| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/11/2013 | כללי: נחלים | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 11:30-15:0 | תולעים - חיות | אמנון הירדן (מושט לובד) | 16 | שוחרר |
הדו"ח:
היום חגגו לי המשפחה יומולדת בנחל קיבוצים אז החלטתי להביא חכות, נראה מה יצא מזה אמרתי לעצמי ...
אחרי כמה סיבוכים בהגעה, wase אכזבת....
מגיעים פותחים שולחנות אני ואחים שלי פותחים חכות שניהם עם בוס ואני עם חכת זרזור עם בצק.
ישר מגיעים ואני תופס דג קטן בערך 5 סנטימטר לא ידוע איזה דג זה מראה לכולם ומחזיר למים אחר כך שעה וחצי של יובש הבצק לא מניב תוצאות בכלל....למרות, שכל הזמן רואים מושטים בגדלים יפים שוחים ולא מתעניינים בבצק.
עושה סיבוב על הנחל ורואה דלי שבתוכו בערך 50 שלשלולים קופץ משמחה הפוקס של החיים !
לוקח את הדלי ובא להתלהב על האחים והדודים שכולם מנסים ולא תופסים כלום אם הבצק ,חלקתי לכולם תולעים וכולם מתחילים לתפוס בכל הגדלים מושטים, לצערי מושטים גדולים לא היה ....
אני חייב לציין שהחכת זרזור אצלי לא הרבה זמן אז לא יצא לי כמעט להשתמש בה ועכשיו שמתי לב כמה שהיא רגישה אז כל דג הוא תענוג! והגדולים נתנו פייט לא רעה בהשוואה לגודלם...
השעה שלוש ויש לי מבחן גדול מחר אז צריך לחזור מוקדם להתכונן,לוקחים את הדגים מצטלמים איתם ומשחררים.
מקווה שהצלחתי יחסית לדו"ח ראשון אשמח לתגובות בונות בשביל הדוח הבאה (בתקווה ויהיה ).
התמונות יבואו מחר