פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   שרשור היכרות חברים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שרשור היכרות חברים (נקרא 2799 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים יקרים יש ביננו מתחילים  , ויש ביננו מנוסים ומקצוענים  , יש שקטים  ויש שמשתפים  , צעירים  וגם ותיקים  . כאלה שלא מצליחים לתפוס סרגוס  וכאלה שבכל זריקה מוציאים אבונפחא  אבל מי נמצא מאחרי כל שם וכינוי  ? בשרשור זה כל אחד מקבל במה להציג את עצמו - להציג מי נמצא מאחרי הכינוי. ספרו כמה שנים אתם בתחביב, מי המשפחה והחברים, עם מי אתם בדרך כלל יוצאים? אם אתם שייכים לצוות מסויים ספרו לנו, באיזה סגנון דיג אתם אוהבים לעסוק ואיזה סגנון טרם ניסית ואתם רוצים ללמוד. מה המוטו שלכם ואם ממש בא לכם אז גם איך אתם נקראים בפורומים האחרים (מי יודע, אולי תפגשו כאן חבר ותיק  ). כמובן שכל אחד יכול לצרף תמונות, אם שלו ואם של שלל נבחר, כראות עיניו, אבל הקפידו להשאיר זאת במסגרת תגובה אחת לכל חבר ו 4 תמונות לכל היותר (המקסימום האפשרי לכל תגובה). אז קדימה, הבמה היא שלכם 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מי יהיה ראשון על הגריל 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אתחיל  שמי אייל הורוביץ, בן 42 כמעט ואבא ל 3 נסיכות, נשוי לסיגל. דג מגיל 4 או 6 - לא ממש זוכר, בדור שלי התחלנו בבוס, עברנו לקופסא עם חוט מגולגל ורק אז לרולר. בשנים האחרונות אני מתמקד בדיג חופי באיזור אכזיב - נהריה ובדיג מקיאק. במקביל לניהול הפורום אני גם מנהל בפורום האח - IKF, שם יחד עם לירן אנו מנהלים את 'דיג מקיאק'. זה אני על רגל אחת  זמין לכולם בטלפון 0542141336 ומי אתם?
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
היי,שמי שלומי גנון אני בן 13 וחצי מאשקלון. אני בקטע של הדייג מגיל 4 וחצי,אהבתי את זה והייתי הולך לדוג עם אבא שלי,בגיל 6 ככה קנו לי חכת בוס(עד עכשיו ישלי אותה אחלה בוס) וביומולדת גיל 8 קיבלתי חכת רולר,ובהמשך קיבלתי בגגיל 11 וחצי עוד חכה,ובגיל 12 וחצי בערך קיבלתי עוד חכה רולר,אחרי הבר-מצווה ההורים שלי קנו לי חכת ז'רז'ור(שאני אומר קיבלתי אני מתכוון שההורים קנו לי) ובגלל לחץ של לימודי עזבתי את הדייג,חזרתי בתחילת החופש ועל הדרך נרשמתי בפורום. אני דג באיזור אשקלון ולפעמים עכשיו תודה לאל אבא שלי חוזר טיפה לדייג והשבוע הוא אמר שהוא יקח אותי אולי למחוץ לעיר לדוג. אני לא חבר בצוות למה ? לא יודע אני עוד צעיר .. אני דג בוס,פתיונות,וז'רז'ור. השיא שלי אממ בוא נגיד בגיל שבגיל 6 הלכתי עם אבא שלי לחוף ותאמינו או לא תפסנו אינטיאס של 8 קילו  ומאז התמכרתי לדייג. ספרו שתפו 
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
היי,שמי שלומי גנון אני בן 13 וחצי מאשקלון. אני בקטע של הדייג מגיל 4 וחצי,אהבתי את זה והייתי הולך לדוג עם אבא שלי,בגיל 6 ככה קנו לי חכת בוס(עד עכשיו ישלי אותה אחלה בוס) וביומולדת גיל 8 קיבלתי חכת רולר,ובהמשך קיבלתי בגגיל 11 וחצי עוד חכה,ובגיל 12 וחצי בערך קיבלתי עוד חכה רולר,אחרי הבר-מצווה ההורים שלי קנו לי חכת ז'רז'ור(שאני אומר קיבלתי אני מתכוון שההורים קנו לי) ובגלל לחץ של לימודי עזבתי את הדייג,חזרתי בתחילת החופש ועל הדרך נרשמתי בפורום. אני דג באיזור אשקלון ולפעמים עכשיו תודה לאל אבא שלי חוזר טיפה לדייג והשבוע הוא אמר שהוא יקח אותי אולי למחוץ לעיר לדוג. אני לא חבר בצוות למה ? לא יודע אני עוד צעיר .. אני דג בוס,פתיונות,וז'רז'ור. השיא שלי אממ בוא נגיד בגיל שבגיל 6 הלכתי עם אבא שלי לחוף ותאמינו או לא תפסנו אינטיאס של 8 קילו  ומאז התמכרתי לדייג. ספרו שתפו  שלומי, כתבת מאוד יפה. נהנתי לקרוא. מקווה שגם בתום החופש הגדול, תדע להגיע לים מידי פעם. ואל תדאג לצוות. אתה בהחלט מאוד צעיר והכל עוד יגיע, כל דבר בעיתו.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש לי רעיון, כולם כאן בגישה של "אין הנחתום מעיד על עיסתו" (צנועים החברים...), אולי חברים יציגו את חבריהם (עם אישור מראש)... 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
 |
|
|
היי,שמי שלומי גנון אני בן 13 וחצי מאשקלון. אני בקטע של הדייג מגיל 4 וחצי,אהבתי את זה והייתי הולך לדוג עם אבא שלי,בגיל 6 ככה קנו לי חכת בוס(עד עכשיו ישלי אותה אחלה בוס) וביומולדת גיל 8 קיבלתי חכת רולר,ובהמשך קיבלתי בגגיל 11 וחצי עוד חכה,ובגיל 12 וחצי בערך קיבלתי עוד חכה רולר,אחרי הבר-מצווה ההורים שלי קנו לי חכת ז'רז'ור(שאני אומר קיבלתי אני מתכוון שההורים קנו לי) ובגלל לחץ של לימודי עזבתי את הדייג,חזרתי בתחילת החופש ועל הדרך נרשמתי בפורום. אני דג באיזור אשקלון ולפעמים עכשיו תודה לאל אבא שלי חוזר טיפה לדייג והשבוע הוא אמר שהוא יקח אותי אולי למחוץ לעיר לדוג. אני לא חבר בצוות למה ? לא יודע אני עוד צעיר .. אני דג בוס,פתיונות,וז'רז'ור. השיא שלי אממ בוא נגיד בגיל שבגיל 6 הלכתי עם אבא שלי לחוף ותאמינו או לא תפסנו אינטיאס של 8 קילו  ומאז התמכרתי לדייג. ספרו שתפו  שלומי, כתבת מאוד יפה. נהנתי לקרוא. מקווה שגם בתום החופש הגדול, תדע להגיע לים מידי פעם. ואל תדאג לצוות. אתה בהחלט מאוד צעיר והכל עוד יגיע, כל דבר בעיתו. ברור..עכשיו כיתה ח' אני מסיים יותר מאוחר נראה לי אז אני מקווה שיהיה לי זמן.. בכל מקרה אחרי חודש בערך יש חופשים של החגים..
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
שמי אלי אדוט בן 35 אב לנסיך בן 1 שהתחיל ללכת לא מכבר ( יששש בקרוב מצטרף לדיג) נשוי למיטל. כמו כולם דג מגיל 6 עם בוס כמובן בהמשך עברתי לדיג חופי עם רולר, דיג מקיאק,ולאחרונה ג'ירג'ור. אני מנסה את כל הסגנונות לא רק כדי לתפוס דגים אלא פשוט כי אני אוהב את הים. אני לא חבר בצוות אבל אשמח להצעות אני (ועוד חבר ) מאזור המרכז אבל ניידים.
|
|
|
|
|
שמי אלי אדוט בן 35 אב לנסיך בן 1 שהתחיל ללכת לא מכבר ( יששש בקרוב מצטרף לדיג) נשוי למיטל. כמו כולם דג מגיל 6 עם בוס כמובן בהמשך עברתי לדיג חופי עם רולר, דיג מקיאק,ולאחרונה ג'ירג'ור. אני מנסה את כל הסגנונות לא רק כדי לתפוס דגים אלא פשוט כי אני אוהב את הים. אני לא חבר בצוות אבל אשמח להצעות אני (ועוד חבר ) מאזור המרכז אבל ניידים.
אלי, עבור צוות לדייג חוף זה המקום, אבל אם אתה מחפש צוות לדייג מקיאק, תנסה בבית השני  אתה יכול לבדוק שם עם אייל שרון. 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
ליאת שלום. אני מתכוון לג'ירג'ור בקיאקים כמובן שאני רשום באח הגדול
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
 |
|
|
אני המשיך שמי אבי חכם , בן 33 ואבא לנסיך בן 3 , נשוי באושר. בעל עסק לטונרים וראשי דיו וציוד משרדי הכולל את כל מה שקשור בתחום.. דג מגיל 5 בערך עם אבא ישר בבריכות של העמוקים (מזחים סגורים  ) המשכתי עצמאית בבוס מבמבוק ולאט לאט עברתי לבוס יותר מקצועי.. בהמשך עברתי לדייג פתיונות עם רולר והגעתי לזרזור. משם המשכתי לקיאק ועברתי לממונע לא מזמן.. בתכנון להגיע ליאכטה מקצועית לדייג  בשנה האחרונה אני מתמקד בדיג מקיאק ובזרזור יחד עם הצוות שלי צוות WOW מס' 1 בארץ  באיזור חדרה - חוף הכרמל. במקביל לחברותי כאן אני חבר גם ב IKF שהוא הפורום מס' 1 לדייג מקיאק ובפורום דייג תפוז תחת הכינוי DYO4U , הייתי חבר בעוד פורום אך כעת אני חסום שם מכיוון שהבעתי דעתי למורת רוחם של מנהלי הפורום. לשמחתי כאן זה לא יקרה לעולם , כי כאן באמת אפשר לומר הכל , לשתף בדמויים , לשאול שאלות , לפרסם הכל מהכל , להגיב על כל מה שנראה לכם בלי מורא ופחד. תרגישו חופשי , כי כאן באמת נותנים את ההרגשה הזאת. כמובן שלשמור על תרבות דיבור ונימוסים בסיסיים.. זה אני על שתי רגליים + רגל עזר  זמין לכולם בנייד 050-5216621 , אז תרגישו חופשי להתקשר לגבי כל שאלה לקבלת עצה או סתם לשאול מה נשמע..  אבי חכם 
|
|
עריכה אחרונה: יולי 24, 2011, 14:16:27 PM על ידי אבי חכם
|
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
אז אני אדם, בן 25 מתל אביב. נולדתי וגדלתי בשכונה קטנה ליד הים ותמיד הבעתי עניין בדייגים שישבו על המזח. מרוב סקרנות, בגיל 7 קנו לי חכה ראשונה ליום ההולדת ומאז אני לא מפסיק לדוג. סגנון הדיג שאני מרגיש הכי נוח בו הוא בולונז, אך ב-9 שנים האחרונות נחשפתי גם לז'ירז'ור, שהיה אז בחיתוליו בארץ. כיום דג בעיקר בז'ירז'ור ומקווה להגשים חלום ולרכוש קיאק. במהלך ההתנסויות השונות שלי בבולונז פיתחתי באופן עצמאי שיטה לדיג על חי בעזרת בולונז וזכיתי לתפיסות מדהימות על ציוד סופר קל. היום אני יודע שגם דגים מפלסטיק עושים את העבודה, ודרוש קצת יותר שכל כדי לדעת לתפעל אותם, לכן משתדל להצמד לז'ירז'ור עם גיחות קטנות לדיג פתיונות מהחוף (מחכה לטרולוסים כמו כולנו) וכן לבולונז הישן והאהוב.
בעברי עבדתי לפרנסתי בדיג מקצועי (טרול ושארק, לא לירות בי בבקשה) ולכן מודע לנושא הידלדלות הדגה גם מזווית קצת אחרת, כזו של אנשים שדיג בשבילם הוא לא דרך לנקות את הראש, אלא להביא אוכל הביתה ולגדל ילדים. לכן אני חושב שלא כל הדייגים המקצועיים הם מפלצות אדם. יש ביניהם הרבה חלאות וחסרי מודעות סביבתית, אבל גם אנשים דגולים ואוהבי ים אמיתיים.
כיום אני מתרגם מאנגלית לעברית ומשתדל לדוג כמה שיותר.
את מספר הטלפון אני לא אוהב לפרסם ברשת, אבל כולכם מוזמנים לפנות אלי בהודעות פרטיות, גם בנושא התחביב המשותף שלנו וגם בדברים הקשורים למקצוע האישי שלי.
אגב, כותב גם בפורום תפוז תחת הכינוי adam111L.
|
|
|
|
|
שלום לכולם. שמי ליאת, בת 45, אשתו של אייל הלפרין. עובדת כמתכנתת, חובבת בישולים, קריאה, היסטוריה וטיולים. אינני דייגת, מעולם לא הייתי וכפי הנראה גם לא אהיה. את הים אני מוצאת כמדהים, יפהפה, מרתק ומאוד מפחיד ומסוכן. אז מה אני בעצם עושה כאן? בפעם הראשונה גלשתי בפורום דייג, ב-iff כאשר שחר בצלאל נעלם. המקרה זעזע אותי ואני קראתי כל מילה כתובה על החיפושים, התקוות והכאב הנורא בהבנה ששום נס לא יקרה. תוך כדי התחלתי לכתוב ולהגיב והתרשמתי מקהילת הדייגים. כאשר אייל הקים את ikf, היה זה ברור שאהיה שם איתו, עזר כנגדו, לבנות קהילה מאפס וכנגד כל הסיכויים. התוצאות מדברות בעד עצמן והאתר והקהילה שהתגבשה סביבו, הם בהחלט מקור לגאווה. יותר מכך, היום כמעט כח החוג החברתי שלנו סובב סביב חברים לתחביב, כאשר הקשרים עוטפים גם את הנשים והילדים. ולפני כמה חודשים הוחלט להקים את isf.... אז הנה אני גם כאן. 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|