פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   לאן הגענו לעזאזל!!!! |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: לאן הגענו לעזאזל!!!! (נקרא 1793 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
|
|
כמישהו שעובד בבתי ספר, גנים, מסגרות שונות לילדים וילדים בסיכון..
אני יכול להגיד שהמצב מאוד מאוד קשה, אפילו הייתי אומר לא ניתן לתיקון.. וכבר מגיל צעיר. לא פעם אני מתפלא כיצד מספיקים ילדים בכיתה א ואפילו בגן לאבד את התמימות ולחבור כבר לכנופיות!! ממש כך.
הכל מגיע מהבית.. בלי חינוך טוב ועקבי מגיל יום המצב רק יחמיר .. אחרי זה לדעתי אפשר לדבר על מסגרות לזמן הפנאי והכוונה למקומות טובים..
ובוודאי שזה גם קשור למידת הקצאת משאבים.. כך שאפשר כבר במפה לסמן אזורים מועדים לפורענות.. עוד לפני שמגיעים לשטח בפועל.
סוג של מעגל קסמים מאוד מסובך.. תמונת מצב קשה מאוד!
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
רפי זה חלק קטן ממה שקורה ביום יום לאדם מן השורה וכידוע לך רובם המוחלט של המקרים לא מגיע לידיעת הציבור.
בגלל אירועים כאלה ואחרים פניתי למנהלת לשכת הרווחה בקרית חיים והצעתי לה להקים כיתת לימוד והדרכה בנושא מחשבים שתפעל אחר הצהריים, בחלק מהימים למבוגרים אשר יצאו לפנסייה ולא הייתה להם אפשרות ללמוד, ובחלק מהימים לצעירים ממשפחות מצוקה. כול ההדרכה שלי ובנוסף גיוס סטודנטים יהיה על בסיס התנדבותי בלבד.
ארגנתי מספר מחשבים מתרומות וכן חברה גדולה בישראל שתתרום מחשבים משומשים לבתים שאין להם מחשב.
לצערי ולאחר פניות חוזרות עד היום אתה כבר מתאר לעצמך מה נעשה עם זה. זהו הפרצוף של המדינה ואלה הם פני חלק קטן ורעשן מתושביה. חבל שכך
|
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
בעיה רצינית, קשה לעכל  הפתרון היחיד לטווח הארוך הוא אכן חינוך טוב שמתחיל מגיל קטן... אבל חינוך עם גבולות ברורים, ולא מתירני כמו שנפוץ היום, שאנו ההורים מפחדים מהצל של עצמנו.
|
|
|
|
|
|
|
"בעקבות משיחא חוצפא יסגא (תִרבה), ויוקר יאמיר: הגפן תתן פריה והיין ביוקר, ומלכות תהפך למינות, ואין תוכחת, בית וועד יהיה לזנות, והגליל יחרב, והגבלן (הגולן) יישום (יהיה ריק מאדם), ואנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו, וחכמות סופרים תסרח, ויראי חטא ימאסו, והאמת תהא נעדרת. נערים פני זקנים ילבינו, זקנים יעמדו מפני קטנים, בן מנוול אב, בת קמה באמה, כלה בחמותה, אויבי איש אנשי ביתו, פני הדור כפני הכלב, הבן אינו מתבייש מאביו. ועל מה יש לנו להשען? על אבינו שבשמים. כך מובא במשנה מסכת סוטה.
|
|
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רפי זה חלק קטן ממה שקורה ביום יום לאדם מן השורה וכידוע לך רובם המוחלט של המקרים לא מגיע לידיעת הציבור.
בגלל אירועים כאלה ואחרים פניתי למנהלת לשכת הרווחה בקרית חיים והצעתי לה להקים כיתת לימוד והדרכה בנושא מחשבים שתפעל אחר הצהריים, בחלק מהימים למבוגרים אשר יצאו לפנסייה ולא הייתה להם אפשרות ללמוד, ובחלק מהימים לצעירים ממשפחות מצוקה. כול ההדרכה שלי ובנוסף גיוס סטודנטים יהיה על בסיס התנדבותי בלבד.
ארגנתי מספר מחשבים מתרומות וכן חברה גדולה בישראל שתתרום מחשבים משומשים לבתים שאין להם מחשב.
לצערי ולאחר פניות חוזרות עד היום אתה כבר מתאר לעצמך מה נעשה עם זה. זהו הפרצוף של המדינה ואלה הם פני חלק קטן ורעשן מתושביה. חבל שכך
שאפו גדול יוסי על היוזמה,  ומצער לשמוע שזו ההתיחסות של מי שאמור לשמוח ולברך על כזו יוזמה... 
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
מאוד מצער לראות לאיזה מצב התדרדרו הערכים. פעם ההורים שלנו שמרו והגנו עלינו ממה שקורה בחוץ. היום, לצערי תרבות הרחוב נכנסה הביתה. בתי הספר הפכו יותר למאגרי מידע ופחות למוסד מחנך. הערסים מתרבים ומשליטים שלטון אימה ברחובות. חובתנו כהורים מחנכים לשמש מודל לחיקוי (חיובי), לדעת להציב גבולות ולעמוד על המשמר. אחרת... לא רוצה לחשוב איך ייראו הדורות הבאים.
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
|
איזה חינוך הורים יכולים לתת שהם צריכים לעבוד 12 שעות ביום? כולכם משווים את היום לאתמול,בתקופה שלכם הייתם חשופים לרמה כזאת של אלימות ברשת?משחקים אלימים,רציחות,גופות מראות שאני לא דמיינתי לראות שהייתי נער וזה לא היה מזמן...
שלא נדבר על כל הפורנו שקופץ כל מילה שניה בגוגל,ואחר כך מתפלאים לשומע על אורגיות של תיכוניסטים. חברה חומרנית שכל מה שחשוב זה כמה לייקים קיבלתי על הפלוץ היומי שלי,ומשם נגזרת הבעיה הורים עובדים קשה כדי לקנות לילד שלהם את הצעצוע החדש שעולה 4000 שקל שבזמנכם רבותיי שיחקתם עם אבנים אם אני זוכר נכון,הילדים של היום משועממים/מתוסכלים חברים...
על איזה חינוך אתם מדברים?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 11, 2013, 11:04:55 AM על ידי Caza
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
חינוך לערכים. וזה רק בבית
|
|
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
|
|
איזה חינוך הורים יכולים לתת שהם צריכים לעבוד 12 שעות ביום? כולכם משווים את היום לאתמול,בתקופה שלכם הייתם חשופים לרמה כזאת של אלימות ברשת?משחקים אלימים,רציחות,גופות מראות שאני לא דמיינתי לראות שהייתי נער וזה לא היה מזמן...
שלא נדבר על כל הפורנו שקופץ כל מילה שניה בגוגל,ואחר כך מתפלאים לשומע על אורגיות של תיכוניסטים. חברה חומרנית שכל מה שחשוב זה כמה לייקים קיבלתי על הפלוץ היומי שלי,ומשם נגזרת הבעיה הורים עובדים קשה כדי לקנות לילד שלהם את הצעצוע החדש שעולה 4000 שקל שבזמנכם רבותיי שיחקתם עם אבנים אם אני זוכר נכון,הילדים של היום משועממים/מתוסכלים חברים...
על איזה חינוך אתם מדברים?
אני יכול להעיד רק על עצמי ולומר לך שיש הרבה בטענה שהיום ההורים מושקעים עד צוואר בעבודה, הכול טוב ויפה או לא יפה, זה לא העניין. עם זאת אני לא בחרתי להביא ילדים לעולם הרחוב ושהוא ישלוט בהם, וכיום כמו בעבר ואני ממרום גילי יכול להעיד על כך, הורים שדאגו לדעת מה קורה עם הילדים ביום יום, ולא רק בארוחת סוף שבוע. לדעת שחלק חשוב בחינוך הילד זה לעקוב אחר הישגיו הלימודיים, ולא רק כאשר מזמינים פעמיים בשנה לאספת הורים. אצל אמא שלי ז"ל חוויתי את המשמעות של "המקל והגזר" ולא במובן האלים של המילה, וכך אני נוהג כיום. זה מתחיל מגיל שהילד מתחיל להבין בכלל שהוא קיים, ולא מתעוררים כאשר השוטר מתקשר הבייתה ואז מרימים ידיים לשמים ושואלים למה. יש לי לומר לא מעט דברים שליליים על ההורים "המודרניים" היום, אבל אם כול אחד מאיתנו ידאג קודם כול לחלקת האלוהים הקטנה שלו ששם הכול יהיה טוב, ולאחר מכן יבדוק מה הוא יכול לעשות למען השאר, דיינו. וכמו בקרית חיים ההורים בעצמם ומיוזמתם הקימו קבוצת הורים אשר מסיירים במקומות הבילוי של הצעירים ודואגים להסברה וסיוע לאלה שזקוקים לכך, ואם ממעשה זה היצלנו עוד כמה, אזה הנה לך מעשים שיש לעשות ולא רק לשבת על כסא מתנדנד ולהגיד אוי ואבוי.
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|