עוד מתכון שעזרתי לחבר להכין....
המתכון פורסם גם ב-FXP
שם הדג: סרגוס
מוצרים: כוסברה, שום, כמון, פפריקה מתוקה, מלח.
אופן ההכנה: לוקחים שום , חותכים אותו לממש קוביות קטנות ואז לוקחים כוסברה (כמות גדולה יחסית) וקוצצים אותה טוב טוב ואז לוקחים מגש שמים את הדגים (אחרי שניקינו אותם טוב טוב) ולוקחים כוס שמים ממש כפית זעירה של שמן ולשם מכניסים חצי כף פפריקה מתוקה וממש רבע כף כמון ורבע כף מלח (אפשר יותר\פחות, זה לפי הטעם) ומערבים את זה טוב טוב עד שזה הופך להיות אחיד ואז לוקחים קצת מהרוטב שעשינו ביד ופשוט "מסבנים" את הדגים עם הרוטב שיהפכו להיות אדומים (לא יותר מדי) ומפזרים מעליהם שום וכוסברה מלמעלה וקצת על התבנית ומחממים את התנור מראש על בערך 230 מעלות כדי שלא תצטרכו לחכות שהתנור יתחמם ומכניסים את התבנית לתנור.
זמן הכנה: בערך 15-20 דקות בתנור (אפשר לפי העין ליראות שזה קצת השחים ולהוציא)
חוות דעת: לדעתי אתם תלקקו אצבעות אחרי הארוחה , באחריות