לא רוצה לקנות עפיפון ב 100$ ויותר לא כולל משלוח. נברר ונראה מה יהיה תודה בכל אופן.
שתיקח את העניין לידיי יישום . קראתי לא מעט מידע וראיתי סרטונים
וללא ספק השיטה מעולה ועובדת טוב .
תעדכן….
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
דובדוב אני חושב שאני יכול לעזור לך דבר ראשון תשיג עפיפון יציב הכוונה לא עפיפון שעמוד השדרה שלו מפלסטיק שנשבר בתנאי של לחץ
הלל תודה אני חושב שאבנה אחד כזה לבד ממה עשוי עמוד השדרה של העפיפונים האלה?
בעפיפונים האלו אין עמוד שדרה וזה חלק מכול הסיפור. בזמן שמקפלים את העסק, בין אם העפיפון בשמים ובין אם הוא כבר במים, אין בעיה לגרור אותו החוצה... צריך להבדיל בין שני הסגנונות. אחד נשאר מחובר והריג זה בעצם שאראק והשני מיועד לניתוק מהחוט הראשי שזה מה שמתאים לשליחה מהחוף לאינטיאסים לדעתי...
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
פעם הייתי מעיף עפיפונים לגבהים ביער.. העפיפון היה בנוי מעץ קל וכמה חתיכות נייר, אז בניתי אחד כזה לים. אבל לא יצא לי לנסות אותו, יש לי את הכל גלגלת לעפיפון הכל אני מחכה ליום מתאים עם מזרחיות חזקות וינסה.
אתה חייב להכיר את המגבלות של עפיפון לא לעבוד ממזחים עם עפיפון לדעת באיזה ריג לעבוד עם העפיפון
יש את השיטה הקבועה ויש את השיטה של שתי חכות עם הקליפס כמו שאמר גיא
אני אישית עבדתי בשיטה של עפיפון קבועה עם סביבל משולש כך שתמיד יש מתיחה בין הבקבוק לעפיפון רוחות מזרחית לא מסודרות כך שאתה צריך הרבה סבלנות
גיא יש כמה סוגים של עפיפון העמוד שדרה שאני מדבר עליו זה עמוד שדרה של עפיפונים זולים שנשברים בגלל הלחץ האדיר שיש עליו גם למרובעים יש לחץ שנוצר על המוטות החיצוניים זה לא משנה איזה עפיפון רק חשוב שיעמוד בלחץ
לגבי שיטת הקליפס היה לי איתו בעיה של השחרור כך שעזבתי את הצורה הזו של עבודה
אתה חייב להכיר את המגבלות של עפיפון לא לעבוד ממזחים עם עפיפון לדעת באיזה ריג לעבוד עם העפיפון
יש את השיטה הקבועה ויש את השיטה של שתי חכות עם הקליפס כמו שאמר גיא
אני אישית עבדתי בשיטה של עפיפון קבועה עם סביבל משולש כך שתמיד יש מתיחה בין הבקבוק לעפיפון רוחות מזרחית לא מסודרות כך שאתה צריך הרבה סבלנות
גיא יש כמה סוגים של עפיפון העמוד שדרה שאני מדבר עליו זה עמוד שדרה של עפיפונים זולים שנשברים בגלל הלחץ האדיר שיש עליו גם למרובעים יש לחץ שנוצר על המוטות החיצוניים זה לא משנה איזה עפיפון רק חשוב שיעמוד בלחץ
לגבי שיטת הקליפס היה לי איתו בעיה של השחרור כך שעזבתי את הצורה הזו של עבודה