לא כתבה מקצועית ואפילו לא קרוב,
אבל הפסקה הבאה:
"את המליטות הגדולות צדים בעומק ואת הקטנות יותר, שהן נפוצות מאוד ומגיעות במשקלים של 30-50 גרם, צדים כ-50 מטרים מהחוף", מוסיף השף עידן מצנר ממסעדת הדגים סיפו ביפו, "את הקטנות מטגנים כדגים שלמים ומהגדולים ניתן ליצור פילטים ולהגיש מהמחבת או לאפות בתנור. המליטה היא דג מאוד בשרני, בטעם עדין ולא חריף מדי של ים"
היא גם מצוטטת במקור, דבריו של בעל מסעדה.
אתם מבינים, מליטות של 30-50 גרם, זה נחשב דג מסחרי!!!
בשביל להסיר את הספק, תקראו טוב את הכתבה בהתחלה.
אין הכוונה רק למליטות הקטנות, הם מתייחסים למליטות ככל, כלומר גם הברקודה אספירנה הפסוסה שאנחנו מכירים, ויודעים היטב שמגיעה לגדלים מרשימים של הרבה מעבר ל-50 ס"מ, הם מכלילים כמליטה.
