| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 9/11/2013 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:00 | קלמארי - | טרכון ים תיכוני | 1 | לא נשקל |
הדו"ח:
לאחר שביום חמישי בלילה היינו עסוקים בפיטום הסרטנים באחד מחופי הקריות החלטנו לצאת שוב בשבת בצהריים והפעם לנסות את מזלנו ברמב״ם רבתי,אך כאשר הגענו למנחת התגלה לפנינו יער של חכות שהשתרע מזרחה ולשמחתי הרבה הוחלט פה אחד (הפה שלי...) להמשיך לכיוון מרידיאן.
עצרנו מצפון למזח,ים עובד יפה,קרקע מעורבת ויש הרגשה טובה שכשהים עלה גם הדגים יעלו (בתקווה על החכות שלנו).
אופיר ועמי כל אחד עם חכה אחת,אופיר עם 3 קרסים 6 מעל משקולת טיל בייצור עצמי,עמי הביא את הצעצוע החדש-רולר אוסטרלי גדול מימדים בצבע צהוב שבהשוואה ל Akios 656 שלי נראה כמו D9 של Caterpillar ליד מינימיינור...
אני עם פולי ריג שרובו Amensia 30 lb ותלאי של 20 סמ כבל פלדה וקרס סירקל 0/1,משקולת סחף 5 oz (גם ייצור עצמי) נכנס לתנוחה מתרכז ו...אודרוב.
מותח את החוט פותח את הכוכב (קלאץ׳ ברולר שוכב) והולך לשחק עם טלביזיות ואריענים קטנים על תולעים.לאחר כחצי שעה מתיישב עם עמי לקפה ונובלס ואז.הופה-ה-Match נותנת בומבה לכיוון הקרקע ואז דממה!
כמו שלימדו אותי נעמד ליד החכה ומתפלל למכה נוספת,לא חולפות 3 דקות ושוב מכה אבל הפעם מלווה ברעידות משנה עצבניות,מחזיר לו באותו מטבע ומתחיל לגלגל לכיווני,לאחר החלפת מהלומות קצרה יוצא לו טרכון שמנמן ובריא שמזגזג לו בין הסלעים עד לחוף.
נשארנו לעוד חצי שעה שלא הניבה תוצאות,מתקפלים וחוזרים בזמן לארוחת ערב עם האישה והילדים.
שבוע טוב

דוח יפהיפה עם תוצאה דבש