| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 15/11/2013 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 8 | תולעים - תולעי דמה | אוט-אוט / אטוט (כחלון ים-תיכוני) | ||
| 8 | תולעים - תולעי דמה | סרגוס (סרגוס משורטט) | ||
| 8 | תולעים - תולעי דמה | טלויזיה (סילגו נודד) | ||
הדו"ח:
בטח תשאלו את עצמכם לפשר הכותרת הזו, לכן אקדים מעט ואספר:
כבר תקופה מסוימת אני מתעניין בהסבה לצלילה חופשית לאחר שחבר טוב עבר לתחום ולא מפסיק לשבח את סוג הדייג הזה. אתמול בערב קובע להצטרף אליו ולעוד שני בני דודים שלו לצלילה חופשית כשאני מלווה אותם מהחוף וחווה ולומד לראשונה את אופי הדיגי הנהדר הזה (סוג הציוד וצפייה מהחוף עליהם) , כמו כן סוכם שאני בחוף נשאר לשמור על הציוד.
משדך ליציאה חכת זרזור אולטרא לייט ובהברקה של רגע מחליט לנסות את התולעים המדוברות אשר רצות כאן בפורום לא פעם

קופץ לכוכב ורוכש לעצמי חבילה , האמת הייתי סקפטי.
היום בבוקר השעה 7 וחצי מתייצבים בחוף לאחר כל הלימוד וההסברים מצידם , מאחל להם הצלחה ונשאר בחוף (האמת די התבאסתי
) שולף את התולעים ומתחיל לעבוד. מה אומר לכם חברים תענוג צרוף
כל זריקה מלווה על ידי ניקורים ומספר דגים אף יוצאים לנשום אויר צח.
יצאו לי סרגוסים קטנים , מספר טלויזיות מכובדות (שלא לקחתי עקב ההתעצלות) וכחילות קטנות.
הסרגוסים והכחילות נתפסו באזור סלעי עם קטעי חול והטלויזיות בקטעי חוף חוליים נטו, פשוט חוויה.
עקב העובדה ששמרתי על הציוד והייתי חייב להיות בטווח עין עליו הוגבלתי מאוד בתזוזות שלי כך שפחות חיפשתי מקומות חדשים ויותר התמקדתי בללמוד את אופי השיטה ופשוט להנות מהדייג ומהחברה הצוללים וכמובן התפיסות.

הריג למי שמעוניין היה בנוי ממשקולת קלה סביבל , תלאי של כ 40 -50 ס"מ וקרס 8 (בהמלצתו של שחר)

שתהיה שבת מבורכת לכל החברים ודייג פורה

בהצלחה בבאות