מומי תצלמו ליוטיוב שכולנו נוכל לראות. קשה לי מאוד להאמין שאפשר לבצע קשירה מהירה יותר (לא לשכוח שצריך להוציא מספרים לגזור את הדמוי הקודם ולגזור את השארית חוט מהקשר החדש) מאשר החלפת דמוי עם סיכה.
מומי תצלמו ליוטיוב שכולנו נוכל לראות. קשה לי מאוד להאמין שאפשר לבצע קשירה מהירה יותר (לא לשכוח שצריך להוציא מספרים לגזור את הדמוי הקודם ולגזור את השארית חוט מהקשר החדש) מאשר החלפת דמוי עם סיכה.
אני לא קושר אלא משתמש בסיכה , אולי מאמון יצלם ויעלה - רעיון לא רע בכלל
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
מאמון לא מעליב הכל בהומור כמובן פשוט מנסיון בקשר להחלפה מהירה של דימוי אין מצב שאתה גוזר וקושר בקשר טוב יותר מהר מאשר עם סיכה במיוחד סיכה להחלפה מהירה. בטח ובטח לא קשר שמשאיר טבעת לדימוי לשחק חופשי כמו קשר רפאלה וכדומה. שזה קשר הכי נכון לדימויים אם אין טבעת קפיצית שמחוברת לדימויי.
דיון מעניין אישית חושב שאין כאן נכון או לא נכון , הרי אני בטוח כי כולכם תפסתם דגים גם אלה עם הסיכה וגם אלה שקושרים ישירות לדמוי. אני אישית עובד עם סיכות ישירות לחוט ללא סביבל , עובד בעיקר עם סיכות של אונר כמו בתמונה שהעלה CAZAׂׂ ולא ניתקלתי בבעיות של חוט מסולסל.
לגבי מהירות החלפת הדמוי , אני סקפטי לגבי נושא הקשירה ישירות לדמוי מבחינת מהירות, אבל דבר אחד חשוב לי להבהיר - שאני יוצא לדוג אני רגוע לא בתחרות עם אף אחד מי מחליף דמוי מהר יותר
שחר, לפעמים יש רתיחות ולמהירות של החלפת הדמוי יש משמעות בין לתפוס או לא ... דבר נוסף מנתקלות עם בעיה עם סיכות שנפתחו באמצע תקיפה או שנתקע הדמוי בסלע .. ואובדן דמוי הפסקתי להשתמש עם סיכות ותאמין לי נסיתי המון סוגים לפני שהפסקתי ... מבחינה אישית יותר נוח לי לחתוך ולחבר , ותזמנתי 30 שניות באיזי... הנה סרטון סליחה נערך במהירות אין קול
בפורום IFF יש מאמר בתת פורום ז'רז'ור, מוסבר שם איך ליצור סיכה ממיתר של גיטרה. את המאמר כתב אחד המנהלים של UKIUKI או משהו כזה.
המחיר זול יחסית, והכי חשוב מבחינתי זה החוזק והמהירות\נוחות של פתיחה וסגירה.
ואתה מציע שאכנס ל iff וארשם רק כדי שאראה את המאמר?
אולי פשוט היה אילו כתבת לנו כיצד
מכיר את המאמר הזה עוד כשהיה טרי טרי רצתי לקנות מייתרים לא ממש זול דבר ראשון יוצא נחמד לא משהו להיט ,הם מחלידים מהר מאוד גם אם שוטפים במים מתוקים. אולי יש לי עוד כמה מהם בארגז. לדעתי יותר זול לקנות משהו יעודי.