|
אני רוצה כבר להזמין את רולר לחכה זירזור שלי- shimano stimula 7-20 התלבטתי בין כמה אפשרויות: SHIMANO SIENNA 2500FD שמעתי עליו רבות, מומלץ למתחילים. Shimano Alivio גודל 3000 לגבי הדגם אני לא בטוח יש RC FC וSRC ניראלי הSRC הכי עדיף.. Shimano Hyperloop 2500. אז מה אתם אומרים ? איזה הכי עדיף?
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ל- Hyperloop אל תתקרב אפילו בצחוק ה- SIENNA נחמד מאוד אבל אם הזכרת את ה- Alivio ממליץ עליו בחום 
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
ל- Hyperloop אל תתקרב אפילו בצחוק ה- SIENNA נחמד מאוד אבל אם הזכרת את ה- Alivio ממליץ עליו בחום  למה לא להתקרב לHYPERLOOP ? וזה משנה איזה דגם של הALIVIO ?
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 07, 2013, 23:45:07 PM על ידי TomerAiko
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
ל- Hyperloop אל תתקרב אפילו בצחוק ה- SIENNA נחמד מאוד אבל אם הזכרת את ה- Alivio ממליץ עליו בחום  למה לא להתקרב לHYPERLOOP ? וזה משנה איזה גרסה של הALIVIO ? ה-HYPERLOOP זה רולר מפלסטיק, לאור המידע הזה באמת נראה לך איזה גירסה ה- ALIVIO ??
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
ל- Hyperloop אל תתקרב אפילו בצחוק ה- SIENNA נחמד מאוד אבל אם הזכרת את ה- Alivio ממליץ עליו בחום  למה לא להתקרב לHYPERLOOP ? וזה משנה איזה גרסה של הALIVIO ? ה-HYPERLOOP זה רולר מפלסטיק, לאור המידע הזה באמת נראה לך איזה גירסה ה- ALIVIO ?? לא אני שואל איזה דגם יש RC וכאלה, יש הבדל גדול בניהם ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 08, 2013, 00:15:31 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
|
אני יבדוק אותו  ומידה 3000 תתאים לחכה שלי? 2.10 7-20
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אני יבדוק אותו  ומידה 3000 תתאים לחכה שלי? 2.10 7-20 לדעתי 2500 יספיק אבל גם 3000 יהיה בסדר
|
|
|
|
|
שאלה אחרונה: מה עדיף להביא את הshimano alivio 3000SFD ב200 שקל חדש מאייבי. או יד שניה shimano catana 2500 עם חוט בד POWERPRO 6LB ב200 יד שניה שמור. מה יותר שווה ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שאלה אחרונה: מה עדיף להביא את הshimano alivio 3000SFD ב200 שקל חדש מאייבי. או יד שניה shimano catana 2500 עם חוט בד POWERPRO 6LB ב200 יד שניה שמור. מה יותר שווה ?
חוט 6 LB לדעתי מתאים לאולטלייט ולא ללייט כך שתצטרך לקנות חוט חדש במצב הזה שווה לקנות רולר חדש + חוט יעלה לך אותו דבר
|
|
|
|
|
חוט 6 LB לדעתי מתאים לאולטלייט ולא ללייט כך שתצטרך לקנות חוט חדש במצב הזה שווה לקנות רולר חדש + חוט יעלה לך אותו דבר יש גם אפשרות לקנות את הרולר בלי החוט ב150.. שווה ? או ללכת על הalivio ?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חוט 6 LB לדעתי מתאים לאולטלייט ולא ללייט כך שתצטרך לקנות חוט חדש במצב הזה שווה לקנות רולר חדש + חוט יעלה לך אותו דבר יש גם אפשרות לקנות את הרולר בלי החוט ב150.. שווה ? או ללכת על הalivio ? בשביל עוד 50 ש''ח שווה לקנות רולר חדש
|
|
|
|
|
חוט 6 LB לדעתי מתאים לאולטלייט ולא ללייט כך שתצטרך לקנות חוט חדש במצב הזה שווה לקנות רולר חדש + חוט יעלה לך אותו דבר יש גם אפשרות לקנות את הרולר בלי החוט ב150.. שווה ? או ללכת על הalivio ? בשביל עוד 50 ש''ח שווה לקנות רולר חדש סבבה אני מזמין את הalivio, מקווה שיגיע מהר.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מומי, ידעתי שאתה חזק ברולרים וציוד בכלל, אבל שאתה כזו אינציקלופדיה?! שאפו שאפו, השארת אותי עם "וואו"....  שאלה אחרונה: מה עדיף להביא את הshimano alivio 3000SFD ב200 שקל חדש מאייבי. או יד שניה shimano catana 2500 עם חוט בד POWERPRO 6LB ב200 יד שניה שמור. מה יותר שווה ?
חוט 6 LB לדעתי מתאים לאולטלייט ולא ללייט כך שתצטרך לקנות חוט חדש במצב הזה שווה לקנות רולר חדש + חוט יעלה לך אותו דבר יש גם אפשרות לקנות את הרולר בלי החוט ב150.. שווה ? או ללכת על הalivio ? בשביל עוד 50 ש''ח שווה לקנות רולר חדש סבבה אני מזמין את הalivio, מקווה שיגיע מהר. שיגיע מהר ותתחדש תומר.... תבדוק אם לא שכחת משהו בדרך....  "וגם תודה לצור ולמומי שהשקיעו את מיטב זמנם כדי לתת לי את היעוץ הכי טוב שיש" 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|