|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מה שלומך ?
|
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יהיה טוב יותר אם אצא מחר לדוג ואתפוס דג דו-ספרתי, אך כנראה שלא אוכל לצאת מחר לדוג.... ומה שלומך?! 
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מה שלומך ?
זה לא אומר שלא חייב לי תה עם נענע 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
מה שלומך ?
זה לא אומר שלא חייב לי תה עם נענע  אני לא חושב שהוא יודע להכין תה...  תצטרך להוציא את התערובת מהשקיק , לטחון אותה ולצבוע בשחור ואז אולי הוא יצליח... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
|
|
מה שלומך ?
זה לא אומר שלא חייב לי תה עם נענע  אני לא חושב שהוא יודע להכין תה...  תצטרך להוציא את התערובת מהשקיק , לטחון אותה ולצבוע בשחור ואז אולי הוא יצליח...  יצחק !! 
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה שלומך ?
זה לא אומר שלא חייב לי תה עם נענע  אני לא חושב שהוא יודע להכין תה...  תצטרך להוציא את התערובת מהשקיק , לטחון אותה ולצבוע בשחור ואז אולי הוא יצליח...  יצחק !!  מים חמים תה אסלי מרמיה כוס +הכל ביחד כפית סוכר + כ-4 גרגרים להגיש עם חיוך נענה יש להכניס לכוס אחרי המזיגה בלבד היי הנצרתי מס1 מה שלומך?? לגבי גאיצוק החסר הגדול שנמשך לאורך שנים פוגע ביכולת להבחין ביכולות שלי {או בחסרונות} 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אתה אולי היחיד שאני אוהב את החסרונות שלו יותר מהיתרונות...  לגבי המתכון, הבנתי שאתה יודע ממה מכינים. השאלה היא אם אתה יודע איך... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה אולי היחיד שאני אוהב את החסרונות שלו יותר מהיתרונות...  לגבי המתכון, הבנתי שאתה יודע ממה מכינים. השאלה היא אם אתה יודע איך...  החסר הגדול שלך הוא שלאורך שנים לא שתת את הקפה שלי ועל כן דעתך משתבשת עליך אבל אם נומר האמת צריך לבחון במבחן התוצאה מרכיבים זוכר ההמשך שווה בדיקה
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
61
|
|
אתה אולי היחיד שאני אוהב את החסרונות שלו יותר מהיתרונות...  לגבי המתכון, הבנתי שאתה יודע ממה מכינים. השאלה היא אם אתה יודע איך...  החסר הגדול שלך הוא שלאורך שנים לא שתת את הקפה שלי ועל כן דעתך משתבשת עליך אבל אם נומר האמת צריך לבחון במבחן התוצאה מרכיבים זוכר ההמשך שווה בדיקה מתיי ההמשך 
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה אולי היחיד שאני אוהב את החסרונות שלו יותר מהיתרונות...  לגבי המתכון, הבנתי שאתה יודע ממה מכינים. השאלה היא אם אתה יודע איך...  החסר הגדול שלך הוא שלאורך שנים לא שתת את הקפה שלי ועל כן דעתך משתבשת עליך אבל אם נומר האמת צריך לבחון במבחן התוצאה מרכיבים זוכר ההמשך שווה בדיקה מתיי ההמשך  [/quote מאמון בקצב הזה של מפגשים בינינו אתה עשוי לסבול מחוסר נוזלים 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אתה אולי היחיד שאני אוהב את החסרונות שלו יותר מהיתרונות...  לגבי המתכון, הבנתי שאתה יודע ממה מכינים. השאלה היא אם אתה יודע איך...  החסר הגדול שלך הוא שלאורך שנים לא שתת את הקפה שלי ועל כן דעתך משתבשת עליך אבל אם נומר האמת צריך לבחון במבחן התוצאה מרכיבים זוכר ההמשך שווה בדיקה אז לשנינו יש חוב  לי קפה , לך ביקור 
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה אולי היחיד שאני אוהב את החסרונות שלו יותר מהיתרונות...  לגבי המתכון, הבנתי שאתה יודע ממה מכינים. השאלה היא אם אתה יודע איך...  החסר הגדול שלך הוא שלאורך שנים לא שתת את הקפה שלי ועל כן דעתך משתבשת עליך אבל אם נומר האמת צריך לבחון במבחן התוצאה מרכיבים זוכר ההמשך שווה בדיקה אז לשנינו יש חוב  לי קפה , לך ביקור  אני את החובות שלי זוכר  אני חושב את שלך משאיר לך  ולגבי ביקור אני חושש  שתאביס אותי כל כך הרבה שהרכב יתקשה לסחוב אותי
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל: