פרסמנו את המתכון בפורום דייג ב-FXP



שם הדג: מושט
מוצרים: 4 דגי מושט. (אמנון).
כוס וחצי מיץ לימון משומר.
2 בצלים פרוסים לרצועות.
2 עגבניות פרוסים לרצועות.
4 שיני שום פרוסים לפרוסות.
חצי כוס שמן.
כפית אבקת שום.
רבע כפית כרכום.
פפריקה מתוקה /חריפה.
2 כפות תבלין לדגים (אני משתמשת בתבליני מיימון).
4 פלפלים סודנים (לא הכרחי).
2 כפות כוסברה קצוצה .
2 לימונים.
מלח.
אופן ההכנה
משרים את הדגים למשך שעתיים עם מים , מיץ לימון משומר ומלח. שוטפים היטב.
מכינים בלילה מ: חצי כוס שמן , פפריקה מתוקה/חריפה ע"פ הטעם , תבלין לדגים, אבקת שום, שום, כרכום ומלח.
מניחים בתבנית את הבצל והעגבניות ומעל שמים את הדגים. מברישים במברשת את הדגים בבלילה משני הכיוונים ובפנים הדגים.
מפזרים מעל את הכוסברה וסוחטים את הלימונים מעל הדגיםמכסים בנייר כסף ואופים ב - 180 מעלות חצי שעה.
זמן הכנה: חצי שעה.