פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   עזרה באיביי - ברכישת מנורה למקרן, ושאלה על מיסים |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: עזרה באיביי - ברכישת מנורה למקרן, ושאלה על מיסים (נקרא 2559 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 04, 2013, 16:11:50 PM על ידי אייל וייס
|
|
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בהצלחה ב.... קנייה 
|
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
בהצלחה ב.... קנייה  
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בהצלחה ב.... קנייה   מצטרף - בהצלחה בקנייה  חוצמזה, כדי לעזור לאייל היקר שלנו להצליח בקנייה - אנחנו צריכים לנסות לסייע...  אלופי האיביי מתבקשים לסייע, לגבי מיסים - אנסה להכניס לכאן עמיל מכס...
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : דצמבר 07, 2013, 17:17:09 PM » |
|
קריאה אחרונה לפני ההזמנה תודה
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : דצמבר 07, 2013, 19:06:32 PM » |
|
קריאה אחרונה לפני ההזמנה תודה
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
חיפשתי המון אבל לא מצאתי מחיר מיוחד ששווה להתאמץ בשבילו, אני מניח שאלה המחירים באינטרנט
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
עם אני עובר את ה 75$ מוצר כולל משלוח מה הקנסות ?
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
עם אני עובר את ה 75$ מוצר כולל משלוח מה הקנסות ?
כנראה שתשלם מע"מ + אולי עמלה של איזה עמיל מכס, מעריך בגס שלא יותר מ-150 ש"ח
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
|
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
בנוגע למיסים, עד 75$ (מחיר כולל עלויות משלוח) תהיה פטור מכל תשלום. עד 325$ (מחיר כולל עלויות משלוח) תשלם מע"מ בלבד בשיעור של 18% + מס קניה (סכום קטן ולא תמיד משלמים), במידה ונשלח דרך חברות שילוח כמו FEDEX, DHL, TNT וכו'... תצפה ותוספות (ממליץ לשלוח בדואר רגיל) מעל לכך תשלם גם מכס בשיעור שנקבע לפי הפריט + מע"מ במוצר שלך את במדרגה התחתונה לדעתי כך שלא תשלם כלום ואם כן אז זה מע"מ... כמו שאמרתי, תבקש לשלוח בדואר רגיל, ותמיד אפשר לבקש מהמוכר להצהיר מחיר נמוך יותר על החבילה. הנה קישור אחד מנורה שעשתה 400 שעות במחיר של פחות מ 200 ש"ח כולל משלוח ואם בא לך חדש, זה הכי נמוך שמצאתי 330 ש"ח, הבחור ישראלי נסה ליצור איתו קשר הוא כותב שישראלים צריכים להוסיף מע"מ שזה יוצא לך 390 ש"ח הבא אחריות הוא הקישור שהעלת... למרות שמכירה הסתיימה ועכשיו זה עולה 400 ש"ח כולל משלוח מקווה שעזרתי לך... אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי 
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
אייל המס יהיה זניח, בכול מקרה אתה יכול לפנות למוכר ולבקש לרשום מחיר נמוך על תעודת המשלוח.
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
seffico
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
35
|
|
תיקנתי קישורים בנוגע למיסים, עד 75$ (מחיר כולל עלויות משלוח) תהיה פטור מכל תשלום. עד 325$ (מחיר כולל עלויות משלוח) תשלם מע"מ בלבד בשיעור של 18% + מס קניה (סכום קטן ולא תמיד משלמים), במידה ונשלח דרך חברות שילוח כמו FEDEX, DHL, TNT וכו'... תצפה ותוספות (ממליץ לשלוח בדואר רגיל) מעל לכך תשלם גם מכס בשיעור שנקבע לפי הפריט + מע"מ במוצר שלך את במדרגה התחתונה לדעתי כך שלא תשלם כלום ואם כן אז זה מע"מ... כמו שאמרתי, תבקש לשלוח בדואר רגיל, ותמיד אפשר לבקש מהמוכר להצהיר מחיר נמוך יותר על החבילה. הנה קישור אחד מנורה שעשתה 400 שעות במחיר של פחות מ 200 ש"ח כולל משלוח ואם בא לך חדש, זה הכי נמוך 330 ש"חהבחור ישראלי נסה ליצור איתו קשר הוא כותב שישראלים צריכים להוסיף מע"מ שזה יוצא לך 390 ש"ח הבא אחריו הוא הקישור שהעלת.. למרות שמכירה הסתיימה ועכשיו זה עולה 400 ש"ח כולל משלוח מקווה שעזרתי לך... אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 07, 2013, 21:35:19 PM על ידי seffico
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תיקנתי קישורים בנוגע למיסים, עד 75$ (מחיר כולל עלויות משלוח) תהיה פטור מכל תשלום. עד 325$ (מחיר כולל עלויות משלוח) תשלם מע"מ בלבד בשיעור של 18% + מס קניה (סכום קטן ולא תמיד משלמים), במידה ונשלח דרך חברות שילוח כמו FEDEX, DHL, TNT וכו'... תצפה ותוספות (ממליץ לשלוח בדואר רגיל) מעל לכך תשלם גם מכס בשיעור שנקבע לפי הפריט + מע"מ במוצר שלך את במדרגה התחתונה לדעתי כך שלא תשלם כלום ואם כן אז זה מע"מ... כמו שאמרתי, תבקש לשלוח בדואר רגיל, ותמיד אפשר לבקש מהמוכר להצהיר מחיר נמוך יותר על החבילה. הנה קישור אחד מנורה שעשתה 400 שעות במחיר של פחות מ 200 ש"ח כולל משלוח ואם בא לך חדש, זה הכי נמוך 330 ש"חהבחור ישראלי נסה ליצור איתו קשר הוא כותב שישראלים צריכים להוסיף מע"מ שזה יוצא לך 390 ש"ח הבא אחריו הוא הקישור שהעלת.. למרות שמכירה הסתיימה ועכשיו זה עולה 400 ש"ח כולל משלוח מקווה שעזרתי לך... אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי  איז יופי של הסבר מושקע... 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39