הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
פששש זה ריצוף מעניין זה  כמה יעלה לי מ"ר ? במקום לקנות עדיף להיות " רצף " 
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
פששש זה ריצוף מעניין זה  כמה יעלה לי מ"ר ? במקום לקנות עדיף להיות " רצף "   אבל לא חבל לדרוך עליהם? 
|
|
|
|
רובי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על התשובה מאמון אגב האם אפשר להכין פילוטה מביזרי למשל?  ומישהו אמר לי גם שהוא מכין מסרדינים של שימורים ויצא לו פיצוץ. מה דעתך בנדון?
|
מכור לדיג בוס
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
תודה על התשובה מאמון אגב האם אפשר להכין פילוטה מביזרי למשל?  ומישהו אמר לי גם שהוא מכין מסרדינים של שימורים ויצא לו פיצוץ. מה דעתך בנדון? ממש לא נראה לי ...ניסיתי פעם זה לא זה משאר ירקות אי אפשר להכין ...מה שכן ואם רוצים לחסוך או להוסיף אז מוסיפים משהו כמו 10-15 אחוז דגים מסוגים שונים ( מרמירים למשל ) לסרדינים בזמן שמכינים ושומרים במלח ..הכמות הזו תספוג את הארומה של הסרדין ותיעלם בין כל הסרדין הטחון
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תענוג מאמון קיבלת אתמול ים בהזמנה לסרגוסים וניצלת אותו כמו שצריך. היקיצה הטבעית  זה הכי טוב, אבל חבל ששאר הדגים לא מסכימים עם זה  בתאבון
|
|
|
|
אור 007
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
26
תן חיוך הכל לטובה :-)
|
|
סחטיין על הדניסים החמורים והמרצפות שהגיעו לעונה אין עלייך מאמון באמת עשית אומנות מהדיג זה 
|
|
|
|
|
יפה מאוד!!! תוצאות מדיהמות 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יופי של יציאה למרות מזג האוויר
ועל הגודל המרשים של הפלטות נקווה שזה ימשיך ויתעצם גם באזורנו
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
תענוג מאמון יופי של דגים הדניסים ממש גדולים ! תן להם בראש בעונה הזאת אני בטוח שעוד נראה דוחות רבים ממך בעניין 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
תודה לכל המגיבים...בקרוב אצלכם 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
יש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מאמון! בדייג סרגוסים אתה יורד גם דרומה ממכמורת כמו איזור געש ותל ברוך? אני שואל כדי שחברים הקרובים לאיזורים האלה יוכלו להסתייע במידע ממך לגבי נקודות אלה.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
מאמון! בדייג סרגוסים אתה יורד גם דרומה ממכמורת כמו איזור געש ותל ברוך? אני שואל כדי שחברים הקרובים לאיזורים האלה יוכלו להסתייע במידע ממך לגבי נקודות אלה.
בהחלט מגיעים גם לגעש ..סידנא עלי ותל ברוך ולפעמים דרומה עד פלמחים אין כאן עניין של נקודות יש עניין של מבנה חוף וקרקעית ..הדגים בעומק מינמלי ביותר
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
בהחלט מגיעים גם לגעש ..סידנא עלי ותל ברוך ולפעמים דרומה עד פלמחים אין כאן עניין של נקודות יש עניין של מבנה חוף וקרקעית ..הדגים בעומק מינמלי ביותר מה גם בים גבוהה מאוד הם נשארים ברדוד ? הם לא בורחים לעומק ? אני מתכוון בשיא הסערה בלב הקרחנה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
|
|
בהחלט מגיעים גם לגעש ..סידנא עלי ותל ברוך ולפעמים דרומה עד פלמחים אין כאן עניין של נקודות יש עניין של מבנה חוף וקרקעית ..הדגים בעומק מינמלי ביותר מה גם בים גבוהה מאוד הם נשארים ברדוד ? הם לא בורחים לעומק ? אני מתכוון בשיא הסערה בלב הקרחנה  דווקא בשיא הסערה תופסים אותם בבורות ברדוד מאד ממש בחוץ בין הסלעים ובתוך נקיקים ובורות !! אם תעשה חיפוש מעונה שעברה היו כמה יציאות לסרגוסים בשיא הסערה עם גלים של 2-3 מטר ורוחות עזות ! מקווה לתפוס זמן ולצאת בסערה הזו ואעלה דוח ..דווקא הגדולים נתפסים בסערות !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ים גבוה - רף גבוה  אבל לך זה לא משנה...  לפעמים אתה מחליף לקרסים גדולים יותר וטוען קצת יותר פיתיון בכדי לטרגט את הקרנפים הגדולים שבין הלהקות? או שמה שבא ברוך הבא?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|