פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   זה דוח זה?? |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: זה דוח זה?? (נקרא 3740 פעמים) |
הדפסה |
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
 |
|
|
0445 השעון מעיר אותי,בורח מהמיטה מתלבש מחוץ לדירה בכדי לא להעיר את ריף בן ה7 שחולה על דיג מפני שהפעם היעד הוא רידינג וקצת מסוכן שם בשבילו.
א אוסף אותי כשמראש אני מצטייד בחכת זירזור אוקומה סלילו רולר 4000 -חוט סופיקס בד. המטרה היא גומברים. א לעולם לא זירזר רק בוס ובלונז בורים וארסים- הוא קונבנציונלי, מאלה שאוהבים לחזור הביתה עם שאריות בצק מסטיק על האגודל ובמכנסיים הרבה ריסוס שנשאר על הנעל... בקיצור בחור מעייף. מגיעים למזח טסים לקצה,השמש עדין ישנה וזה הזמן לצאת למטווח-שנים לא זירזרתי,מחבר טופ יוזורי בן 10 לתוך בבריכה שמידי פעם מבעבעת מרתיחות,המון מזרזרים היו שם זה מדהים לראות מה קרה בענף בעשור האחרון (נראה לי שרובם קראו את מאמר הזירזור של מאמון) אז הרגשתי שכמי שהיה חלק מהמאמר יש עלי חובת ההוכחה,אבל איפה??!! החברה האלו לא ואין אותי ממטר- מצוידים בארסנל דמויי הייטק שהיוזוי שלי נראה סבא שלהם.
הקטע הוא שגם להם לא דפק הדג... הוא לא פותח מחירון ואומר :״וואלה השקיע הבחור בו ניתן ביס...״ gmg כשהשמש עולה א פותח בולונז מרסס ומתחיל לתת לסרגוסים בראש פלטות יפות יצאו על בצק מסטיק קרס 7 בלי מצוף רק רגש הקצף הזמין את הסרגוסים לצאת מהסלעים ולאכול.
אני משתזף לי (תופס צבע לפני המפגש ברבעי
|
|
-------------------------------
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
המשך: פתאום א צועק לי:״לוקוסים באויר!!!״ סט מהמקום טוחן את כל הגיזרה שום דבר יבש.... בודק אצל האנטיסיונרים גם אצלם מת. מגיע הביתה ריף שואל אם הוצאתי משהו,כשאמרתי לו שלא יצא כלום ענה לי הממזר :״בפעם הבאה אל תברח לי קח אותי איתך אני אלמד אותך לדוג...״ לא עושה עליו רושם שפעם ניהלתי פורום חחחח אבל דגים זה לא הצד החזק, אבל האמת היא שריף כבר הוציא לברק 4 דניסים של 300 גר וים טלויזיות-גירדתי את הראש ואמרתי ״וואלה!״ הילד צודק. הבטחתי לו שהוא יגיע איתי למפגש ברבעי,שם יפגוש דייגים אמיתיים לא כמו אבא שלו, את מאמון שהיה בברית שלו, את חיים windb שיסביר לו שהגומבר אוכל מהשעה 00:45.. אולי את ראש שחוג פלמחים נתי שסוף סוף ישכנע אותו שהדגים זה רק בונוס.. מצרף תמונה של א ושואל:״זה דוח זה??!״ נתראה ברביעי.רוני בשרטי וגם ריף.  הייתי בשרטי נשארתי בשרטי.
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2013, 12:29:27 PM על ידי בשרטי
|
|
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
בשרטי אהבתי את סגנון הדוח  תמשיך לפנק אותנו בדוחות תודה על השיתוף בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
נכון זה לא דוח זה אחלה דוח
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
רובי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דוח כל הכבוד אהבתי את את סגנון הדיג של א' אפשר לקבל עוד פרטים ? שיהיה בהצלחה בהמשך 
|
|
מכור לדיג בוס
|
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
תודה,סגנון הדיג של א: ריסוס קל לסלעים הקרובים מוביל 035 משקולת פקמן סביבל חוט 22 קרס 7 זריקה לכיוון הסלעים חוט מתוח מרגיש אכילה מרים יש דג.
הייתי בשרטי נשארתי בשרטי.
|
|
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
היית בשרתי ונשארת
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
יופי של דוח תודה על השיתוף
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
הדוח הזה, הוא ההוכחה שיציאה לדייג יכולה להיות חוויתית גם בלי דגים בדיוק כמו שהדוח הזה מעולה  - גם בלי תמונות של שלל 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2013, 15:14:06 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ואי רוני כמה זמן עבר מאז הקריאה האחרונה לדוח האחרון שהיה והאמת עם מנהל תותח כמון אז בתפוז מי צריך מנהל דייג !! העלית לי הרבה נשכחות מאותם יפים בתפוז..היינו משפחה ונשארנו משפחה ..את הרית של ריף והמפגש עם החברה שם בחיים לא אשכח  וכרגע בשיא הרצינות..עזוב דגים ודיג ...האמת מחכה למפגש לראות את ריף ואיך הפך לגבר  ניפגש ברביעי ואל תתקמסן בלהגיע מוקדם  בהצלחה בבאות
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
לגבי השלל הוא נמסר לגורם שלישי
הייתי בשרטי נשארתי בשרטי.
|
|
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
|
בשרטי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
50
|
|
ואי רוני כמה זמן עבר מאז הקריאה האחרונה לדוח האחרון שהיה והאמת עם מנהל תותח כמון אז בתפוז מי צריך מנהל דייג !! העלית לי הרבה נשכחות מאותם יפים בתפוז..היינו משפחה ונשארנו משפחה ..את הרית של ריף והמפגש עם החברה שם בחיים לא אשכח  וכרגע בשיא הרצינות..עזוב דגים ודיג ...האמת מחכה למפגש לראות את ריף ואיך הפך לגבר  ניפגש ברביעי ואל תתקמסן בלהגיע מוקדם  בהצלחה בבאות אני אסגור מוקדם,ואגיע לקראת 18:30 עם ריף וא׳ אתקשר אליך להזכיר לך... וואלה היה. כייף פעם, פה אני לא מכיר את החברה,אבל הנוסטלגיה בועטת!  בחייאת מאמון,זוכר איך בדוח הראשון שניסית לכתוב התפוז התקשרתי אליך ולימדתי אותך איך משרשרים ומעלים תמונות?? אז תעשה לי טובה,תלמד אותי איך אני מכניס את התמונה הזו לשם המשתמש שלי... הייתי בשרטי נשארתי בשרטי.
|
|
פעם בשרטי תמיד בשרטי.
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחינו אתה גדול, באמת חסר החידוד הציני שלך בכל דוח שאתה כותב כששואלים אותי ,אם יש דגים בים? ,שאני תמיד אומר :דגים יש בסופר ,הים זה המתנה של הטבע לאדם, ופראייר מי שלא נהנה ממנו .
ממתין לדוחות הבאים שלך
להתראות בים
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ואי רוני כמה זמן עבר מאז הקריאה האחרונה לדוח האחרון שהיה והאמת עם מנהל תותח כמון אז בתפוז מי צריך מנהל דייג !! העלית לי הרבה נשכחות מאותם יפים בתפוז..היינו משפחה ונשארנו משפחה ..את הרית של ריף והמפגש עם החברה שם בחיים לא אשכח  וכרגע בשיא הרצינות..עזוב דגים ודיג ...האמת מחכה למפגש לראות את ריף ואיך הפך לגבר  ניפגש ברביעי ואל תתקמסן בלהגיע מוקדם  בהצלחה בבאות אני אסגור מוקדם,ואגיע לקראת 18:30 עם ריף וא׳ אתקשר אליך להזכיר לך... וואלה היה. כייף פעם, פה אני לא מכיר את החברה,אבל הנוסטלגיה בועטת!  בחייאת מאמון,זוכר איך בדוח הראשון שניסית לכתוב התפוז התקשרתי אליך ולימדתי אותך איך משרשרים ומעלים תמונות?? אז תעשה לי טובה,תלמד אותי איך אני מכניס את התמונה הזו לשם המשתמש שלי... הייתי בשרטי נשארתי בשרטי. רוניצ'קו ..את זה באמת לא יודע איך לעשות  ואל תספר מול כולם זה פדיחה  את זה נשאיר לרון דדון או גיאצ'וק..או כל חבר אחר שיתנדב לעזור
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אחלה דוח מה אתה בוכה  אז מה אם אין דגים חבל שלא לקחת את הילד, הם תמיד מביאים מזל ואולי גם היה מלמד אותך דבר או - 2 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|