פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   זכר, נקבה, הומו או לסבית?! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: זכר, נקבה, הומו או לסבית?! (נקרא 2105 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לאיזו קטגוריה שייך הפלמוד הזה: זכר סטרייט, נקבה סטרייטית, הומו או לסבית?! 
|
-------------------------------
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
מה הקשר Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
את מי זה מעניין רפול... בוא ספר לנו איך נולדה התמונה הזו 
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברכות על המינוי לשופט! 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
ברכות על המינוי לשופט!  חזק אדם  רפי לא רואה אותך לופת זכר כל כך חזק וקרוב אז אני הולך על נקבה 
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
שייך לקטגוריית טעים
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברכות על המינוי לשופט!  שופט בתחרויות דיג של פורום הדיג הספורטיבי...  ברכות על המינוי לשופט!  חזק אדם  רפי לא רואה אותך לופת זכר כל כך חזק וקרוב אז אני הולך על נקבה  צדקת חלקית שחר - לא מהסיבה שאני חשבתי עליה אבל נימוק מעניין... אז - אתה רוצה ממני נשיקה וחיבוק חזק וצמוד?!  חברים, יש שתי תשובות נכונות... התשובות נמצאות בתמונה - צריך להסתכל היטב בכל הפרטים....  נ.ב. התפיסה מלפני שנתיים אז לכן אין דו"ח...
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
הרגת אותנו רפי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
רפי כל זה בגלל שאתה בתחתונים אולי  כנראה היא נקבה לא יעזור 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי כל זה בגלל שאתה בתחתונים אולי  כנראה היא נקבה לא יעזור  היית הכי קרוב עד עכשיו מוטי, ובכל זאת רק חצי תשובה..... או שזו נקבה או....?! 
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
בהמשך ישיר לשירשור של ינוןן החכה עם הרולר השוכב מאחורה נראית כאילו היא חלק מהותי בגוף של חברך... מה גם שעומדת בזווית ״לא מחמיאה ״ מול הפלמידה ... תוסיף לזה את זה שאתה בתחתונים וכבר ממש לא משנה אם היא זכר או נקבה אני מוותר על החיבוק 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 19, 2013, 15:45:31 PM על ידי שחר נ
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לאיזו קטגוריה שייך הפלמוד הזה: זכר סטרייט, נקבה סטרייטית, הומו או לסבית?!  המעקה הלבן דוקא מחמיא לך, ואולי גם "הידית" השחורה שיוצאת מכוון הכף יד התחתונה, אז יצאת גבר לגבי הפלמוד מנחש שיש לו נטיות, את גדי אני לא מכיר מספיק 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בהמשך ישיר לשירשור של ינוןן החכה עם הרולר השוכב מאחורה נראית כאילו היא חלק מהותי בגוף של חברך... מה גם שעומדת בזווית ״לא מחמיאה ״ מול הפלמידה ... תוסיף לזה את זה שאתה בתחתונים וכבר ממש לא משנה אם היא זכר או נקבה אני מוותר על החיבוק   והתשובה פשוטה: את מי יכול לעניין שאני בלי מכנסיים.... לסבית לא וגבר-סטרייט לא.... אז או נקבה כפי שניחשו או פלמוד-הומו.... בקיצור שחר - גילינו שאתה גם גבר וגם סטרייט....  אכן הרעיון הגיע מהקטע של ה"מוט" שמכוון אל איברים מוצנעים של הפלמידה או הפלמוד - אל ה"פות" או אל ה"רקטום".... אז התשובה הנכונה מתחברת גם לזה - ואכן זה מראה שהגיוני כי התמונות בשרשור של ינון לפחות בחלקן הן טבעיות....
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]