|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
תוציא חופשת מחלת ים
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תוציא חופשת מחלת ים
 פעם הבאה תעלה לאוטובוס הלל 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תוציא חופשת מחלת ים
הבעיה יותר קשה פיני, הלל הוא הבוס של מנהל העבודה שמקבל ממנו משכורת.... הפתרון הלל?! את תצליח להגיע לים עד 14:30 יישאר לך זמן... אם לא - תמיד יש יום חדש בלי הקפצות... 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
על פי התחזיות היום ומחר אלו הימים שעוד יש מצב לדייג תנצל את הימים האלו כי מיום שלישי ועד סוף השבוע נכנסת מערכת חורפית מרוסיה שמביאה איתה רוחות ,קור, והרבה הרבה גשם גובה הגלים צפוי להגיע ל- 4 מטר ואפילו אולי מדברים על שלג בירושלים
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 08, 2013, 12:40:54 PM על ידי יהושוע{שוקי}פרג
|
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
על פי התחזיות נכנסת מערכת חורפית מרוסיה שמביאה איתה רוחות ,קור, והרבה הרבה גשם גובה הגלים צפוי להגיע ל- 4 מטר ואפילו אולי מדברים על שלג בירושלים
המערכת תביא גם דגים מרוסיה? אבל שלא יהיו קפואים.... 
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
שוקי אמרת מערכת מרוסיה אני לא יודע מה איתך אבל אני מאמין שאני יהיה בים גלים 4 מטר זה מעולה לסרגוסים יהיה צפוף מאוד בבריכות מאחורי המזחים הרבה מאוד טורפים יכנסו פנימה ושלא נדבר על הבורי שיהיה במרינה
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
שוקי אמרת מערכת מרוסיה אני לא יודע מה איתך אבל אני מאמין שאני יהיה בים גלים 4 מטר זה מעולה לסרגוסים יהיה צפוף מאוד בבריכות מאחורי המזחים הרבה מאוד טורפים יכנסו פנימה ושלא נדבר על הבורי שיהיה במרינה
מה אתה מטרגט בגלים 4 מטר ? איך בנוי ריג שלו יסחף לקפריסין ? בתוך המרינות או רק מאחורי מזחים המקבילים לקו החוף ?
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
ומה עם הרוח?  רוחות של 70 ו80 קמש
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
תמיד אפשר לעבוד עם הבוס צמוד למים על רגש ועם לא להתמקם בצורה שהרוח כמה שפחות תפריעה לזרוק ולקחת את החוט ביד ולמתוח לחכות לאכילה והוק סט קטן עם היד ויש לך דג
מי שבאזור אשדוד מוזמן להצטרף למרינה או לחברת חשמל נראה לפי המצב יש פתרון לכל מצב ים יצא לי לדוג במצבים יותר משוגעים
על תשכחו שבאזורים מוגנים בזמן שהים עובד חזק מאוד יש הרבה מאוד טורפים שנכנסים פנימה
בדרך כלל אני מאוד אוהב את הקו שמפריד בין האזור המוגן לאזור השקט יצא לי לתפוס הרבה טורפים בשיטה הזו בים של 4 מטר+
הלל
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
א כל תעסיק אותי אצלך הלל שיהי לך קראות אני ילך לים בשבילך ב מעניין לצאת אתך פעם ללמוד Sent from my iPhone using Tapatalk
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מחכים לדוח 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הלל ,אני הייתי מפטר אותו בטלפון ישר במקום,מה זה מפריע לך לצאת לדייג. לא נורא אני בטוח שתקבל פיצוי מהים בפעם הבאה.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
תמיד אפשר לעבוד עם הבוס צמוד למים על רגש ועם לא להתמקם בצורה שהרוח כמה שפחות תפריעה לזרוק ולקחת את החוט ביד ולמתוח לחכות לאכילה והוק סט קטן עם היד ויש לך דג
מי שבאזור אשדוד מוזמן להצטרף למרינה או לחברת חשמל נראה לפי המצב יש פתרון לכל מצב ים יצא לי לדוג במצבים יותר משוגעים
על תשכחו שבאזורים מוגנים בזמן שהים עובד חזק מאוד יש הרבה מאוד טורפים שנכנסים פנימה
בדרך כלל אני מאוד אוהב את הקו שמפריד בין האזור המוגן לאזור השקט יצא לי לתפוס הרבה טורפים בשיטה הזו בים של 4 מטר+
הלל
על איזה עומק מים אתה מתכוון !! לא הבנתי למה מתכוון בלהחזיק את החוט של הבוס ביד ...איזה אורך בוס זה !!
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|