פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   מוזר....ראו בתמונות... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מוזר....ראו בתמונות... (נקרא 2354 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 ?
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
נראה כמו מקל שונה. אקשן אחר. פעם כיפוף ליד הבסיס ופעם כל המקל מתכופף.
|
-------------------------------
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כדי שאהיה בטוח שהבנתי - מה היה מוזר בעיניך אילן?
|
|
|
|
|
המקל לרולר ספין,והרולר שוכב...
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מניח שזה פתר בעיה לא קטנה, כאשר שוכב מלמטה זה אחיזה טובה יותר ומרכז הכובד משחק לטובה ולא לרעה. אכאשר השוכב בצורתו הטבעית למעלה, זה דורש אחיזה שונה ואנרגיה בלאזן ולהחזיק את משקל המכונה שלא יסתובב! בפטנט החדש, כאשר המקל למטה, זה לא מצריך מהדייג להשקיע כלל אנרגיה בלאזן את המכונה שלא תסתובב או להחזיק את משקלה על האצבעות! זה הניתוח האישי שלי, אולי התכונו למשהו אחר אבל ההימור שלי זה על עצמי הפעם 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
מניח שזה פתר בעיה לא קטנה, כאשר שוכב מלמטה זה אחיזה טובה יותר ומרכז הכובד משחק לטובה ולא לרעה. אכאשר השוכב בצורתו הטבעית למעלה, זה דורש אחיזה שונה ואנרגיה בלאזן ולהחזיק את משקל המכונה שלא יסתובב! בפטנט החדש, כאשר המקל למטה, זה לא מצריך מהדייג להשקיע כלל אנרגיה בלאזן את המכונה שלא תסתובב או להחזיק את משקלה על האצבעות! זה הניתוח האישי שלי, אולי התכונו למשהו אחר אבל ההימור שלי זה על עצמי הפעם  בשביל זה המציאו את הספירלה. רולרים מהסוג הזה כבר שנים יש בשוק .אבל אף אחד מהם לא ברמה ולא באיכות טובה (לטעמי). ג.מ. כבר כמה שנים מנסים את הרולר הזה ואני מקווה,שבקרוב יצאו איתו לשוק.זה יהיה רולר באיכות גבוהה כמובן.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מניח שזה פתר בעיה לא קטנה, כאשר שוכב מלמטה זה אחיזה טובה יותר ומרכז הכובד משחק לטובה ולא לרעה. אכאשר השוכב בצורתו הטבעית למעלה, זה דורש אחיזה שונה ואנרגיה בלאזן ולהחזיק את משקל המכונה שלא יסתובב! בפטנט החדש, כאשר המקל למטה, זה לא מצריך מהדייג להשקיע כלל אנרגיה בלאזן את המכונה שלא תסתובב או להחזיק את משקלה על האצבעות! זה הניתוח האישי שלי, אולי התכונו למשהו אחר אבל ההימור שלי זה על עצמי הפעם  בשביל זה המציאו את הספירלה. רולרים מהסוג הזה כבר שנים יש בשוק .אבל אף אחד מהם לא ברמה ולא באיכות טובה (לטעמי). ג.מ. כבר כמה שנים מנסים את הרולר הזה ואני מקווה,שבקרוב יצאו איתו לשוק.זה יהיה רולר באיכות גבוהה כמובן. אז מה היתרון בזה אם כך?
|
|
|
|
|
מה היתרון? זה כמו לפתוח דיון מחדש על הבדלים בין ספינינג לשוכב. לא סוד ,שרולר שוכב הוא הרבה יותר חזק מספינינג וגם קל יותר לעבוד עם שוכב. גם מפחינת כיבולת החוט לשוכב יש יתרון על ספינינג (כאשר שניהם יהיו פחות או יותר באותו הגודל) כך את underhead של גיגינג מאסטר שים על מקל ספינינג וקיבלת סט חזק עם כיבולת חוט גבוהה. החיסרון הבולט , שאני רואה ברולר הזה זה אי נוחות לבצע זריקות רחוקות עם ניקלים.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה היתרון? זה כמו לפתוח דיון מחדש על הבדלים בין ספינינג לשוכב. לא סוד ,שרולר שוכב הוא הרבה יותר חזק מספינינג וגם קל יותר לעבוד עם שוכב. גם מפחינת כיבולת החוט לשוכב יש יתרון על ספינינג (כאשר שניהם יהיו פחות או יותר באותו הגודל) כך את underhead של גיגינג מאסטר שים על מקל ספינינג וקיבלת סט חזק עם כיבולת חוט גבוהה. החיסרון הבולט , שאני רואה ברולר הזה זה אי נוחות לבצע זריקות רחוקות עם ניקלים.
התכונתי מה היתרון של underhead על ספירלה? והאם undrhead זה לזריקות????הטכניקה מאפשרת? לא בשוכב רגיל לא אפשרי אם כך?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חייב לומר לך יגאל, מתענג בכל פעם מחדש על הידע הרב ועל ההבנה המקצועית שלך...  בכל אופן, מי שמייעד את הרולר הזה לג'יגינג ומשקיע בכזה מוצר - כנראה יזרוק ניקלים עם סט אחר... אגב, יש לי מקל ספירלה - השתמשתי בו לג'יגלייט (גם לטרולינג למרות שממש לא מיועד לזה...) - עם שוכבת ועם ספינינג, תפסתי גם וגם.... לא שזה נכון - אבל הסתדרנו...
|
|
|
|
|
התכונתי מה היתרון של underhead על ספירלה? והאם undrhead זה לזריקות????הטכניקה מאפשרת? לא בשוכב רגיל לא אפשרי אם כך? שאלה של נוחות! בספירלה אתה מרגיש את היתרון בעיקר בזמן מלחמה עם הדג (אין למקל נטיה להסתובב לצדדים) וברולר המוזר הזה של ג.מ. ההרגשה כמו עם רולר ספינינג רגיל.(יש לו גם מסדר חוט חזק. בניגוד לרוב הרולרים השוכבים הגדולים לגיג ,שאין להם.)
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התכונתי מה היתרון של underhead על ספירלה? והאם undrhead זה לזריקות????הטכניקה מאפשרת? לא בשוכב רגיל לא אפשרי אם כך? שאלה של נוחות! בספירלה אתה מרגיש את היתרון בעיקר בזמן מלחמה עם הדג (אין למקל נטיה להסתובב לצדדים) וברולר המוזר הזה של ג.מ. ההרגשה כמו עם רולר ספינינג רגיל.(יש לו גם מסדר חוט חזק. בניגוד לרוב הרולרים השוכבים הגדולים לגיג ,שאין להם.) 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|