פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   מחזיקי מקלות דייג לתליה על קיר בבית ... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחזיקי מקלות דייג לתליה על קיר בבית ... (נקרא 2124 פעמים) |
הדפסה |
|
segev itzik
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
חיים יפים
|
|
היי לכולם אני דייג חובב עשרים שנה וברשותי מעל 15 מקלות דייג מסוגים שונים ( טרולינג , גייג , מקלות חוף , ) לא פעם קיבלתי מבטים זועמים בבית על זה שהציוד שלי עושה בלאגן , במקצועי אני נגר ....והתוצאה לפניכם . מתקן מעמד לחכות שאפשר לתלות במאוזן במאונך ואפילו על התקרה . המתקן הוא לשישה מקלות דייג ואפשר גם יותר . עשוי אייפאה איכותי ברמת גימור שאפשר לתלות בסלון ,,,המחיר הוא בסיסי ביחס לעלויות החומר אז אשמח למכור למי שרוצה . 050-4057383 איציק הדייג
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נראה נחמד מאוד, יש אפשרות למעמד רצפתי?? ולא פחות חשוב -- המחיר 
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
היי לכולם אני דייג חובב עשרים שנה וברשותי מעל 15 מקלות דייג מסוגים שונים ( טרולינג , גייג , מקלות חוף , ) לא פעם קיבלתי מבטים זועמים בבית על זה שהציוד שלי עושה בלאגן , במקצועי אני נגר ....והתוצאה לפניכם . מתקן מעמד לחכות שאפשר לתלות במאוזן במאונך ואפילו על התקרה . המתקן הוא לשישה מקלות דייג ואפשר גם יותר . עשוי אייפאה איכותי ברמת גימור שאפשר לתלות בסלון ,,,המחיר הוא בסיסי ביחס לעלויות החומר אז אשמח למכור למי שרוצה . 050-4057383 איציק הדייג
אם אני שם מתקן לתליית חכות בסלון, גם אם הוא מעץ מהגוני... אני תלוי לידו....!!! 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעמד נחמד מאוד אבל מי שם את המקלות פתוחים בבית ? זה אחלה לחנות לתצוגה.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שלום איציק וברוך הבא ל-ISF  לפי התקנון הינך מחוייב בציון מחיר. מחר באותה השעה ההודעה תוסר במידה ולא תעמוד בתקנון.
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
segev itzik
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
חיים יפים
|
|
היי לכולם אני דייג חובב עשרים שנה וברשותי מעל 15 מקלות דייג מסוגים שונים ( טרולינג , גייג , מקלות חוף , ) לא פעם קיבלתי מבטים זועמים בבית על זה שהציוד שלי עושה בלאגן , במקצועי אני נגר ....והתוצאה לפניכם . מתקן מעמד לחכות שאפשר לתלות במאוזן במאונך ואפילו על התקרה . המתקן הוא לשישה מקלות דייג ואפשר גם יותר . עשוי אייפאה איכותי ברמת גימור שאפשר לתלות בסלון ,,,המחיר הוא בסיסי ביחס לעלויות החומר אז אשמח למכור למי שרוצה . 050-4057383 איציק הדייג 280 ש״ח שווה !!!
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : נובמבר 28, 2013, 13:50:13 PM » |
|
יופי של עבודה.בהצלחה
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כפל ההודעות אוחד להודעה אחת  בהצלחה במכירה 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
חברים לא לתקוף את שגב , הוא בחור טוב והוא משלנו פשוט לא כל כך פעיל בפורום . תנו לו צאנס והוא ייתן לנו דוחות מפוארים 
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
נראה לא רע בכלל . המקל הימני נראה מוכר לי. זה במקרה לא ג.מ. 400 גרם? (נראה לא שגרתי.)
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|