| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/11/2013 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | שקט עד גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:
איזה שבוע מטורף היה לי...
4 יציאות לגיג וכול זה באמצע השבוע....
אז ככה קבענו לצאת לדיג בולוס ביום ראשון בערב.... בשעה 6 מקבל טלפון מבעל הסירה ואומר שהרול השתנתה והים עולה חזק... התחזיץ השבוע היתה לא מדויקת בגלל רוצות הסתיו.. מבואסים כולם אבל אין מה לעשות צריך לחכות לים רגוע... שעה אחרי מתקשר אליו ואומר לו ים גבוה או לא מחר בבוקר אנחנו יוצאים לגיג בבוקר.... 5 וחצי נפגשים ומגיעים לנקודה ראשונה .. עובדים שעה בכמה נקודות ואין כלום.. עוברים לכיוון רידינג ורואים להקה ענקית בפיש פיינדר... עוצרים תסירה ומורידים גיג עם דיונן עליו 100 פס ורוד.. הקפצה ראשונה ו בזזזזזזז.. גוזף מלחם ונלחם והדג לא מפסיק לקחת חוט.. אחרי 5 דקות עולה חונאינטיאס ראשון...הלהקה עדיין מתחתינו ממשיכים לעבוד אבל משום מה לא תקפו...לא ארחיב ביום הזה אבל נתפס עוד אינטיאס 2 וחצי כעבור חצי שעה.
במשך השסוע יצאתי עוד פעמיים והוצאתי עוד שני אינטיאסים ופארידה על מאיה לבן פס צהוב...
יום שבת זה. דוח המעניין...
מצרף אליי לסירה שני חברים חדשים לדייג שהכרנו דרך חובבי דיג
הם מלצדים אותי על דייג עם מדאי בזמן שהסירה נגררת עם שרימפס וכולנו נהנים מהחזירים של הבוקר,..
לא עבודה קשה במיוחד.. שמים שרימפס על הקרס והמדאיי כבר זז לבד מהתנודות של הסירה.
עובדים בגיג שעתיים וחצי.. 5 מבוגרים וילד בן 12....עובדים עובדים ואין תוצאת נקודה לנקודה וכול אחד מתחיל עם הסיסמאות שלו.. ״ זה יום למדאי״ הרוח חזקה״ הדריפט חזק״ הדגים ברדוד ״ הדגים באשקלון ״ רק בצפון יש דגים״ ואני יושב בשקט וממשיך לעבוד ואז בום נעילההה
בז חלש ןאאודי מאחורי צועק הופההההה בזזזזז ולידי אפיק בן 11 דודו צועק לי מזההה בזזזז... רובי מאוחרי גם משתוללל... אני בנתיים מרים תאינטיאס הראשון בסירה של קילו וחצי....קלותי שייש להקה למטה וישר מוריד תדמוי... ומאיורע צועק יונתן גם אני נעול... מוריד תגיג למטה הקפצה קאשונה ושוב אני נעול...ואודי אחריי מןריד שוב תגיג , שנינו עם מאיה עם דיונן קטן על הקרס שוב נעולים... 7 דגים ב5 דקות כולם באטרף..
בנתיים עברהו את הסלע עם הדריפט ועדינו תיקון לסלע ןהלהקה כבר ברחה לנו... איזה 5 דקות של אושר.... כולם שרים רוקדים בסירה. כולם נעולים ביחד זה חוויה אדירה!!!!!
גוזף עובד עם דמוי גדול ןהיתה לו נעילה ובריחה.. חבל.
אחת החוויות שכולם נעולים.. כול שניה מסתובב לחבר לראות תבז ומנחש כמה גדול שלו( לא נשמע טוב)
כולם היו סביב הקילו וחצי..
שיהיה חורף מוצלח לכולם ונא לשמור על ים נקי ומסודר
חודש טוב