פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   עברו שנתיים - ואנחנו כבר 2,000.... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: עברו שנתיים - ואנחנו כבר 2,000.... (נקרא 3414 פעמים) |
הדפסה |
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מאז נולד פורום הדיג הספורטיבי חלפו מעט יותר משנתיים.... ואנו כבר מונים יותר מ- אלפיים חברים....  מעל 2,000 חברים שאין בהם אף ספאמר - כל ספאמר שנכנס נמחק ונחסם ע"י איתמר ה"קלינר"  מעל 2,000 חברים שנרשמו והתחברו לפורום - מי שנרשם ולא התחבר בתור חודש נמחק מהמצבה... מעל 2,000 חברים שיוצרים בפורום היקף פעילות - אשר עולה על היקף הפעילות הכולל של כל פורומי הדיג האחרים בארץ (בדוק!) מעל 2,000 חברים שעשו ועושים את ISF לפורום דיג מוביל - מוביל בשיתוף, במקצועיות, בפרגון, באכפתיות ובלהיות בית חם לחבריו.... 2,000 זו סיבה למסיבה - ותמיד טוב שיש סיבות למסיבות... ברכות לכולנו וברכות ל:ISF 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
מזל טוב כן נרבה ונתרבה עם חברים כאלה לא צריך יותר כלום.אולי איזה דף בפייסבוק כדי שנעשה לייקים
|
|
|
|
|
|
|
מאז נולד פורום הדיג הספורטיבי חלפו מעט יותר משנתיים.... ואנו כבר מונים יותר מ- אלפיים חברים....  מעל 2,000 חברים שאין בהם אף ספאמר - כל ספאמר שנכנס נמחק ונחסם ע"י איתמר ה"קלינר"  מעל 2,000 חברים שנרשמו והתחברו לפורום - מי שנרשם ולא התחבר בתור חודש נמחק מהמצבה... מעל 2,000 חברים שיוצרים בפורום היקף פעילות - אשר עולה על היקף הפעילות הכולל של כל פורומי הדיג האחרים בארץ (בדוק!) מעל 2,000 חברים שעשו ועושים את ISF לפורום דיג מוביל - מוביל בשיתוף, במקצועיות, בפרגון, באכפתיות ובלהיות בית חם לחבריו.... 2,000 זו סיבה למסיבה - ותמיד טוב שיש סיבות למסיבות... ברכות לכולנו וברכות ל:ISF  סיבה למסיבה אולי איזה מפגש גדול לפני שיהיה ממש חורף
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מזל טוב כן נרבה ונתרבה עם חברים כאלה לא צריך יותר כלום.אולי איזה דף בפייסבוק כדי שנעשה לייקים
חייב להודות, לא אוהב פייסבוק....  שטחי, יותר מידי שטחי לטעמי... מאז נולד פורום הדיג הספורטיבי חלפו מעט יותר משנתיים.... ואנו כבר מונים יותר מ- אלפיים חברים....  מעל 2,000 חברים שאין בהם אף ספאמר - כל ספאמר שנכנס נמחק ונחסם ע"י איתמר ה"קלינר"  מעל 2,000 חברים שנרשמו והתחברו לפורום - מי שנרשם ולא התחבר בתור חודש נמחק מהמצבה... מעל 2,000 חברים שיוצרים בפורום היקף פעילות - אשר עולה על היקף הפעילות הכולל של כל פורומי הדיג האחרים בארץ (בדוק!) מעל 2,000 חברים שעשו ועושים את ISF לפורום דיג מוביל - מוביל בשיתוף, במקצועיות, בפרגון, באכפתיות ובלהיות בית חם לחבריו.... 2,000 זו סיבה למסיבה - ותמיד טוב שיש סיבות למסיבות... ברכות לכולנו וברכות ל:ISF  סיבה למסיבה אולי איזה מפגש גדול לפני שיהיה ממש חורף מתוכנן ויהיה החודש, בימים הקרובים תעלה הודעה...
|
|
|
|
|
|
|
בשורות טובות מקווה שבסופי שבוע
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
58
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אני חייב לשפוך קצת את הרגשות שלי.... מראש מתנצל על הזמן שלכם... לפני חודש בערך נרשמתי לכל הפורומים הקיימים בנושא דיג. אחרי יומיים הבנתי איזה פורום באמת נותן מענה לכל מה שדייג רוצה, במה להתפאר, חברים חדשים, ידע. נכון להיום אני פעיל רק בפורום הזה, גיליתי כמה אני לא יודע וכמה עוד יש ללמוד, פגשתי אנשים מדהימים, חברים חדשים, אנשים עם ידע בלתי נגמר... אני גאה להיות בין אלה שעזרו לעבור את אלפיים החברים, אני גאה להיות חלק מהפורום (חדש, אבל גאה...) יש פה משהו חי, אמיתי ומלא אנרגיות טובות. יש כאן ויכוחים, אי הסכמות ושאר הפרעות אשר מנוהלות בצורה תרבותית, כיפית וישרה... הצלחתם להדליק אצלי את אהבת העבר, הדיג... תודה. 
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני חייב לשפוך קצת את הרגשות שלי.... מראש מתנצל על הזמן שלכם... לפני חודש בערך נרשמתי לכל הפורומים הקיימים בנושא דיג. אחרי יומיים הבנתי איזה פורום באמת נותן מענה לכל מה שדייג רוצה, במה להתפאר, חברים חדשים, ידע. נכון להיום אני פעיל רק בפורום הזה, גיליתי כמה אני לא יודע וכמה עוד יש ללמוד, פגשתי אנשים מדהימים, חברים חדשים, אנשים עם ידע בלתי נגמר... אני גאה להיות בין אלה שעזרו לעבור את אלפיים החברים, אני גאה להיות חלק מהפורום (חדש, אבל גאה...) יש פה משהו חי, אמיתי ומלא אנרגיות טובות. יש כאן ויכוחים, אי הסכמות ושאר הפרעות אשר מנוהלות בצורה תרבותית, כיפית וישרה... הצלחתם להדליק אצלי את אהבת העבר, הדיג... תודה.   אכן בשורות משמחות יבורכו כל העוסקים במלאכה, להתחיל מכל חבר שכתב שורה לעניין עד חבר שהשקיע שעות על גבי שעות מזמנו (ורבים כאלו) תבורך עבודת המנהלים ואלו שעומדים מאחורי הקלעים. הצלחת הפורום עומדת על גשרים שנבנו באהבה אבל בעמל רב. רפי, אתה בן אדם מקסים, אוהב לתת לחברים ולפתח את הפורום. זה קציר ההשקעה האדירה שלך (מבין היתר) ומתי שהוא צריך לעשות לך כבוד בצורה פורמאלית 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
 |
|
|
מאז נולד פורום הדיג הספורטיבי חלפו מעט יותר משנתיים.... ואנו כבר מונים יותר מ- אלפיים חברים....  מעל 2,000 חברים שאין בהם אף ספאמר - כל ספאמר שנכנס נמחק ונחסם ע"י איתמר ה"קלינר"  מעל 2,000 חברים שנרשמו והתחברו לפורום - מי שנרשם ולא התחבר בתור חודש נמחק מהמצבה... מעל 2,000 חברים שיוצרים בפורום היקף פעילות - אשר עולה על היקף הפעילות הכולל של כל פורומי הדיג האחרים בארץ (בדוק!) מעל 2,000 חברים שעשו ועושים את ISF לפורום דיג מוביל - מוביל בשיתוף, במקצועיות, בפרגון, באכפתיות ובלהיות בית חם לחבריו.... 2,000 זו סיבה למסיבה - ותמיד טוב שיש סיבות למסיבות... ברכות לכולנו וברכות ל:ISF  אני גאה להיות חלק מהמשפחה הזאת שנקראת isf ומאותם 2000 חברים אבל כמי שחבר בפורום מאז הקמתו צריך פשוט לומר את האמת לא כל ה-2000 חברים פעילים ומשתתפים בפורום אם זה בדיונים או במפגשים או כהוכחה לאחרונה בתחרות הדוחות והסרטונים שם ראינו שמתוך כל ה "2000" חברים הצביעו בקושי 40 או 50 חברים דוגמא נוספת היא כאשר מועלה דוח אצל אחד החברים ישנם 300 כניסות ויותר ובמקרה הטוב רק 15 תגובות יש לי חלום יום אחד שזה ישתנה ונראה את הדברים אחרת יש לי חלום שיום אחד שמישהו מעלה דוח אז נראה 100 או 200 תגובות ולא 15 יש לי חלום
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
58
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
|
|
מאז נולד פורום הדיג הספורטיבי חלפו מעט יותר משנתיים.... ואנו כבר מונים יותר מ- אלפיים חברים....  מעל 2,000 חברים שאין בהם אף ספאמר - כל ספאמר שנכנס נמחק ונחסם ע"י איתמר ה"קלינר"  מעל 2,000 חברים שנרשמו והתחברו לפורום - מי שנרשם ולא התחבר בתור חודש נמחק מהמצבה... מעל 2,000 חברים שיוצרים בפורום היקף פעילות - אשר עולה על היקף הפעילות הכולל של כל פורומי הדיג האחרים בארץ (בדוק!) מעל 2,000 חברים שעשו ועושים את ISF לפורום דיג מוביל - מוביל בשיתוף, במקצועיות, בפרגון, באכפתיות ובלהיות בית חם לחבריו.... 2,000 זו סיבה למסיבה - ותמיד טוב שיש סיבות למסיבות... ברכות לכולנו וברכות ל:ISF  אני גאה להיות חלק מהמשפחה הזאת שנקראת isf ומאותם 2000 חברים אבל כמי שחבר בפורום מאז הקמתו צריך פשוט לומר את האמת לא כל ה-2000 חברים פעילים ומשתתפים בפורום אם זה בדיונים או במפגשים או כהוכחה לאחרונה בתחרות הדוחות והסרטונים שם ראינו שמתוך כל ה "2000" חברים הצביעו בקושי 40 או 50 חברים דוגמא נוספת היא כאשר מועלה דוח אצל אחד החברים ישנם 300 כניסות ויותר ובמקרה הטוב רק 15 תגובות יש לי חלום יום אחד שזה ישתנה ונראה את הדברים אחרת יש לי חלום שיום אחד שמישהו מעלה דוח אז נראה 100 או 200 תגובות ולא 15 יש לי חלום שוקי, מניסיון בפורומים (לא של דיג), רוב החברים רק קוראים, לא כל אחד אוהב להתבטא, ולא כל אחד יכול להתבטא בכתב... אבל הפורום הזה חי, כל דיון מקבל תגובות, לעיתים אפילו חמישה דפים... זה עובד, ואני מצטרף לחלום שלך, וכמו שאמר פעם איש עם זקן שחור: ״ אם תרצו, אין זו אגדה...״
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אני חייב לשפוך קצת את הרגשות שלי.... מראש מתנצל על הזמן שלכם... לפני חודש בערך נרשמתי לכל הפורומים הקיימים בנושא דיג. אחרי יומיים הבנתי איזה פורום באמת נותן מענה לכל מה שדייג רוצה, במה להתפאר, חברים חדשים, ידע. נכון להיום אני פעיל רק בפורום הזה, גיליתי כמה אני לא יודע וכמה עוד יש ללמוד, פגשתי אנשים מדהימים, חברים חדשים, אנשים עם ידע בלתי נגמר... אני גאה להיות בין אלה שעזרו לעבור את אלפיים החברים, אני גאה להיות חלק מהפורום (חדש, אבל גאה...) יש פה משהו חי, אמיתי ומלא אנרגיות טובות. יש כאן ויכוחים, אי הסכמות ושאר הפרעות אשר מנוהלות בצורה תרבותית, כיפית וישרה... הצלחתם להדליק אצלי את אהבת העבר, הדיג... תודה.   אכן בשורות משמחות יבורכו כל העוסקים במלאכה, להתחיל מכל חבר שכתב שורה לעניין עד חבר שהשקיע שעות על גבי שעות מזמנו (ורבים כאלו) תבורך עבודת המנהלים ואלו שעומדים מאחורי הקלעים. הצלחת הפורום עומדת על גשרים שנבנו באהבה אבל בעמל רב. רפי, אתה בן אדם מקסים, אוהב לתת לחברים ולפתח את הפורום. זה קציר ההשקעה האדירה שלך (מבין היתר) ומתי שהוא צריך לעשות לך כבוד בצורה פורמאלית  שי, מחמם את הלב ומשמח לקרוא את הדברים שכתבת, כשקוראים את הדברים אפשר להתגאות על החברים הנהדרים והאיכותיים שנמצאים כאן - והפכו את הפורום להיות מה שהוא...  סאמח, תודה על המילים החמות ואני מכוון בעיקר למילים האלו שכתבת: " יבורכו כל העוסקים במלאכה, להתחיל מכל חבר שכתב שורה לעניין עד חבר שהשקיע שעות על גבי שעות מזמנו (ורבים כאלו)
תבורך עבודת המנהלים ואלו שעומדים מאחורי הקלעים. הצלחת הפורום עומדת על גשרים שנבנו באהבה אבל בעמל רב." לגבי מה שכיוונת כלפי אישית, הדברים נכונים ויפים באותה מידה לגבי כל אחד ואחד ממנהלי הפורום בעבר ובהווה - בהחלט זכות גדולה נפלה בחלקי להתברך ולהיות חלק מצוות של אנשים נפלאים ואיכותיים, עם המון איכויות והמון רצון לעשות ולתת למען קהילת החברים וקידום הדיג הספורטיבי... כך ולא פחות גם לגבי הצוות הרחב של כלל חברי הפורומים שעושים את ISF להיות מה שהוא... ה"כבוד הפורמאלי" נעשה בכל יום, עם כל דוח, מאמר ותגובה, שמועלים כאן בפורום.... די בכך... 
|
|
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא מפתיע אותי ומשמח באותה מידה. שוקי תחשוב טוב לפני שאתה חולם 200 תגובות על דו"ח נצטרך לשבת כל היום להחזיר תשובות.  ועכשיו ברצינות,כמו בהרבה פורומים בתחומים אחרים ,יש תמיד את הפעילים יותר והרוב הוא די דומם ואוהב לקרוא. לא תמיד אוהב לשתף או לא חושב שיש לו במה לשתף. בקשר לתגובות ,יש שאומרים לעצמם כבר כתבו כל מה שיש לי לכתוב אז למה לכתוב עוד פעם וכדומה. מסכים שכיף לקבל הרבה תגובות לדו"ח או מאמר שכתבת. רפי ברכות על ה 2000+ ההשקעה של כולם מניבה פירות וזה הכי חשוב.
|
|
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מזל טוב ויישר כוח לכל העוסקים במלאכה, שהם המנהלים והחברים הפעילים כאחד! שי דביר את אותה חוויה עברתי גם אני כשנרשמתי לפורום.. יותר מכולם, פה אווירה של משפחה  עם הרבה כבוד הדדי בין כולם. כמה ש  ... קצת חידודים לכבוד המאורע.. הפורום של שנות האלפיים!או אחרי אלפיים שנות גלות... מצאתי את הפורום שלי!
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין