|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מדהים מדהים  תודה מוטי 
|
-------------------------------
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תודה מוטי אכן מדהים
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ואוו ואוו ואוו מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם  יותר מדהים אותי זה העתיקות שהשתמרו בצורה כזו. לא היו אמורים להיות אצות+רכיכות ויצורים קטנים שמכסות את כל הפסלים אחרי תקופה כזו? דברים בכזה היקף, רק בעמוק 45 מטר ורק עכשיו מתגלים הרקליון זה גם שם של שדה תעופה. מניח שהיה קיים עוד לפני הגילוי. מה הקשר ביניהם זה מעניין! מעניין יותר זה שלא שמענו על הגילוי המדהים מפי מדריכי התיירות באזור והכי מעניין זה: כמה אנטיאסים יגיעו לתקלה הזו 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 20, 2013, 02:26:59 AM על ידי סאמח הצפר
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הם רואים ממצאים ארכאולוגיים, אני רואה תקלות  יופי של תגלית. מרגש.. מוטי, קבל 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 20, 2013, 14:44:53 PM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
|
לפי התגובות אני מרגיש כאילו אני גיליתי את התגלית חחח
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מה אתה לא צולל שם מדי פעם? 
|
|
|
|
|
מה אתה לא צולל שם מדי פעם?  מאז שאלוהים ומשה רבנו הוציא אותנו ממצרים באותות ובמופתים אין לי מה לחפש שם.ואחרי המהפכה והחלפת השלטון ממש אבל ממש אין לי מה לחפש שם. 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה אתה לא צולל שם מדי פעם?  מאז שאלוהים ומשה רבנו הוציא אותנו ממצרים באותות ובמופתים אין לי מה לחפש שם.ואחרי המהפכה והחלפת השלטון ממש אבל ממש אין לי מה לחפש שם.  הסבר פרט נמק
|
|
|
|
|
מה אתה לא צולל שם מדי פעם?  מאז שאלוהים ומשה רבנו הוציא אותנו ממצרים באותות ובמופתים אין לי מה לחפש שם.ואחרי המהפכה והחלפת השלטון ממש אבל ממש אין לי מה לחפש שם.  הסבר פרט נמק זאת הייתה בדיחה (כנראה לא מוצלחת במיוחד) יציאת מצרית התרחשה לפני 3325 שנה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה אתה לא צולל שם מדי פעם?  מאז שאלוהים ומשה רבנו הוציא אותנו ממצרים באותות ובמופתים אין לי מה לחפש שם.ואחרי המהפכה והחלפת השלטון ממש אבל ממש אין לי מה לחפש שם.  הסבר פרט נמק זאת הייתה בדיחה (כנראה לא מוצלחת במיוחד) יציאת מצרית התרחשה לפני 3325 שנה הבדיחה מוצלחת ובמיוחד כי העיר האבודה כלל לא נמצאת במצרים...  מה שמדהים הוא עיצד זה שהדברים לא התגלו עד היום?!  45מ' עומק ו:6-7 ק"מ מהחוף... כנראה לא מסתובבים של לחפש תקלות... אצלנו זה היה מתגלה חיש מהר....  בלי קשר, גם הסיפור מעניין, בהחלט מרתק ואיזה כייפ למי שצולל שם...
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 20, 2013, 19:46:19 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה אתה לא צולל שם מדי פעם?  מאז שאלוהים ומשה רבנו הוציא אותנו ממצרים באותות ובמופתים אין לי מה לחפש שם.ואחרי המהפכה והחלפת השלטון ממש אבל ממש אין לי מה לחפש שם.  הסבר פרט נמק זאת הייתה בדיחה (כנראה לא מוצלחת במיוחד) יציאת מצרית התרחשה לפני 3325 שנה לא מוטי ימיאת מצריים לא היתה חלק משאלתי התיחסתי ל... אין לי מה לחפש שם.ואחרי המהפכה והחלפת השלטון ממש אבל ממש אין לי מה לחפש שם.
|
|
|
|
|
מה אתה לא צולל שם מדי פעם?  מאז שאלוהים ומשה רבנו הוציא אותנו ממצרים באותות ובמופתים אין לי מה לחפש שם.ואחרי המהפכה והחלפת השלטון ממש אבל ממש אין לי מה לחפש שם.  הסבר פרט נמק זאת הייתה בדיחה (כנראה לא מוצלחת במיוחד) יציאת מצרית התרחשה לפני 3325 שנה הבדיחה מוצלחת ובמיוחד כי העיר האבודה כלל לא נמצאת במצרים...  מה שמדהים הוא עיצד זה שהדברים לא התגלו עד היום?!  45מ' עומק ו:6-7 ק"מ מהחוף... כנראה לא מסתובבים של לחפש תקלות... אצלנו זה היה מתגלה חיש מהר....  בלי קשר, גם הסיפור מעניין, בהחלט מרתק ואיזה כייפ למי שצולל שם... רפי לפי מה שהבנתי מהכתבה העיר נמצאה מול חופי מצרים.הנה עוד לינק לכתבה אחרת http://mobile.mako.co.il/hix-history/Article-785f2408cca5e31006.htm
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הרקליון הייתה עיר נמל במצריים בתקופה הקלאסי
כמו כן הרקליון היא עיר הבירה של כרתים
2 נמלים אשר היו מקושרים ביניהם מסחרית
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הרקליון הייתה עיר נמל במצריים בתקופה הקלאסי
כמו כן הרקליון היא עיר הבירה של כרתים
2 נמלים אשר היו מקושרים ביניהם מסחרית
עכשיו זה ודאי, שלח קישור לפורום ההיסטוריה 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|