בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  חברים סקירה על חוט שאני התחלתי לעבוד - YUKI - INVISIBEL
עמודים: [1] 2 3 ... 9 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חברים סקירה על חוט שאני התחלתי לעבוד - YUKI - INVISIBEL  (נקרא 24315 פעמים) הדפסה
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

טוב חברים נתחיל ,לכל מי שיודע אני מקבל הרבה מידע מאתר שאני רשום בספרד

ולדייג שהוא דג דייג חופי חשוב להשתמש בחוטים טובים במיוחד שאתה עובד בעובי 0.18 עד 0.25 ,

בשיחה שהיה לי עם מומי הוא אומר לי אני מכיר את היבואן של החוטים ,וכאן נדלקה לי המנורה

נתתי למומי את השם של החוט ,ואחרי כחודש מומי אומר לי החוטים הגיעו לארץ והם נמצאים אצל

אוקיאנוס דיג וצלילה בקריית מוצקין כמובן תודה לך   קפיצה למומי הביתה לקחת את החוט

כמובן מומי מכין   ועכשיו צריך לבדוק את החוט ,ביציאה ביום שישי האחרון לדייג

פיתיונות לילה שלם באזור אכזיב , החברים בספרד אומרים שהחוט חזק מאוד והם עובדים איתו

ללא שוק לידר והטלות של משקולות עד 140 גר מחזיק כמו גדול , החוט עצמו מה שאני אהבתי

שגם שאתה מקפל אותו הוא חוזר לצורה שלו ,שלא כל חוט עושה את זה , מכין את הריג ישר

על החוט { ללא שוק לידר } זריקה בהתחלה לא בכל העוצמה והחוט משתחרר כמו כלום  

שם לב שהחוט אכן חזק מספיק ועכשיו נעשה הטלה בכל הכוח מחזיק מעמד יפה מאוד .

חוץ מי זה שאתה מאיר על החוט בלילה הוא זוהר וכך אתה רואה את הכיוון של ההטלה .

בקיצור חברים חוט שאני ממליץ לכל דייגי החוף ודייגים בכלל ,עבודה של לילה שלם בים

והחוט נשאר כמו שהוא , תודה לאוקיאנוס דיג וצלילה בקריית מוצקין ,על ההזמנה של החוטים לארץ

ולהתחיל לעבוד כמו המקצוענים  

<a href="http://www.youtube.com/embed/WQPksGkBgBU" target="_blank">http://www.youtube.com/embed/WQPksGkBgBU</a>

עריכה אחרונה: נובמבר 07, 2013, 12:39:00 PM על ידי MOTI-M
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

מוטי איפה קנית אותו?
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

מוטי איפה קנית אותו?

אוקיאנוס - אבי שמש  אתה בסדר

אחלה חוט מוטי - לא מוערך מספיק בקרב הדייגים
קוטר נמוך עם טסט גבוה יחסית
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
הלל-ירושלים
חבר פורום
*

מנותק מנותק

חוט מעולה
במיוחד לדייג חופי

הלל
haim

חבר פורום

מנותק מנותק

מה המחיר?
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מה המחיר?

אני יודע שהמבצע נגמר אבל אולי הוא יחדש  אתה בסדר

http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=13167.0
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אני עובד עם חוטים אחרים שקונה מאוקייאנוס
ננסה גם את זה בהזדמנות הבאה
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

ראשית, תודה על הסקירה וההפנייה  אתה בסדר

קראתי את טווח הקטרים שרשמת אבל לא ציינת איזה קוטר קנית בסופו של דבר ושאיתו עבדת באכזיב .
האם בסופו של דבר הגעת עם החוט הנ"ל למשקולת 140 גרם??
אם כן, אשמח לשמוע איך אתה קושר את הרכיבים וממה הם מורכבים בהנחה ואין שוק לידר כי חוט 0.20 או אפילו 0.25 בהטלה עם משקולת 140 גרם, עוד לא ראיתי...

כמה עולה גליל של 300 מטר על המדף?
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

ראשית, תודה על הסקירה וההפנייה  אתה בסדר

קראתי את טווח הקטרים שרשמת אבל לא ציינת איזה קוטר קנית בסופו של דבר ושאיתו עבדת באכזיב .
אם כן, אשמח לשמוע איך אתה קושר את הרכיבים וממה הם מורכבים בהנחה ואין שוק לידר כי חוט 0.20 או אפילו 0.25 בהטלה עם משקולת 140 גרם, עוד לא ראיתי...

50 שח אם המבצע עדיין בתוקף
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=13167.0
MOTI-M

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ראשית, תודה על הסקירה וההפנייה  אתה בסדר

גיא הקוטר של החוט הוא 0.25, בקשר למשקולת כן הטלות במשקולות של 140  גר

כמו שאמרתי ללא שוק לידר ,אין הרבה מה להגיד בקשר להרכבה של הריג ,כמו שאני עובד תמיד

פולי ריג ,וכל הריגים הרגילים שכולנו עובדים , לחוט הראשי קושר סביבל ואז המערך של הריג .

ציטוט
עוד לא ראיתי...

גיא תמיד יש פעם ראשונה פה בארץ יודעים לעבוד רק בחוטים בקטרים עבים מאוד

לא מוצא סיבה למה ,במיוחד במקומות של נטו חול ,חוט שאני שמעתי עליו רק ביקורות טובות  אתה בסדר

עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2013, 15:20:04 PM על ידי MOTI-M
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

כמו שאמרתי ללא שוק לידר ,אין הרבה מה להגיד בקשר להרכבה של הריג ,כמו שאני עובד תמיד

פולי ריג ,וכל הריגים הרגילים שכולנו עובדים , לחוט הראשי קושר סביבל ואז המערך של הריג .

ציטוט
עוד לא ראיתי...

לא מוצא סיבה למה ,במיוחד במקומות של נטו חול ,חוט שאני שמעתי עליו רק ביקורות טובות  אתה בסדר

באיזה קשר אתה קושר את הסוויבל לראשי?
הקשר הזה הוא זה שמחזיק את כול העסק...

אני שמח תמיד לפעם ראשונה וכשזה יקרה (אם זה יקרה) עם החוט הזה, זו בהחלט תהיה הפעם הראשונה שאני רואה חוט 0.25 שמחזיק 140 גרם בהטלה חופית ללא שוק לידר.
המשקל המקסימלי שראיתי ששוגר ללא שוק לידר ועל החוט הכי דק היה 100 גרם עם חוט 0.30 וגם שם היו מקרים שבהטלה חזקה הוא נקרע...

יש לי בעיה עם ההכרזה שבארץ רגילים לחוטים עבים מאד.
הדייג הממוצע עובד עם חוט 0.40 לדעתי וזה סביר ביותר ומכסה טווח של אפליקציות דיג ומאפשר להימנע מרכישה של 10 סטים שכול אחד מיועד לסגנון אחר .
מבחינתי העניין מאד פשוט. אני עובד עם החוט הדק ביותר שאני יכול לעבוד איתו עם משקולת 120 גרם מבלי לחשוש לפיצוץ של החוט בהטלה.
אולי זה הסגנון שלי ואולי זה הציוד אבל בשורה התחתונה, 0.40 זה הכי דק שהגעתי אליו בסרף...

את המחיר במבצע ראיתי ולכן שאלתי מה מחיר המדף  אתה בסדר
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

ציטוט
עוד לא ראיתי...

באיזה קשר אתה קושר את הסוויבל לראשי?
הקשר הזה הוא זה שמחזיק את כול העסק...

אני שמח תמיד לפעם ראשונה וכשזה יקרה (אם זה יקרה) עם החוט הזה, זו בהחלט תהיה הפעם הראשונה שאני רואה חוט 0.25 שמחזיק 140 גרם בהטלה חופית ללא שוק לידר.
המשקל המקסימלי שראיתי ששוגר ללא שוק לידר ועל החוט הכי דק היה 100 גרם עם חוט 0.30 וגם שם היו מקרים שבהטלה חזקה הוא נקרע...

הדייג הממוצע עובד עם חוט 0.40 לדעתי וזה סביר ביותר ומכסה טווח של אפליקציות דיג ומאפשר להימנע מרכישה של 10 סטים שכול אחד מיועד לסגנון אחר .
מבחינתי העניין מאד פשוט. אני עובד עם החוט הדק ביותר שאני יכול לעבוד איתו עם משקולת 120 גרם מבלי לחשוש לפיצוץ של החוט בהטלה.
אולי זה הסגנון שלי ואולי זה הציוד אבל בשורה התחתונה, 0.40 זה הכי דק שהגעתי אליו בסרף...

את המחיר במבצע ראיתי ולכן שאלתי מה מחיר המדף  אתה בסדר

לדעתי לא תהיה בעיה עם המחיר
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
MOTI-M

חבר פורום
*

מנותק מנותק

ציטוט
הדייג הממוצע עובד עם חוט 0.40 לדעתי וזה סביר ביותר ומכסה טווח של אפליקציות דיג ומאפשר להימנע מרכישה של 10 סטים שכול אחד מיועד לסגנון אחר
.

גיא גם אני עובד עם חוטים שהם 0.40  בגלל זה יש 2 שפולות ברולר , כך שאני מכסה את הטווח

לדייג במקומות מסולעים 0.40  ולחולי  אני דג בחוטים 0.18  עד 0.25   אתה בסדר

הקשר הוא :

http://www.animatedknots.com/duncan/index.php?Reflection=L&LogoImage=LogoGrog.jpg&Website=www.animatedknots.com&Categ=fishing
עריכה אחרונה: נובמבר 05, 2013, 17:18:27 PM על ידי MOTI-M
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אני בגלל מוטי ירדתי בחופי לחוט 0.30  של אווה שימה אני מאוד מרוצה מהחוט
עף נהדר אני זורק די חזק ועד היום לא נקרע לי עם משקולת 120.
פעם אחרונה חיברתי לידר של אמנזייה לא זוכר כמה אני חושב 20ליברות והעפתי משקולת 140 בלי בעיה בכלל.
יש בתוכניות רולר חופי חדש אני נוטה לכיוון הדאיווה ווינדקאסט ואני אשים עליה את החוט שמוטי מדבר עליו.
MOTI-M

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אני בגלל מוטי ירדתי בחופי לחוט 0.30  של אווה שימה אני מאוד מרוצה מהחוט
עף נהדר אני זורק די חזק ועד היום לא נקרע לי עם משקולת 120.
פעם אחרונה חיברתי לידר של אמנזייה לא זוכר כמה אני חושב 20ליברות והעפתי משקולת 140 בלי בעיה בכלל.
יש בתוכניות רולר חופי חדש אני נוטה לכיוון הדאיווה ווינדקאסט ואני אשים עליה את החוט שמוטי מדבר עליו.

כיף לשמוע דוב  אתה בסדר

אווה שימה גם יש להם חוטים טובים מאוד ,כמובן אלה החוטים השולטים בדייג חופי  הגזעי
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 ... 9 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!