פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מאמון אתה כבר לא אלוף.... (הדוח המלא עלה סופסוף!) |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: מאמון אתה כבר לא אלוף.... (הדוח המלא עלה סופסוף!) (נקרא 9051 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי אתה יוצר ציפיות גבוהות, ישנם תארים שלא ניתן לנייד , מאמון אצלי מספר 1 בעולם. עד היום לא מצאתי את מספר 2 , אולי אחרי הדוח שלך דברים ישתנו 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
היום - היום? או היום - מתישהו?? 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
לפחות הייתה מעלה תמונה או שניים להרגיע היה עדיין כואב אבל פחות
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
לפחות הייתה מעלה תמונה או שניים להרגיע היה עדיין כואב אבל פחות בכל אופן אני מהמר שכשיעלה הדוח הוא ישבור את שיא התגובות לדוח אי פעם
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
נו מילא 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
|
לא הבנתי מה פשר העניין פה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 21, 2013, 17:57:34 PM על ידי Caza
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
לא הבנתי מה פשר העניין פה  חכה שעב שעתיים שלוש .............
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
לא הבנתי מה פשר העניין פה  חכה שעב שעתיים שלוש ............. ארבע ..חמש..שש.....  מי חושב אחרת? 
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי הבטיח לי משהו פעם, חודש שאני מחכה ועוד לא קיבלתי  מקווה שיש לנו מקרה פחות חמור הפעם 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי הבטיח לי משהו פעם, חודש שאני מחכה ועוד לא קיבלתי  מקווה שיש לנו מקרה פחות חמור הפעם   וכמה שאתה צודק.... זה קרוב...
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי הבטיח לי משהו פעם, חודש שאני מחכה ועוד לא קיבלתי  מקווה שיש לנו מקרה פחות חמור הפעם   וכמה שאתה צודק.... זה קרוב... עלה הדוח המלא...  כפי שציינתי בדוח המלא - לא נכנסתם לקישור שבפתיח של ההקדמה לדוח בטרם נכתב הדוח... הקישור היה לדוח של מאמון שכותרתו "יש לי תואר חדש" וציין כי מעשה ל"אלוף הבריחות"....  לא הבנתי מה פשר העניין פה  העניין הוא לתפוס מוזה ואנרגיות להזכר בתסכולים...  רפי אתה יוצר ציפיות גבוהות, ישנם תארים שלא ניתן לנייד , מאמון אצלי מספר 1 בעולם. עד היום לא מצאתי את מספר 2 , אולי אחרי הדוח שלך דברים ישתנו  אחרי שקראת את הדוח ג'קי, אז מי האלוף?!  תואר "אלוף הבריחות" זה תואר שניתן לנייד...  נראה לי שהרווחתי אותו ביושר... 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואתה עוד בפורום אני רואה ,לך לישון שלא תהיה אלוף הבריחות בספר השיאים של הפורום. רפול תפסיק לזלזל בבריאות שלך ותתחיל לישון קצת ,הפורום יהיה כאן כשתתעורר בבוקר. אז ברחו אתה לא חייב לנצח את הדגים כל הזמן. בהצלחה בבאות ואולי נפגש בבוקר בקישון
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפי אחרי דוח כזה אני נשארתי המון, שמח, עצוב, רגוע, מתוח, כל הרגשות מעורבבים. חלק מזה בגלל שחשבתי מהכותרות והנתונים שהדגים עלו לסיפון בסופו של דבר וחלק מזה בגלל כל ה"כמעט הצלחות" אבל שהסוף היה בריחות מכובדות ותחושת תסכול שמתלווה לזה! בכל אופן, דוח מלהיב, אינפורנטיבי ומלא אקשן! גם בתור קורא אני מרגיש פספוס גדול שהדגים לא עלו אבל התירוצים שנתת היו משכנעים והיה להם ביטוי גדול  דיברת על שחרור רתמה 30 מטר (מניח עומק, כי אמרת שזה התקרב לקרקעית). אני בתמימות חשבתי שרתמה זה משהו שהוא מיועד לשחות במטרים עליונים. כנראה שטעיתי. אתה מוריד קרוב לקרקעית ואז בגרירה זה נשאר באותו עומק? זה אפשרי בכלל? אשמח אם תוכל להתיחס לזה ולהרחיב. אגב, לא יודע אם נכון אבל השנה ובתקופה זו בדיוק שמעתי מכמה חברים שתפסו אנטיאסים בגרירות ונראה שהשנה יש בה יותר. לך נראה מה?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 22, 2013, 02:32:48 AM על ידי סאמח הצפר
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ואתה עוד בפורום אני רואה ,לך לישון שלא תהיה אלוף הבריחות בספר השיאים של הפורום. רפול תפסיק לזלזל בבריאות שלך ותתחיל לישון קצת ,הפורום יהיה כאן כשתתעורר בבוקר. אז ברחו אתה לא חייב לנצח את הדגים כל הזמן. בהצלחה בבאות ואולי נפגש בבוקר בקישון
צודק  דיברת על שחרור רתמה 30 מטר (מניח עומק, כי אמרת שזה התקרב לקרקעית). אני בתמימות חשבתי שרתמה זה משהו שהוא מיועד לשחות במטרים עליונים. כנראה שטעיתי.
לא טעית, רק שבזמן שחרור החוט למעשה אינך גורר והרתמה יש לה משקולת כך שיורדת לקרקעית, בזמן נסיעה היא מתרוממת ל: 3-7 מטר תלוי במהירות, במהירות איטית מאוד יורדת גם יותר עמוק.... אתה מוריד קרוב לקרקעית ואז בגרירה זה נשאר באותו עומק? זה אפשרי בכלל? אשמח אם תוכל להתיחס לזה ולהרחיב.
אגב, לא יודע אם נכון אבל השנה ובתקופה זו בדיוק שמעתי מכמה חברים שתפסו אנטיאסים בגרירות ונראה שהשנה יש בה יותר. לך נראה מה?
משחרר חוט אז יורד לעומק, לכן עוצר כל 30מ' ל:15 שניות ושוב משחרר - שלא ייתקע בקרקעית, בעומק 25 מ' אמתח ל:כל 40מ' עצירה- בעומק 15מ' אקצר לכל 20מ' עצירה. בתקופה הזו יותר אנשים מנסים וליותר זמן, זו דעתי...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|